God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
این دمو از هر نظر که فکر کنید در سطح بالاتری از دموی گاو 3 هست ! این عکس ها دقیقاً از روی دموی بازی که عرضه شد برداشته شدن , با کمی دقت میشه راحت فهمید که تکسچر های این دمو در سطح بالاتری نسبت به تکسچر های دموی گاو 3 قرار دارند :

اینم برای دمویی که از این یکی نشون دادن (قشنگ کیفیت کریتوس یا دشمن ها و محیط بهتره ! اصلاً تابلوئه ! زنجیرها و شمشیر و آتش دورش رو ببینید و با دموی گاو 3 مقایسه کنید) :

نمیگم کیفیت خداس ولی از اون یکی بهتره !
و این جمله ای که بارها در مورد آنچارتد 3 هم گفتم ! (اونجا هم میگفتن گرافیکش از 2 ضعیف تره) موتور همونه , سازنده هم همونه چطور ممکنه فکر کنید که این شماره نسبت به قبلی افت گرافیکی خواهد داشت ؟!!! قطعاً نسخه ی نهایی کولاکی میشه اون سرش ناپیدا ! اگه بتونن مثل اختلاف گاو 1 و 2 در بیارن رسماً چیزی فرای این نسل رو خواهیم دید ! تا الان که این سنت برقرار بوده چه بین گاو 1 و 2 چه بین گاو COO و GOS توی PSP ! هر دو تا هم اختلافات به شدت فاحش بوده ! ببینیم بازم می تونیم شاهد معجزه باشیم یا عصر معجزه به پایان عمر خودش رسیده !
البته یک نکته ای رو در مورد همین جادو و دشمن ها بگم! توی GOW III کلا چون پایان داستان بود و حمله کرده بودیم به آشیونه ی خداها ( :d ) ، طراحی دشمن ها و قدرت ها یکجور طراحی سلطنتی داشت! چطوری بگم... کلا یکجوری باکلاس بودن! :d مثلا دشمن های GOW I رو با GOW III مقایسه کنید!خودتون متوجه میشید منظورم رو! دشمن های GOW I یکجور طرح وحشیانه داشتن! انگار تمدن ندارن :-" ولی توی GOW III متمدن شدن :d :d :d
حتی طراحی همون قدرت BoE هم که گفتم یک همچین چیزی بود قضیش :d ولی اینجا دوباره به GOW I از همه نظر نزدیک تر شده! برای همین اون قدرت کریتوس هم وحشیانه تر جلوه میده :d و احتمالا توی سطح های پایین قدرت باشه! وقتی آپگرید بشه احتمالا خفن تر میشه :d
حتی 1% هم به برگشت اون قدرت که یه خروار سپر دور کریتوس رو می گرفت فکر نکن ! اونا روح سپاه اسپارتا بود که توی 2 توسط زئوس کشته شدن این شماره هم قبل از 1 ـه دی (ولی خداییش عجب چیزی بود دی)
پ.ن : اینو واسه این گفتم که قبلاً هم بهش اشاره کرده بودی (شکلک خنده)

آخرین ویرایش:
و این جمله ای که بارها در مورد آنچارتد 3 هم گفتم ! (اونجا هم میگفتن گرافیکش از 2 ضعیف تره) موتور همونه , سازنده هم همونه چطور ممکنه فکر کنید که این شماره نسبت به قبلی افت گرافیکی خواهد داشت ؟!!! قطعاً نسخه ی نهایی کولاکی میشه اون سرش ناپیدا ! اگه بتونن مثل اختلاف گاو 1 و 2 در بیارن رسماً چیزی فرای این نسل رو خواهیم دید ! تا الان که این سنت برقرار بوده چه بین گاو 1 و 2 چه بین گاو COO و GOS توی PSP ! هر دو تا هم اختلافات به شدت فاحش بوده ! ببینیم بازم می تونیم شاهد معجزه باشیم یا عصر معجزه به پایان عمر خودش رسیده !
دقیقاً میخواستم همینو بگم :دی !
سانتا مونیکا سنت خودش رو با پیشرفت دو نسخه بر روی هر کنسول حفظ کرده ! اگر بتونن اختلاف گرافیکی که روی سخت افزار PS2 بین GOW و GOW2 دیدیم رو به نسبت اینجا هم بوجود بیارن رسماً دیدن داره . همین GOW3 نسخه فاینالش با دمو اصلاً قابل مقایسه نیست و این نشون میده بچه های سانتا مونیکا چقدر تا زمان عرضه رو مسائل گرافیکی بخصوص تکنیکی وقت و هزینه صرف میکنند !

پ.ن: لامصب اختلافو ببین :

آخرین ویرایش:
دقیقاً میخواستم همینو بگم :دی !
سانتا مونیکا سنت خودش رو با پیشرفت دو نسخه بر روی هر کنسول حفظ کرده ! اگر بتونن اختلاف گرافیکی که روی سخت افزار PS2 بین GOW و GOW2 دیدیم رو به نسبت اینجا هم بوجود بیارن رسماً دیدن داره . همین GOW3 نسخه فاینالش با دمو اصلاً قابل مقایسه نیست و این نشون میده بچه های سانتا مونیکا چقدر تا زمان عرضه رو مسائل گرافیکی بخصوص تکنیکی وقت و هزینه صرف میکنند !

پ.ن: لامصب اختلافو ببین :

یعنی این پیشرفتش تو حلقم دی نورپردازی با لبات بازی میکنه دی

حتی 1% هم به برگشت اون قدرت که یه خروار سپر دور کریتوس رو می گرفت فکر نکن ! اونا روح سپاه اسپارتا بود که توی 2 توسط زئوس کشته شدن این شماره هم قبل از 1 ـه دی (ولی خداییش عجب چیزی بود دی)
پ.ن : اینو واسه این گفتم که قبلاً هم بهش اشاره کرده بودی (شکلک خنده)
اون که آره مطمئنا بر نمیگرده! :d ولی یک چیز خفن میخوام در حد اون :((
که البته اونم نمیشه! چون کلا جو GOW III با این فرق داره! :((

که البته اونم نمیشه! چون کلا جو GOW III با این فرق داره! :((

این شماره مجیک خانوادگی رو میطلبه دی کریتوس با خانم بچه ها بریزن رو هم یه مجیک خفن بزنن دی

جوش چه فرقى داره با اون؟

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

طبیعتاً توی 3 کوه المپ بود و همه چیز اونجا یه جورایی خاص بود ! از دشمن ها گرفته تا خود خداها یعنی هر چی موجود گردن کلف و سردسته بود اونجا خوابیده بود و طبیعتاً همچین چیزهایی Magic های خسته تری رو میطلبه ! مثلاً خیلی ضایع ـست که بخوای مثلاً با قدرت پوسایدون خودش و سربازانش رو از بین ببری (بقیه خدایان هم به همین ترتیب) چون توی شماره های قبل یه جورایی خدایان بودن که از لحاظ مجیک کریتوس رو ساپورت می کردن ولی توی این شماره بیشتر مربوط به ارواح و اینا میشد که یا موجودات بزرگ بودن (مثل مجیک سلاح هیدیز) یا مثل مجیک boe ارواح سپاه اسپارتا اون دو تا سلاح دیگه هم حکم ضربه ی سنگین و اینا رو ایفا می کردن ولی خب الان با موجودات سطح پایین تر ولی سرخود تر و یه جورایی افسارگسیخته تر طرفیم و این خودش Magic متناسب با این جو رو میطلبه دی

خب اون گیفی که رضا گذاشت به نظر نمیاد Magic باشه (همونطور که دوستان اشاره کردن) احتمالاً ورژن پیشرفته ی همون "(L1 + O (Hold" هست دی
[video=aparat;8895c74f065736e430cb940cb1db415d226433]http://www.aparat.com/v/8895c74f065736e430cb940cb1db415d226433[/video]

شخصا بهت قول میدم عین همون رو میبینی ؛ خوبه ؟ :دی
البته خیلی من ازش استفاده نمیکردم ، از چیه این خوشت اومده موندم :دی !

احسان پس چرا زمان Stop میشه :دی ؟!

گفتم شاید ورژن پیشرفته ـش باشه دی شایدم Magic باشه ولی بیشتر به همون می خوره دی از طرفی هم توقف زمان احتمال magic بودن رو بالا میبره دی
--------------------------------------
بعد نکته ی جالبی که این نسخه داره اینه که دقیقاً نقطه ی مقابل 3 هست ! یعنی کریتوس قبل 1 کاملاً تابع خدایان هست و همش این جمله از سوی خدایان برای کریتوس تکرار میشه in the name of olympus دی فرض کنید توی 3 داشتیم المپ رو جر واجر میکردیم حالا اینجا کریتوس یه انسان وابسته به خدایان و کاملاً تابع و مطیع اونهاست ! جالبه نه ؟! دی

آخرین ویرایش:
تنها بازی که از پیشرفتش مطمئنم همینه
از مسئولین میخوام که
فقط زمان بازی و باساشو زیاد کنن
با تشکر

عزیزان من اونم مجیکه به احتمال 1000%:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or