یعنی چی؟!
Gow همیشه همینطور بوده
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
آره همیشه اینطوری بوده ولی دارم در مورد مولتی حرف میزنم..
مثلا خیلی دستت بسته هست از اتفاقات پیرامونت خبر نداری باید حتما یک مسیر رو بری تا ببینی چی به چی هست..
یعنی چی؟!
Gow همیشه همینطور بوده
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
آره همیشه اینطوری بوده ولی دارم در مورد مولتی حرف میزنم..
مثلا خیلی دستت بسته هست از اتفاقات پیرامونت خبر نداری باید حتما یک مسیر رو بری تا ببینی چی به چی هست..
مگه قراره از 200 متری با اسنایپ کیل بگیری ؟! دی با یه سلاح سرد همون محیط دور و برت زیاد هم هست ! تازه شمشیرها هم که مثل بلید های کریتوس پرتابی نیستن !
قبول دارم البته من تریلر جدید رو ندیدم . نمیدونم مولتی پلیر بازی چجوریه . اگه بصورت CO-OP باشه که دوربین مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه بصورت رو در رو باشه اصلا جالب نمیشه .آره همیشه اینطوری بوده ولی دارم در مورد مولتی حرف میزنم..
خوب نباید بفهمی کی اومد تو مپ کی رفت..؟ سلاح ها ریلود شدن یا نه..؟ هیچ استراتژی هم نمیشه چید فقط باید منتظر باشی یکی از این طرف اون طرف بیاد سراغت تا بعد بیوفتی جون هم و...
قبول کن خیلی محدود میکنه..
حالا صبر کن ببینیم چه جوری هست چند تا مد داره , چیا هست و چیکارا باید بکنیم ! دی اونجوری میشه بهتر نظر داد دی الان شما داری با یه بازی شوتر میسنجی ـش دی مثلاً توی همون مولتی نینجا گایدن هم کسی منتظر نمی مونه کی میاد کی میره هر کسی میاد جلوت باید بزنی نفله کنی دی حالا این قطعاً کامل تره دی یه کم صبر بدید دی
قبول دارم البته من تریلر جدید رو ندیدم . نمیدونم مولتی پلیر بازی چجوریه . اگه بصورت CO-OP باشه که دوربین مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه بصورت رو در رو باشه اصلا جالب نمیشه .
New enemy characters revealed for God of War: Ascension, infested waters at the bottom of escalators beware
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/307069_425387974168126_530942869_n.jpg
فک کنم مولتی این بازی رو باید خوابشو ببینیم وقتی سرورای تویستد متال که ماشینیه داغونه.آنچارتد رو خیلیا مثل من مشکل دارند اونوقت گاد آو وار رو که بزن بزنه عمرا بشه بازی کرد مگه پرایوت مچ با بقیه ایرانیها.مولتی بازی مشکلی نداره به نظر من
مگه بده همیشه God of war میخری بعد سینگل باید بدی بره اما این و نمیشه داد رفت
هرجوری حساب میکنم هیچ لطمه ی به بازی نمیزنه
من خیلی از بازی هارو آنلاین بازی کردم اگه سرور قوی باشه هیچ مشکلی نیست مثلا AC هیچ لگی نداشتم یا بازی هایی مثل kill zone یا dirt 3 یا Uncharted burn outولی خوب بازی هایی مثل tekken که سرور داغونی دارن مشکل از اینترنت ما نیست از سرور خودشونهفک کنم مولتی این بازی رو باید خوابشو ببینیم وقتی سرورای تویستد متال که ماشینیه داغونه.آنچارتد رو خیلیا مثل من مشکل دارند اونوقت گاد آو وار رو که بزن بزنه عمرا بشه بازی کرد مگه پرایوت مچ با بقیه ایرانیها.