اکشن بازی سریعتر شده لابد فکر کردی فریم ـه !مخصوصاً اوایل تریلر چرا من احساس کردم سریع تر شده :d
اکشن بازی سریعتر شده لابد فکر کردی فریم ـه !مخصوصاً اوایل تریلر چرا من احساس کردم سریع تر شده :d
الان تصویر داری ؟ دیاحسان من عكسها رو نمي بينم :d
انقدر خوشم مياد اين احسان غيرتي ميشه :d
من اسیر همین یه تیکه قیافه ی رم کرده ی کریتوسم دیاتفاقا من مخالفم من یک جادوی خفن در حد جادوی BoE میخوام!!! اون جادو خدا بود! سپر اسپارتان ها کامل میپوشوندش، قوی ترم که میشد یک عالمه تیر از آسمون میومد!
خداکنه بازم از این جادوها تو این باشه :d
و اینکه یک سلاح هم مثل Arm of Sparta هم باشه عالیه! :d چقدر این سلاح که توی GOS بود رو دوست داشتم
فکر نمیکنم M باشه!خداست این Magic:
فکر نمیکنم M باشه!
شاید پارتی از Comboـش باشه!
یه حرکتی داشت شبیه همین توی سری های قبلیش که با نگه داشتن یه دکمه ای شمشیرش رو میزد زمین!
Magicـیکش فکر کنم پرتاب نیزه هست که اون بالا بعد از نجات سربازه:dبه کار میبره!
بازم الان کنفرانس دستم نیست!
لینک Interview هم اگر دوستان دارن بدن تا یه برسی کنیم!
اگرم M باشه زیاد جالب نیست!(نسبت به شماره های پیشین)
از نظر Creaturesهم به نظرم بازم به پای شماره 3 نمیرسه!
Gameplay پارسال توی کانفرنس Sony رو با امسالش رو مقایسه کنید! اونجایی که شکم........ رو صفره میکنه فوقالعده بود!
یا .......... که همه باهاش اشنا هستید!
در کل این چیزا اصلا از ارزش Ascension کم نمیکنه
یکی از دوستان هم با بی انصافی میگفت Gmeplay اصلا پیشرفتی نداشته و تکراری هست!!!
اصلا به این صورت نیست... مگه قراره کریتوس چی کار بکنه؟اصلا شایدم به گفته ........که از این Gameplay خوششون نمیاد وبراشون تکراری شده به Santa Monica یه Email بزنیم بگیم Gameplay رو به Third-person shooter تغییر بدن!
اگر به Combo هایی که به کار میبرد دقت کرده باشید نکات ریزو درشتی داشت..میشه گفت 50٪تغییر داشه(تازه این نکات توی یک تریلر چند دقیقه ای میشه فهمید)مخصوصا اون Combo ترکیبی گرفتن اون ریزه میزه ها:d با شمشیر و پرتاب یا کبوندنشون به همدیگه!
محیط بازی هم با این Gameplayـای که نشون دادن حدود 15٪تغییر داشه!
خود هیکل کریتوس هم یک تغییر و تنوع به حساب میاد!
در رابطه با تغییر خصوصیات اخلاقی کریتوس و کمی تغییر محیط بازی این محاصبه رو بخون.دوستمون کاملا درست میگویند ولی بنظر من حالا شاید هم اشتباه باشد بازی خیلی روشن تر از قبل شده و بچه ها بنظرتون دوباره از اون صحنه های بزرگ باس فایت های خیلی بزرگ میبینیم ؟ و در مورد برادر کریتوس چطور ؟ ولی دوستان همونطور که بچه ها قبلا گفته بودند بازی سریع تر + کمبو ها کمی فرق و کریتوس هم ارام تر است و کمی از اسلحه های دیگران هم استفاده میکنه و همچنین بنظرتون توی این بازی تمام گاد هارو میتونیم ملاقات کنیم البته با احترام نه .........
در رابطه با تغییر خصوصیات اخلاقی کریتوس و کمی تغییر محیط بازی این محاصبه رو بخون.
Why Kratos Is Saving Civilians in God of War: Ascension - PlayStation 3 News at GameSpot
البته یک نکته ای رو در مورد همین جادو و دشمن ها بگم! توی GOW III کلا چون پایان داستان بود و حمله کرده بودیم به آشیونه ی خداها ( :d ) ، طراحی دشمن ها و قدرت ها یکجور طراحی سلطنتی داشت! چطوری بگم... کلا یکجوری باکلاس بودن! :d مثلا دشمن های GOW I رو با GOW III مقایسه کنید!خودتون متوجه میشید منظورم رو! دشمن های GOW I یکجور طرح وحشیانه داشتن! انگار تمدن ندارن ولی توی GOW III متمدن شدن :d :d :dفکر نمیکنم M باشه!
شاید پارتی از Comboـش باشه!
یه حرکتی داشت شبیه همین توی سری های قبلیش که با نگه داشتن یه دکمه ای شمشیرش رو میزد زمین!
Magicـیکش فکر کنم پرتاب نیزه هست که اون بالا بعد از نجات سربازه:dبه کار میبره!
بازم الان کنفرانس دستم نیست!
لینک Interview هم اگر دوستان دارن بدن تا یه برسی کنیم!
اگرم M باشه زیاد جالب نیست!(نسبت به شماره های پیشین)
از نظر Creaturesهم به نظرم بازم به پای شماره 3 نمیرسه!
Gameplay پارسال توی کانفرنس Sony رو با امسالش رو مقایسه کنید! اونجایی که شکم........ رو صفره میکنه فوقالعده بود!
یا .......... که همه باهاش اشنا هستید!
در کل این چیزا اصلا از ارزش Ascension کم نمیکنه
یکی از دوستان هم با بی انصافی میگفت Gmeplay اصلا پیشرفتی نداشته و تکراری هست!!!
اصلا به این صورت نیست... مگه قراره کریتوس چی کار بکنه؟اصلا شایدم به گفته ........که از این Gameplay خوششون نمیاد وبراشون تکراری شده به Santa Monica یه Email بزنیم بگیم Gameplay رو به Third-person shooter تغییر بدن!
اگر به Combo هایی که به کار میبرد دقت کرده باشید نکات ریزو درشتی داشت..میشه گفت 50٪تغییر داشه(تازه این نکات توی یک تریلر چند دقیقه ای میشه فهمید)مخصوصا اون Combo ترکیبی گرفتن اون ریزه میزه ها:d با شمشیر و پرتاب یا کبوندنشون به همدیگه!
محیط بازی هم با این Gameplayـای که نشون دادن حدود 15٪تغییر داشه!
خود هیکل کریتوس هم یک تغییر و تنوع به حساب میاد!
برادرش رو که تمام و کمال توی GOS بهش پرداختن!و در مورد برادر کریتوس چطور ؟
Ghost of Spartaدوستان دقیقا نسخه ی GOS کدوم نسخه میشه؟