God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
1- هرکولز : با اینکه حضورش کوتاه بود ولی واقعا ازش خوشم اومد .. مبارزشونم به معنای واقعی حماسی و عالی بود با اون موزیک محشر .. بهترین سلاح بازی رو هم از هرکولز به دست آورد.

2- خواهران سرنوشت : عالی و البته اعصاب خورد کن. واقعا چه لذت وافری داشت وقتی شکستشون دادم ... یادمه سر این باس اینقدر گیر کردم که اشکم در اومد! این صداشون به قدری رو مخم بود که مجبور شدم صدای تلویزیون رو کامل ببندم چون واقعا اصابم رو بهم میریخت!

3- زئوس هم واقعا جالب و به یاد ماندنی بود .. یه مبارزه تریلوژی! بخش دوم مبارزشون قشنگ فیلم سینمایی بود ... اون قسمت دو بعدی اول هم شاهکار بود ... آخریشم هم سخت و نفسگیر بود هم لذتبخش ...

پ.ن : ظاهرا یه عده از دوستان به بیش از سه گزینه رای دادند! بابا مزه نظرسنجی رو از بین نبرید .. به سه نفر فقط رای بدین ...

به من که کشتن کرونوس خیلی حال داد.عجب عظمتی داشت .وقتی تویps2خدای جنگ 1 رو بازی میکردم هیچ وقت فکرشونمیکردم که توی gow3بتونم اینو با این همه هیکل بکشم........به به ...

بـــــــله! رضا زودتر این حرکت رو زد :-" :d
به هر حال ویدیو رو دارم دانلودم میکنم، البته 1080p میباشد و 170مگ... بعد از اینکه این دانلود شد، 720pـش رو هم میگیرم و آپلود میکنم... منتظر باشید :d
ویرایش: اشتباه شد:-" بالاترین کیفیت همون 720p بوده ===> منتظر دانلود 170 مگ باشید :d
مبارزه با اون سربازه تو GoW II که به سبک بازی های دو بعدی بود و تصویر سیاه میشد هم خیلی عالی بود، البته اسم اون یارو رو یادم نمیاد و نمی دونم میشه جز Boss Fight حسابش کرد یا نه ولی از نظر نوع طراحی مرحله و طراحی بصری شاهکار بود.
خوب شد یادآوری کردی! منم خیلی از این خوشم میومد! :d اون سرباز هم اسم خاصی نداشت و به Last Spartan شناخته میشه! :d

آخرین ویرایش:
مبارزه با Ares عالی بود، خیلی هم سخت و نفس گیر بود :دی به نظر من یکی از بهترین Boss Fight ها تو کل بازی های ویدیویی هست. مبارزه با اون سربازه تو GoW II که به سبک بازی های دو بعدی بود و تصویر سیاه میشد هم خیلی عالی بود، البته اسم اون یارو رو یادم نمیاد و نمی دونم میشه جز Boss Fight حسابش کرد یا نه ولی از نظر نوع طراحی مرحله و طراحی بصری شاهکار بود.

God of War_ Ascension - Unchained - The Manticore Takes Flight.mp4
تا حالا توجه نکرده بودم که دم مانتیکور، مثل عقربه! با اینکه یه مدت پشت صفحه ی PCـم بود ... :-" چه جلب! :d
اون دقیقه ی اول هم یک آرت از کریتوس قبل از GOS شدن بود، یعنی ممکنه ... :-s (البته بعدش یک دیواری در دور دست ها معلومه که 40 تا طرح کریتوس روشه! یک سریش هم آشنا میزدن :d )

+ چندین صحنه از مبارزه با مانتیکور نشون میده! قضیه ی مار غول پیکر مشخص میشه! و تا حدودی میشه گفت حدس میزنیم که قراره مانتیکور چجوری کشته بشه! به قول آریا،سونی باید تیکه ی آخر تریلرهاش ور قطع کنه! ==> من پیشنهاد میکنم تیکه ی آخرش رو نبینید! :d آها خبری هم از بابای مانتیکور نیست :d این یارو خودش،مانیتکور نهایی میباشد،همونی که توی اون آرت بود!:d

طراحی محیط عالیه! :x

God of War_ Ascension - Unchained - The Manticore Takes Flight.mp4
تا حالا توجه نکرده بودم که دم مانتیکور، مثل عقربه! با اینکه یه مدت پشت صفحه ی PCـم بود ... :-" چه جلب! :d
اون دقیقه ی اول هم یک آرت از کریتوس قبل از GOS شدن بود، یعنی ممکنه ... :-s (البته بعدش یک دیواری در دور دست ها معلومه که 40 تا طرح کریتوس روشه! یک سریش هم آشنا میزدن :d )

+ چندین صحنه از مبارزه با مانتیکور نشون میده! قضیه ی مار غول پیکر مشخص میشه! و تا حدودی میشه گفت حدس میزنیم که قراره مانتیکور چجوری کشته بشه! به قول آریا،سونی باید تیکه ی آخر تریلرهاش ور قطع کنه! ==> من پیشنهاد میکنم تیکه ی آخرش رو نبینید! :d آها خبری هم از بابای مانتیکور نیست :d این یارو خودش،مانیتکور نهایی میباشد،همونی که توی اون آرت بود!:d

طراحی محیط عالیه! :x

این تریلر الان از گیم پلیه؟ چند دقیقس؟ در ضمن اگر میتونی تو آپارات آپلودشم کن.

راستی دوستان کی حاضره به این بازی از 250 الی 300 تومن پول بده؟

این تریلر الان از گیم پلیه؟ چند دقیقس؟ در ضمن اگر میتونی تو آپارات آپلودشم کن.

راستی دوستان کی حاضره به این بازی از 250 الی 300 تومن پول بده؟
به قول محمد (مرفه بی درد )
ولی واقعا" حسین نیاز شده دستگاهت رو دانگرید کنی! یا بری کپی خور بخری (با این اوضاع نمیشه اینو بازی کرد)

هیچ کدوم از اینا مثل کشتن cronos به من حال نداد.بدبختو مثل سگ کشتش:d
البته هرکولم باحال بود مخصوصا اون تیکه آخر که اون وسط گیر کرده بود خیلی لذت بخش بود

فکم باز مونده دمو دانلودش تمام بازی کردم اون چیزی که تو تریلر e3 دیدیم با این چیزی که الان بازی کردم کلی فرق خیلی خفن تر از چیزی بود که تو تریلر دیدم در مورد جزئیات محیط چیزی نمیگم اما در مورد جزئیات مبارزات و حریفا حرکتوشون خون پاشیدن و غیره just ican say wow
من واقعا دهنم باز مونده که چطوری اینو رو ps3 اجرا کردنه :-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or