( Layken )
عضو تحریریه
و با توجه به این که gow فریمش بین 40 تا 60 هست گرافیک tlou بیشتره:dالبته gow در بین بازی های 30 فریم به بالا واقعا فوق العادستبا توجه به اینکه god of war یه بازی کاملا خطی هست و the last of us محیط های بزرگ و نیمه open-world داره احتمالا گرافیک این بازی از tlos هم بیشتره
اطلاعات رو از ویکی پدیا گرفتم! :dهمچنین دلوس و معبد آن، پایگاه اتحادیه دلوس، به رهبری آتن بر ضد اسپارت و شاهنشاهی ایران و جایگاه گنجیه های آن بود. هرچند در زمان پریکلس، آتنی ها به بهانه خطر از دست رفتن گنجینه، آنرا به آتن بردند.
این رو که شک نکن خودشه! :d وقتی همچنان گایا راوی داستان هست،کاراکتر اصلی تغییر کنه ؟ امکان نداره :dیه چیزی که من رو نگران کرده اینه که هیچ صدایی از کچل در نمیاد فقط یه جا که سنگی رو جابجا می کنه همون نعره همیشگی رو می زنه و آخر دمو وقتی می خواد بپره تو دهن اختاپوس (اژدها) بازم نعره می زنه ، نمی دونم صداپیشه اش هم مثل سری های قبل اون یارو سیاه پوسته هست؟
جواب هر معما یکسانه! :d اگر میخواست فرق کنه که رسما نابود میشدن که چندین سؤال فقط برای یک چپتر طرح کنند :dدوستان این rise of the warrior چجوریه دقیقا؟ الان جواب هر معما یکسان یا برای هرکی فرق میکنه من تازه شروعش کردم معماش خیلی سخته
نمیدونم اسپارتان بودی یا تروجان! ولی اگر تروجان بودی که کار خوبی کردی همش رو امروز حل کردی انشاالله بازم ما اسپارتان ها پیروز بشیم!
چپتر 7 هم اگر میخواست طبق 3 هفته ی اخیر پیش بره،باید یکی دو روز پیش میومد! ولی چون فکر کنم میخوان با این چپتر،مبارزه سر آواتار پک ها رو هم شروع کنند و پون گفته بودن زمستون شروع میشه،گذاشتنش برای یکی دو روز آینده!
گفتن که هنوز تصمیمی در این مورد نگرفتن که میخوان کد بدن، یا مستقیما آمار و ارقاممون رو توی بازی تاثیر بدن! :d ولی در هر حال بهتره ریجنی که انتخاب میشه با کشوری که ثبت نام کردی و بازیی که میخوای بخری یکی باشه :d مثلا من خودم چون حس میکنم احتمالا مثل GOW III ، ریجن 2 زودتر گیر میاد،یوزر اصلیمم ریجن2 حساب میشه، اونجا هم اروپا رو انتخاب کردم :d
چرا 1200 امتیاز میتونستم کمک کنم ؟من دیشب 1700 امتیاز گرفتم :dپس خونت حلال شد! 1200 امتیاز میتونست به گروهمون کمک کنه :d :d :d
قبلی بتای MP بازی بود! :d که وقتی موقعش رسید چندین سایت دیگه هم کد پخش کردن و از انحصار ROTW خارج شد :d ولی ایندفعه که آواتار پک میباشد،فکر نمیکنم دیگه کدی در کار باشه! برای همین باید با تمام قوا برای پیروزی گروه تلاش کنیم (قبلی رو که بردیم! این رو هم انشاالله خواهیم برد )
جوایزی هم که در راه هست، مهم ترینش میشه گفت به احتمال 99% دموی E3 بازی هست، که 1100XP دیگه میخواد احتمالا! :d احتمالا 4 چپتر طول میکشه! یعنی 1 ماه دیگه
----
راستی یک نکته! دقت کردید برای اولین بار اون بخش Health Bar و Magic Bar دیگه BoC نیست ؟ من این تم جوهری ـه GOW:A رو خیلی دوست دارم! و اولی هم که دیدم اون بالا این شکلیه بسی حال کردم! ولی الان یکهویی احساس کردم دلم برای BoC تنگ شده