God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
گرافیک بازی مطمئنم که می ترکونه الان دیگه سانتا مونیکا با سخت افزار اشنا شده و رس کنسول رو میکشه حتی تکستچر گردن این یارو رو هم روش کار کردن
GOW3 سه تا یراد داشت به نظرم یکیش همون یکسان نبودن گرافیک بازی بود که گفتی مثلا گرافیک عالی تو اون هزار تو و گرافیک خوب و معمولی تو خونه ی پوسایدون حتی کرکتر مدل ها هم یکسان نبود آدم افرودیت رو میدید با اون جزئیات کفش می برید بعدش یهو هرمس رو میدید که اصلا مدلش در حد بازی نبود
ایراد 2 تاریک تر شدن بازی و ارت استایل بود که صدمه زد بهش تو قسمت 1 و 2 همه چی روشن و نورانی بود .خوشبختانه خود استودیو گفته که این بازی از لحاظ ارت استایل راه 1 و 2 رو می ره
ایراد سوم شبیه بودن محیط های بازی به هم بود تو 2 قسمت اول 20 محیط مختلف رو داشتیم از برف بگیر تا بارون و جزیره و underworld و ..... ولی تو قسمت سوم همه بازی تو الیمپوس بود
البته باید بگم این بازی هم واقعی نیست گرافیکش و ما همه داریم گول میخوریم و با 48 ps3 اجرا میشه

نه بابا گفتن با 48 تا ps4 اجرا می شه=))
============================
این بتاش ثبت نام و این حرف ها داشت یعنی نمی شه دیگه ثبت نام کرد:(

آریا جان مگه شما نسخه ی دموی جدیده رو بازی نکردی?یه صحنه بود خیلی جالب بود ,باد میزد اون پرچم مانند بالا سر کریتوس همون اول بازی خیلی زیبا تکون میخورد! مدل کریتوس وحشتناک بالاس
نه بازی نکردم متأسفانه ! :(
کلاً گرافیک Ascension اگه در حد PS1 هم باشه ، مدل Kratos رو مطمئنم چیز عجیبی خواهد بود ! :دی مدل Kratos توی بازی 3 سال پیش هنوز غوغاست و کمتر مدلی توی این نسل میتونه بهش نزدیک بشه !

مدل سازی کریتوس تو هر زمانی که اومده یه سر و گردن از همه بالاتر بوده

الان یکی از مهمترین سوالا اینه که به نظرتون سال بعد واسه این و tlou و بیاند چند تومن باید پیاده بشیم ؟

====

میگن از امسال قیمت بازیها بر اساس تعداد PS3 هایی که اونا رو رندر کردن متفاوت خواهد بود :دی

گرافیک بازی مطمئنم که می ترکونه الان دیگه سانتا مونیکا با سخت افزار اشنا شده و رس کنسول رو میکشه حتی تکستچر گردن این یارو رو هم روش کار کردن
دقیقاً . شما حساب کن تا مارس 2007 اینا روی GOW 2 کار میکردن . کمتر از سه سال وقت داشتن هم انجینشون رو برای PS3 بسازن و هم بازی رو بالانس کنن که مطمئناً خیلی سخت میشه قضیه . اما اینجا همه چیز مهیاست; انجین ساخته شده و فقط بهینه تر میشه + نبوغ برای ساخت یک GOW دیگه که یاداور نسخه های کلاسیک باشه با سه سال زمان :دی!
مدل اون بزه تنها اندازه دو سوم کل فلان بازی های روز الان تکسچر و پلیگان داره ! از نظر گرافیکی مطمئنم غوغا میکنه فقط کافیه تا زمان عرضه صبر کنیم ُ ببینیم .

دوستان چه دلیلی وجود داره که رزلوشن کاراکتر کریتوس اینقدر بالا هست ولی توی بازی های دیگه اینجوری نیست؟:-/
یعنی کار سختی هست یا دلیل دیگه ای داره؟

دقیقاً . شما حساب کن تا مارس 2007 اینا روی GOW 2 کار میکردن . کمتر از سه سال وقت داشتن هم انجینشون رو برای PS3 بسازن و هم بازی رو بالانس کنن که مطمئناً خیلی سخت میشه
البته کار ساخت GoW 3 بعد از عرضه اولین GoW توسط یک تیم کوچک از اعضای ارشد سانتا مونیکا شروع شد و بعد از عرضه GoW 2 کل استودیو روی سومین نسخه متمرکز شد.
--------------------
این رو هم بگم که که اساس و پایه موتور GoW 3 در حقیقت همون موتور دو شماره اول GoW بود، البته با تغییرات زیاد از جمله یک سیستم رندرینگ کاملا جدید که جایگزین سیستم موتور قبلی شده بود، اینا با این موتور سه سال پیش بازی رو ساختند که هنوز هم در کنار چند بازی دیگه به عنوان بهترین گرافیک نسل ازش نام برده میشه، وای به حال روزی که اینا بخوان یک موتور کاملا جدید طراحی کنن ، چیزی که به نظر میرسه برای IP جدیدشون برای نسل بعد در دستور کار دارن و اونموقع توانایی واقعی استودیو رو خواهید دید.

نه بازی نکردم متأسفانه ! :(
کلاً گرافیک Ascension اگه در حد PS1 هم باشه ، مدل Kratos رو مطمئنم چیز عجیبی خواهد بود ! :دی مدل Kratos توی بازی 3 سال پیش هنوز غوغاست و کمتر مدلی توی این نسل میتونه بهش نزدیک بشه !

سر نسخه 3 بود که سازنده میگفتن اگه مدل کریتوس که واسه نسخه 3 طراحی کردن رو تو کم جزییات ترین لوکیشن گاو2 بزاریم باز هم Ps2 نمیتونه اجراش کنه!!تا این حد:d

دوستان من امروز تازه Rise of the Warrior ثبت نام کردم
از شانس خوبم گروه اسپارتان افتادم
حالا سوالم اینه من باید به سوال ها جواب بدم یا دیگه نمیخواد؟البته فکر کنم rewards هارو نمیتونم بگیرم جواب ندم
دوستان خواهشا یکی میتونه کمک کنه من سوال هارو جواب بدم؟لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:praying::praying::praying:
این قضیه ی بتا که دیگه تموم شد و شما که تازه ثبت نام کردید کد بتا بهتون نمیرسه! اما اگر بازی کنید و جواب بدید، میتونید از یک سری چیزای دیگه استفاده کنید!
مثلا تریلرهایی که انحصارا برای جواب های شما بهتون داده میشه،یا یک سری والپیپر و آرت ورک ، و یا حتی XP اضافه و شمشیر و زره برای وقتی که خود بازی اومد!
+ اگر دور بعدی که زمستون قراره شروع بشه،گروهمون برنده بشه ایندفعه یک سری آواتار انحصاری از GOW میگیریم! :d پس بهتره امتیاز جمع کنیم تا برنده بشیم و دوباره تروجان ها رو شکست بدیم>:)

جواب های هر 4 چپتر رو هم آخر شب الی صبح( :-" ) میزارم اینجا :d
---
اون ویدیویی که گفتم نمیشه دانلود کرد رو هم یکجا یافتیدم! خداکنه بشه دانلودش کرد الان(ولی فکر نکنم ***** باشه) توی همون پست بعدی میزارم :d
---
اون برنامه ی افسانه تا حقیقت که در مورد زئوس هست ساعت 22:00 به وقت ایران از شبکه ی من و you پخش میشه! بشینید ببینید!
من که اون موقع نمیتونم ببینم! منتظر تکرارش میمونم :-s

ای بابا از دستمون رفت:wallbash::wallbash::wallbash::(
دوستان من یه سوال دارم
من GOW :SAGA رو خریدم ربجنه 1 اما اکانت من ریجن 2
برا همین مجبورم یه اکانت ریجن 1 بسازم که کد پلاس 1 ماهشو وارد کنم
حالا میخوام کد موقعه ای که بتای GOW اومد وارد کنم تا بتونم دانلود کنم
حالا سواله من اینه از اونجایی که با بازی کردن بتای بازی سلاح و زره هدیه میده نمی تونم ایتم هارو تو اکانت ریجن 2 استفاده کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or