God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
بالاخره!!! :d
mmp9p43d7o2zez1ebp6i.png

God of War_ Ascension - Unchained - The Manticore Takes Flight.mp4
تا حالا توجه نکرده بودم که دم مانتیکور، مثل عقربه! با اینکه یه مدت پشت صفحه ی PCـم بود ... :-" چه جلب! :d
اون دقیقه ی اول هم یک آرت از کریتوس قبل از GOS شدن بود، یعنی ممکنه ... :-s (البته بعدش یک دیواری در دور دست ها معلومه که 40 تا طرح کریتوس روشه! یک سریش هم آشنا میزدن :d )

+ چندین صحنه از مبارزه با مانتیکور نشون میده! قضیه ی مار غول پیکر مشخص میشه! و تا حدودی میشه گفت حدس میزنیم که قراره مانتیکور چجوری کشته بشه! به قول آریا،سونی باید تیکه ی آخر تریلرهاش ور قطع کنه! ==> من پیشنهاد میکنم تیکه ی آخرش رو نبینید! :d آها خبری هم از بابای مانتیکور نیست :d این یارو خودش،مانیتکور نهایی میباشد،همونی که توی اون آرت بود!:d

طراحی محیط عالیه! :x
اهاااااان حالا شد
اقا الان اين تريلر رو دان كردم ....اون ٢و٣ دقيقه آخر تريلر تو حلق اين جانب .......چيز قابل توجه، پيشرفت عجيب صحنه نبرد كريتوس با مانتيكور بود نسبت به اون تزيري كه قبلاً بخش شده بود ....واي اون جا كه روي اون سكو باد در حال وزيدن بود و اين گرد و خاك صحنه در حال جابه جا شدن بودش در هين مبارزه كريتوس با مانتيكور واقعا سالار بود و چيزي بود كه تا حالا نديدم....اون مشكل رنگ مصنوعي دهن مانتيكور هم كه من باهاش مشكل داشتم به وضوح تو اين تريلر كاملا بر طرف شده بود، معلوم نبود اون تيزر ١ دقيقه اي مربوط به كدوم يك از مراحل ساخت بازي بود كه اون جوري بود.....به شدت منتظر نمايش ٣٠ دقيقه اي بازي هستم.
هنوز هم البته دهنش نارنجیه ها حتی توی یکی از آرت های WOW هم که یک اژدها بود، دهن اون اژدها هم نارنجی بود! احتمالا به خاطر نفس آتشین ـشونه!
البته آره،اینجا بهتر به نظر میرسید دهنش! و حتی اینی هم که نشون دادن نسخه ی نهایی نیست! بالا سمت چپ صفحه نوشته بود Work in Progress ... بازی نهایی از این هم خفن تر خواهد بود!
به اون صحنه اي كه كريتوس معلق ميشه خوب دقت كن و دوباره به دهان بازاون خفاش عقرب دقت كن و اين رو در كنار اون تريلر قبلي بزار كه مشابه اين صحنه بود بزار كاملا طبيعي تر شده و حاشيه رنگ دهانش قرمز شده به وضوح اين مشخصه و فقط قسمت مركزيه دهانش نارنجي مونده كه طبيعي هم هست دقيقا مشكل من همين بود چون توتريلر قبلي تمام دهانش نارنجي يه دست بود و اين مورد بود كه باعث مصنوعي شدن دهان اين موجود ميشدكه خدا رو شكر رفع شده اگر نه كه من با صرف رنگ نارنجي مشكل ندارم.
در مورد گراف نهايي هم كاملا باهات موافقم با اين كه چيزي كه در ٢ دقيقه آخر اين تريلر ديدم فوق العاده بود ولي باز امكان فوق العادتر شدنش هست.

آخرین ویرایش:
شک دارم واقعا 30 دقیقه باشه! بیشتر بهش میخوره هایپ باشه:-" مثلا یک برنامه ی نیم ساعته داشته باشن و اون وسط یک چیزایی هم نشون بدن!!! ( GT TVـی چیزی نیست امروز؟ :d ) مگه کل بازی چقدره که بخوان نیم ساعتش رو هم نشون بدن ؟ :d

اهاااااان حالا شد
اقا الان اين تريلر رو دان كردم ....اون ٢و٣ دقيقه آخر تريلر تو حلق اين جانب .......چيز قابل توجه، پيشرفت عجيب صحنه نبرد كريتوس با مانتيكور بود نسبت به اون تزيري كه قبلاً بخش شده بود ....واي اون جا كه روي اون سكو باد در حال وزيدن بود و اين گرد و خاك صحنه در حال جابه جا شدن بودش در هين مبارزه كريتوس با مانتيكور واقعا سالار بود و چيزي بود كه تا حالا نديدم....اون مشكل رنگ مصنوعي دهن مانتيكور هم كه من باهاش مشكل داشتم به وضوح تو اين تريلر كاملا بر طرف شده بود، معلوم نبود اون تيزر ١ دقيقه اي مربوط به كدوم يك از مراحل ساخت بازي بود كه اون جوري بود.....به شدت منتظر نمايش ٣٠ دقيقه اي بازي هستم.
هنوز هم البته دهنش نارنجیه ها :-" :d حتی توی یکی از آرت های WOW هم که یک اژدها بود، دهن اون اژدها هم نارنجی بود! :d احتمالا به خاطر نفس آتشین ـشونه! :d
البته آره،اینجا بهتر به نظر میرسید دهنش! :d و حتی اینی هم که نشون دادن نسخه ی نهایی نیست! بالا سمت چپ صفحه نوشته بود Work in Progress ... بازی نهایی از این هم خفن تر خواهد بود! >:)

فکم باز مونده دمو دانلودش تمام بازی کردم اون چیزی که تو تریلر e3 دیدیم با این چیزی که الان بازی کردم کلی فرق خیلی خفن تر از چیزی بود که تو تریلر دیدم در مورد جزئیات محیط چیزی نمیگم اما در مورد جزئیات مبارزات و حریفا حرکتوشون خون پاشیدن و غیره just ican say wow
من واقعا دهنم باز مونده که چطوری اینو رو ps3 اجرا کردنه :-o

آقا این دمو مختص کسانیه که کنسولشون کپی خوره؟

واقعا سی دقیقه رو نشون دادن؟
از دوستان خواهشمندم چیزی رو از این 30 دقیقه اسپویل نکنید! هربحثی در مورد این نیم ساعت دارید بزارید توی اسپویلر! خواهش میکنم :cry:
آخه چه حرکتی بود این ؟؟؟ :(( کاری کردن که قبل از عرضه ی بازی هم جرات گشتن تو سایت های مرتبط به بازی رو نداشته باشیم:|

واقعا سی دقیقه رو نشون دادن؟
از دوستان خواهشمندم چیزی رو از این 30 دقیقه اسپویل نکنید! هربحثی در مورد این نیم ساعت دارید بزارید توی اسپویلر! خواهش میکنم :cry:
آخه چه حرکتی بود این ؟؟؟ :(( کاری کردن که قبل از عرضه ی بازی هم جرات گشتن تو سایت های مرتبط به بازی رو نداشته باشیم:|

من یه لحظه فک کردم این صورت کریتوس CGـه ولی بعدش دیدم از خود بازیه. گرافیکش تو حلقم.:دی

این تریلر هم مربوط میشه به یکی از باس ها که توی همون تریلر 30 ثانیه ای بود. همونی که همیشه حرف میزنه.:دی نبینی بهتره.:دی همونجایی که قلفـُ زنجیره.:دی

من یه لحظه فک کردم این صورت کریتوس CGـه ولی بعدش دیدم از خود بازیه. گرافیکش تو حلقم.:دی

این تریلر هم مربوط میشه به یکی از باس ها که توی همون تریلر 30 ثانیه ای بود. همونی که همیشه حرف میزنه.:دی نبینی بهتره.:دی همونجایی که قلفـُ زنجیره.:دی
از کجا DL کردی لینک بدون شیلتر بدین منم میخوام :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or