God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
توی یکی از ویدئوها (یادم نیست برای Gametrailers بود یا GameSpot) یکی از سازنده های بازی در مورد همون صحنه که طرف رو نجات میده حرف میزنه و میگه از این جور صحنه ها که انسانیت Kratos رو نمایش میده ، بازم توی بازی هست. میگه ما میخوایم نشون بدیم اون موقع Kratos هنوز از همه موجودات و زمین و زمان متنفر نبوده و خیلی وقتا به فکر مردم هم بوده ! :دی

کاشکی قبل از مرگ زن و بچه اش بود ، خیلی دوست داشتم بدونم اون موقع که نمیخواسته انتقام بگیره چه جور اخلاقی داشته

هرچند توی نمایشی که نشون دادن یه ذره انسانیت داخل وجودش بود و اون یارو رو نجات داد :دی

اونموقع دیگه وحشی گری هاش منطقی نبود ، الان واسه وحشی گری هاش دلیل منطقی وجود داره :d

توی یکی از ویدئوها (یادم نیست برای Gametrailers بود یا GameSpot) یکی از سازنده های بازی در مورد همون صحنه که طرف رو نجات میده حرف میزنه و میگه از این جور صحنه ها که انسانیت Kratos رو نمایش میده ، بازم توی بازی هست. میگه ما میخوایم نشون بدیم اون موقع Kratos هنوز از همه موجودات و زمین و زمان متنفر نبوده و خیلی وقتا به فکر مردم هم بوده ! :دی
اگر اینجوری باشه فوق العادست!

هیچ وقت تو ذهنم از کریتوس تصور یه آدم خبیث و بد طینت نداشتم! این نسخه تصور ذهنی من رو ثابت میکنه :دی

از همون موقعیکه این صحنه رو دیدم گفتم این HE WAS A MAN رو دارن بهش می پردازن ! دمشون گرم به شدت با همچین چیزهایی حال میکنم اگه صحنه در حد اون آرتمم توش باشه که همه رقمه عالی میشه دی

چرا اون دوتای دیگه:d رو نجات نداد حتما قبلش که خانوادش به رحمت خدا برن و عمرشون رو بدن به بچه های بازی سنتر کمک زنش اشپزی می کرده و ظرف ها رو می شسته و زن وبچه رو بیرون می برده برای تفریح به احتمال زیاد لبخند هم می زده:)) وبا دخترش خاله بازی می کرده =))
آقا شوخی با کریتوس کبیر و خانواده ی پاکش نداشتیما ! نذارید اون روی گاو فن بودنم بالا بیاد دی
روی گاو فنیم بالا بیاد حتک حرمت میکنیم به عصمت باقی کرکتر ها دی یه بار امیر خاطره داره ازش دی

وقتی توی دمو دیدم کریتوس جون اون آدمو نجات از تعجب دهنم باز موند حالا وقتی توضیحات بالا رو دیدم فهمیدم بازیسازان همه چیزشون روی حسابه . چه شود خدای جنگ تموم جایزه ها رو درو میکنه

آقا شوخی با کریتوس کبیر و خانواده ی پاکش نداشتیما ! نذارید اون روی گاو فن بودنم بالا بیاد دی
روی گاو فنیم بالا بیاد حتک حرمت میکنیم به عصمت باقی کرکتر ها دی یه بار امیر خاطره داره ازش دی
اوه اوه احسان رفت توی حالت DT :دی احسان جان خودت رو کنترل کن ، نفس عمیق .... نفس عمیق :دی

منم از بخش های انسانی بازی حمایت میکنم ، اصلا شعار بازی همین بود دیگه ، قرار بود انسان بودنش رو بهمون نشون بدن :دی

آرومم علی دی نگران نباش دی
خب خیلی بحث تریپ و هیلکل و مدل کریتوس بود گفتم بزنم به آرشیوم و اینجا کریتوس رو در گذر زمان براتون بذارم:

نگاه کنید بنده خدا زمان 1 نی قلیون بوده دی حالا الان حق بدید توی Ascension هیکلش کوچکتر باید باشه ! در ضمن ردیف ترین هیکل و استایل بدنی ـش هم مربوط به 3 هست که لامصب خیلی روی فُرمه ! (شکلک خنده)

از همون موقعیکه این صحنه رو دیدم گفتم این HE WAS A MAN رو دارن بهش می پردازن ! دمشون گرم به شدت با همچین چیزهایی حال میکنم اگه صحنه در حد اون آرتمم توش باشه که همه رقمه عالی میشه دی

باشه اروم باش خوبه گفتم حانوادش عمرش رو داده به شما :d بازی فریم 60 بود

یکی از عنصرهای اصلی و خیلی مهم در بازی های H&S فریم بازی است
خیلی خوشحال شدم که فریم بازی از 30 به 60 ارتقا یافت به این شکل بازی جذاب تر میشه
خیلی ها فکر میکردن با این گرافیک نمیشه به این فریم رسید ، ولی این کنسول ثابت میکنه که هنوز خیلی پتانسیل داره .

یکی از عنصرهای اصلی و خیلی مهم در بازی های H&S فریم بازی است
خیلی خوشحال شدم که فریم بازی از 30 به 60 ارتقا یافت به این شکل بازی جذاب تر میشه
خیلی ها فکر میکردن با این گرافیک نمیشه به این فریم رسید ، ولی این کنسول ثابت میکنه که هنوز خیلی پتانسیل داره .
فریم قبلیا هم بین 45 تا 60 متغییر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or