از امروز ميشه بازي كرد شما يه امتحان بكن:d.شوووما:dCapture the Flagبازی کردی؟ اخه قراره از 8 ژانویه تازه اضافه بشه
دستت درد نکنه امیرحسین !بالاخره چپتر 7 هم اومد! :d
1.پنل سوم،روی سر سربازهای پشت سر شخصیت اصلی، جواب : Helios
2.پنل ششم،روی دختر قرمز پوش، جواب : Homer
این هفته هم فقط 200XP اینطوری بخواد پیش بره احتمالا یک هفته قبل از عرضه دمو به دستمون میرسه! چرا آخه؟
جوایز این هفته هم چیز خاصی نبودن!
1.تصویری از Armor of Phobos
به شدت چندشناک! :d فکر نکنم حتی اگر قدرت های خوفی هم داشته باشه توی بازی ازش استفاده کنم :d
2.والپیپر ادیسه (یکی از کاراکترهای بخش مولتی،البته در صورت پیش خرید! )
GOWA-Odysseus-Wallpaper-Pack.zip
نکته ی عجیب اینکه نمیدونم چرا این هفته ، اون پیغام همیشگی که نشون میده چقدر XP داریم، و چقدر تا LVL بعد مونده و یا حتی باز شدن شمشیر آرتمیس رو نمیاره! حتی ایندفعه برای چپترهای قبل هم نشون نمیده مسابقه ی گروهی هم هنوز باز نشده !!!
یک سری اطلاعاتی به دست اوردیم در مورد داستان بازی،به زودی اینجا میگیم :d (البته من به دست نیوردم! یکی از دوستان به دست اورده :d )
البته اون Tyrant رو بعد که رفت تحقیق کرد،یکی از دشمنا توی سری RE بوده ولی میگه بعید نیست این فرمانده شاخدار باشه! :dدر مورد شهره هم اینکه یه شهر استراتژیک و مستحکم بوده , به خاطر همین استراتژیک بودنش مردمانش میان سوء استفاده می کنن از موقعیت و افرادی که از اونجا رفت و آمد میکردن (البته زائر هم نوشته ولی نمی دونم زائر برای کجا شاید معبد خدایان شایدم معبد آپولو) خلاصه می گفتممیومدن از ملت دزدی می کردن به خاطر همین کار یه اتحادیه ی نظامی تشکیل میشه (از طرف اون یکی شهر که مردمانش در راه سفر از اینجا غارت میشدن) و تصمیم به جنگ میگیرن که توی این جنگ از به نام آپولو مردم این شهر نفرین میشن و زمینشون بی حاصل میشه بچه های زن ها تغییر شکل میدن و شهر نشینی ریشه کن میشهاین جنگ هم 10 سال طول میکشه . رهبر این جنگ هم Tyrant بوده (اسمش خیلی آشناس مطمئنم این بابا رو قبلاً در موردش شنیدم بذار الان آمارش رو در میارم) که از طرف دریایی شهر رو مسدود و محاصره میکنه و این حرفها . نکته ی مهمی که اینجا وجود داره اینه که میگه در جنگ اینها یه لوله ی آب مخفی پیدا می کنن که به شهر راه پیدا می کرده و شهر رو آب رسانی می کرده که میان اون رو با سم hellebore مسموم میکنن تا ملت کتلت بشناین بیشتر از اینکه به کریتوس مربوط بشه به نظرم با اون کمیک در ارتباطه که ملت می گفتن اونها ما رو مسموم کردن اونها نمی دونم ما رو فلان کردن , یه زن رو نشون میداد با شمل قرمز که یه سم سفید دستش بود و این چیزا
خلاصه ادامه میدیم : خلاصه به خاطر این سم ملت ضعیف میشن و همه ـشون به بدترین شکل ممکن سلاخی میشن (که اون حمله ی صفحه ی 3 فکر کنم کمیک و کشته شدن پدر یارو فکر کنم مربوط به همین بشه)
باقی متن هم روایت های مختلفی از این مسمومیت هست یکی میگه سم اسب خورده لوله شکسته و مهاجمان متوجه لوله شدن و مسمومش کردن , یکی میگه لوله رو پیدا کردن آب رو قطع کردن تشنگی شدیدی توی شهر ایجاد شده بعد که آب رو وصل کردن توش سم ریختن , یکی میگه اینها توی رودخانه ی مربوط به اون آب سم رو اضافه کردن به آب و از این حرفها ...
در کل این بیشتر از کریتوس مربوط به اون بابایی هست که توی کمیکهنفرین آپولو و اون جنگ توی شهر و مسموم کردن آب و قتل عام مردم و ... همه نشان از اون کمیک دارهاون tyrant هم فکر کنم همون یارو فرمانده ـس که کلاه جمجمه ی گاو روی سرش داره حالا بذار برم یه کم در موردش تحقیق کنم فکر کنم یه موجودیهالان میام
دمت گرم امیر چه اطلاعات خوبی بودش
راستی دوستان الان خیلی اتفاقی یادم افتاد من چند سال پیش این رو نوشته بودم ممکنه به دردتون بخوره برای اینکه بازی بازی و موجودات و انواع دشمن ها(که بعضی ها تو بازی هم نبودن) آشنا بشید.
بازیسنتر | مقالهها | PS3 | God of War III | الیمپوس قبل از ویرانی
پ.ن: الان کامنت یه بنده خدایی رو دیدم نوشته بود این رو خودتون ننوشتید 100%
انقدر ملت توی این تاپیک جو دادن ، دوباره رفتم سراغ GoW III !
توی همین تاپیک یه طراحی خیلی زیبا بود که گفتم بد نیست اینجا بذارم. طراحی رسمی نیست ، ولی آدم با دیدنش کیف میکنه ! یعنی من که مخالف روبرو شدن Kratos با خدایان افسانه های اسکاندیناوی و مصری و ... هستم هم با دیدن این عکس نظرم برگشت !
مبارزه Kratos با Ra (معروف ترین خدای مصری)
کاش میشد یه بهانه ای جور کنن و Kratos رو بندازن به جون بقیه خداهای غیر یونانی ! ولی من همچنان معتقدم جور کردن همچین داستانی زیاد ساده نیست و میتونه گند بزنه به کل سری GoW !
یکی از آرزوهای من از زمان GoW II به بعد اینه که توی یه نسخه اون صحنه مبارزه تایتان ها با خدایان رو داخل گیم پلی داشته باشیم !نه افا مخالفم بنده
کریتوس قلق اسکاندیناوی جماعت دستش نیست میره اونجا گند میزنه برمیگرده
ولی تو بازی اگه میشد حتی چند دقیقه کوتاه کنترل خدایان یا تایتان ها رو بدست میگرفتیم خیلی عالی میشد فک کن با هیکل گنده میرفتم یه شهر رو نابود میکردیم