God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
:((

42029173184037088244.jpg

آخرین ویرایش:
آقا چه گیری دادین به فیل ـه ! از این جک و جونور ها کریتوس زیاد قتل عام کرده ! اون سایکلوپس ـه رو توی مولتی یادتون بیاد کارهای کریتوس یادتون میره دی اونوری ها وحشی تر از کریتوس هستن دی
فقط برید توی اتصال دی تا جایی که یادمه حتی توی 3 هم این مورد رو نداشتیم , زنجیر شمشیر ها به دستش وصل شده :

راستی چرا هر کسی توی بندرگاه بود همه کچل بودن ؟ نکنه هم دهاتی کریتوس بودن ؟ (شکلک خنده) یا کچلی توی طرفای کریتوس اینا شیوع داره ؟ دی

آخرین ویرایش:
از چه لحاظ ؟ ما که تو دمو چیزی ندیم که اصالت گاو رو زیر سوال ببره ؟

از نظر گيم پلي چرا عزيز .

مثلا ديگه اون دكمه هاي QTE ها مثل قبل نيست يا مثلا الان ديگه كريتوس ميتونه سلاح هاي كساني رو هم كه سلاخي ميكنه برداره كه تا بحال تو هيچ نسخه از سري نبوده . يا مثلا وجود دو حالت براي فينيشر ها .

ولي بازم گيم پلي بازي عالي هست و بسيار روون و اين تغييرات هيچ تاثيري بر ريشه بازي نذاشته چه بسيار شايد بخاطر داستان بازي اين تغييرات .

آقا چه گیری دادین به فیل ـه ! از این جک و جونور ها کریتوس زیاد قتل عام کرده ! اون سایکلوپس ـه رو توی مولتی یادتون بیاد کارهای کریتوس یادتون میره دی اونوری ها وحشی تر از کریتوس هستن دی
فقط برید توی اتصال دی تا جایی که یادمه حتی توی 3 هم این مورد رو نداشتیم , زنجیر شمشیر ها به دستش وصل شده :

راستی چرا هر کسی توی بندرگاه بود همه کچل بودن ؟ نکنه هم دهاتی کریتوس بودن ؟ (شکلک خنده) یا کچلی توی طرفای کریتوس اینا شیوع داره ؟ دی
این دوستان برده بودند که کچلشون کردند:d برای ساختن یه چیزی توی اون منطقه ای :d

مثلا ديگه اون دكمه هاي QTE ها مثل قبل نيست يا مثلا الان ديگه كريتوس ميتونه سلاح هاي كساني رو هم كه سلاخي ميكنه برداره كه تا بحال تو هيچ نسخه از سري نبوده . يا مثلا وجود دو حالت براي فينيشر ها .
اینو بهش نمیگن از اصالت خارج شدن، این میشه پیشرفت توی گیم پلی با حفظ اصالت .

ولي بازم گيم پلي بازي عالي هست و بسيار روون و اين تغييرات هيچ تاثيري بر ريشه بازي نذاشته چه بسيار شايد بخاطر داستان بازي اين تغييرات .
البته به نظرم این جز تغییرات مثبت بازی هست .....
من فقط با طراحی خود کریتوس مشکل دارم که تا موقع عرضه مطمنا بهتر میشه .....

اینو بهش نمیگن از اصالت خارج شدن، این میشه پیشرفت توی گیم پلی با حفظ اصالت .

منم دقيقا همين منظورم بود . :d فقط ميخواستم بگم تغييرات يا پيشرفت بازي اين موارد هستند :d

---------- نوشته در 11:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------

البته به نظرم این جز تغییرات مثبت بازی هست .....
من فقط با طراحی خود کریتوس مشکل دارم که تا موقع عرضه مطمنا بهتر میشه .....

دقيقا بدجور لاغرش كردند و به هيچ وجه قبول ندارم :d كريتوس از همون اول و جنگ انساني اش هم هيكل بادي بيلدينگي و رو فرم خوبي داشته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or