God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
من نمی خوام ببینم اما همین جور دارم وسوسه میشم:دی یکی من رو بگیره:دی

کاش 4-5 دقیقه گیم پلی میزاشتن یکم حال میکردیم آخه این 30 دقیقه رو کجای دلم بزارم؟:(

خدایی هدفشون از این کار چی بوده ؟! :( من الآن بدون اغراق شبیه یه معتادی هستم که میخوام ترک اعتیاد کنم ، ولی مواد روی میز جلوم هستن ! :دی از یه طرف میخوام خودم موقع بازی کردن ببینمش ، از یه طرف هم هنوز 40،50 روز مونده (و البته بیشتر ! چون همون لحظه عرضه بازی رو نمیخرم به خاطر قیمتش) و میدونم که احتمال تسلیم نشدن جلوی تریلر 0% هست و بالاخره می بینمش ! :(
تنها نکته خوب ماجرا اینه که Gametrailers گند زده به سایتش و Resume تریلرهاش داغونه. یعنی تا بخوام این 700 مگ رو دانلود کنم ، Resumeـش تموم میشه و قطع میشه ! توفیق اجباری ! :دی فقط می مونه لینک Youtube که از این نظر مشکلی نداره ! :-s

آریا تو میتونی! با نفست مبارزه کن! :d میتونی مقاومت کنی! ( :(( ) و در این راه هم عبارت Spartan stand tall رو هم محقق میکنیم! :d با صبر کردن،با مقاومت، با مبارزه ... :-"

ولی کلا خیلی ضدحال عظیمی بود! :d انقدر صبر کردیم برای امروز...حالا داریم دعا میکنیم کاش هیچوقت امروز نمیشد! :d 40-50 روز...
من بهتون پیشنهاد میکنم انیمه ی Fate/Zero رو ببینید! سراسر حماسی میباشد! و یک چیزای خفنی مثل GOW هم توش میبینید!!! >:) شاید با این بتونید خودتون رو سرگرم کنید و عطشتون رو یکم کم کنید! :d

اگه این کالکتورش بیاد به نظرتون چنده؟!=p~

godofwaras.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or