AminCharted
کاربر سایت
چرا به این بازی میگین گاو؟!
Gow مخفف انگلیسیش هست این و که نمیشه به فارسی گفت!
نه اکثراً بنفشه ! توی عکس دوم همون یارو هم خونش بنفش میزنه اون فیله رو هم میزنه بنفشه !!! کلاً عجیب غریب بود این تریلر !آره!!!
ولی تو بخش های دیگه تریلر که اینجوری نیست!شاید خون بنفش مختص این جونوره:d
تو عکس دوم که خون بنفشی نمیبینم!:d
من اکسیژن مکسیژن حالیم نیست ! خون چرا این رنگیه ! اصلاً گاو = خون قرمز ! اصلاً بازی bloody تر از گاو نداریم چرا باید اینجوری باشه ؟!!!!مگه تو سیاه رگ نداری همیشه خون که قرمز نیستو اکسژن داره قرمزه روشنه وقتی نداره خیلی تیرست که به سیاهی می خوره نه بنفش!
بابا خیلی تابلوئه دی بیا این پایین شاهد زنده دیاحسان من تا حالا 6 بار تريلر رو ديدم و چيزي بنام رنگ بنفش نديدم !!!توهم زدي
یعنی خودم ترولشون میکنم اگه اینکارو بکنن دیاره خونش که بنفشه ولی 1 درصد فکر کن نسخه فاینال اینطوری باشه ! اصلا محالهمگه اینکه نقشه های شومی در سر داشته باشن...
اره خونش که بنفشه ولی 1 درصد فکر کن نسخه فاینال اینطوری باشه ! اصلا محاله :d مگه اینکه نقشه های شومی در سر داشته باشن...نه اکثراً بنفشه ! توی عکس دوم همون یارو هم خونش بنفش میزنه اون فیله رو هم میزنه بنفشه !!! کلاً عجیب غریب بود این تریلر !
من اکسیژن مکسیژن حالیم نیست ! خون چرا این رنگیه ! اصلاً گاو = خون قرمز ! اصلاً بازی bloody تر از گاو نداریم چرا باید اینجوری باشه ؟!!!!