اون فیله رو قبلاً دیده بودم و کیفیت فوق العاده ای داشت ، ولی این یکی رو نمیدونستم انقدر عالی طراحی شده !
کلاً این تصویر نظرم رو خیلی عوض کرد. قبلش یه کم شک داشتم که شاید GoW: Ascension از نظر گرافیکی مثل بقیه GoW ها توی زمان خودشون عمل نکنه ، ولی توی همین تصویر آدم چیزهای جالبی می بینه. از کیفیت این بنده خدا تا چوب های پشتش که از این فاصله هم خیلی عالی هستن و حتی برگ ها هم کیفیت بسیار خوبی دارن !! همه اینا هم در حالی هست که اصلاً نوع دوربین بازی جوریه که ما این چیزا رو از نزدیک نمی بینیم و نیازی به این کیفیت نیست ! یعنی دوربین با فاصله از این موقعیت ها هست و میتونستن این جاها رو با کیفیت پایین تری هم بسازن و کسی اصلاً متوجه نشه !
کلاً امیدوارم این نسخه از نظر گرافیکی شرایط 1 و 2 رو داشته باشه ، یعنی اون گرافیک عالی همه جای بازی دیده بشه. نسخه سوم فوق العاده بود و حتی بعد از حدود 3 سال توی بعضی قسمت ها بی نظیره. یعنی من چند وقت پیش که سراغش رفتم هم کف کردم ! ولی متأسفانه گرافیک بازی تعادل کامل نداشت و یه جاهایی (مخصوصاً چند تا از کاراکترها) پایین و بالا میشد و گرافیک بازی توی همه جا ثابت نبود.