VecchiaSignora
کاربر سایت
من دیدم، کلاً با ذهنیتی که داشتم کاملآً متفاوت بود ولی خیلی خیلی حماسی بود . به نظرم در حد شروع GOW3 نیست ولی خیلی کم باهاش فاصله داره ! توی مصاحبه کارگردان بازی با GameTrailers اشاره میشه که Opening بازی نزدیک به 1 ساعت ـه برای همین تا کامل تجربه نکنیم نمیشه نظر دادکسایی که دیدن بیان توضیح بدند در حد اپنینگ GOW3 هست یا نه!:d
من به همینش هم راضیم.رد شدن از شروع GOW3 برای هیچ بازیی تو نسل امکان پذیر نیست.همین که این شماره بتونه نزدیک به اون شروع بشه راضی کنندست.:dمن دیدم، کلاً با ذهنیتی که داشتم کاملآً متفاوت بود ولی خیلی خیلی حماسی بود . به نظرم در حد شروع GOW3 نیست ولی خیلی کم باهاش فاصله داره ! توی مصاحبه کارگردان بازی با GameTrailers اشاره میشه که Opening بازی نزدیک به 1 ساعت ـه برای همین تا کامل تجربه نکنیم نمیشه نظر داد!
گرافیک در بالاترین حد خودش هست :d . همون ابتدای بازی مدل کریتوس و صورتش رو که نشون میده حس میکنید دارید یک انیمیشن CG میبینید نه گرافیک in-game !من به همینش هم راضیم.رد شدن از شروع GOW3 برای هیچ بازیی تو نسل امکان پذیر نیست.همین که این شماره بتونه نزدیک به اون شروع بشه راضی کنندست.:d
نظرت درمورد گرافیک چیه؟نسبت به GOW3 پیشرفت داشته!؟البته میدونم تا نسخه نهایی هنوز زمان مونده و حسابی میتونند روی پولیش وقت بزارند!:d
از یه طرفی هم میدونم که حتی 12 ساعت هم نمیتونم بعد از شنیدن خبر اومدنش تو بازار صبر کنم به خاطر همین فقط دارم دعا میکنم برا وارد شدن این بازی به داخل ارز مبادله ای بدن ....حاج رضا فيشر :d
اين گيفي كه گذاشتي هيلتره
من كه نمي بينم گرچند GoW:A رو نميخرم اما نمي بينم :d شايدم ببينم بهتره چون نميخوام بخرمش :d
دل و روده غول و میریزه بیرون خیلی خفنه 
این همه صبر کردیم برای گیم پلی از SP، الان هم که اومده نمیتونیم ببینیمش ! آخه کدوم آدم عاقلی میاد Opening رو نشون میده 
گرافیک در بالاترین حد خودش هست :d . همون ابتدای بازی مدل کریتوس و صورتش رو که نشون میده حس میکنید دارید یک انیمیشن CG میبینید نه گرافیک in-game !
مدلسازی کریتوس/دشمنان، انیمیشن، افکت ها مثل آتش BOC، فیزیک، رنگبندی/آرت استایل و... همه و همه پیشرفت کاملاً محسوسی داشتن نسبت به GOW 3 .
در مورد گیم پلی هم بگم خیلی خیلی سرعتش بیشتر شده، یک سری ابیلیتی های جدید کریتوس واقعاً ارضا کننده ان .
پ.ن: this gif !!
http://www.abload.de/img/aslk1x.gif

کسایی که دیدن بیان توضیح بدند در حد اپنینگ GOW3 هست یا نه!:d
کلا آپینگ GOW III سوسکی بیش در قبالش نیست.