این حرکت جدیدی که دشمن ها رو میتونه سمت خودش بکشه خیلی جالبه ! من فکر میکردم مثلآ یه لحظه دشمن رو میگیره میکشه سمت خودش ، ولی الآن گیم پلی Gametrailers رو دیدم ، نشون میده که میشه تا هر وقت دلمون میخواد دشمن بدبخت رو دنبال خودمون بکشیم ! یعنی دقیقآ حالت کسی رو داره که مثلآ یه بُز (دشمناش هم بز هستن خب ! ) رو دنبال خودش میکشه !
یه چیز دیگه هم که تا جایی که یادمه توی نسخه های قبلی نبود ، اینه که مثلآ اونجا که میخواد فیله رو کله پاچه کنه و روی سرش میپره ، یه جای ثابت نمی ایسته و میشه با آنالوگ کریتوس رو حرکت داد. حالا نمیدونم سودش چیه ! شاید مثلآ بعضی از دشمن ها حتی موقع QTE کردن و پشت سر هم زدن یه دکمه هم میخوان از خودشون دفاع کنن و باید جای کریتوس رو عوض کنیم.
انتقام تنها چیزی بود که کریتوس بهش فکر میکرد !من یه سوال دارم:d :
چرا کریتوس تو قسمت دوم اونجا که پدر خواهران سرنوشت رو در اورد رفت به زمان جنگ تایتان ها و خدایان ؟ مثل بچه آدم می رفت به قبل از اینکه بره به جنگ بربرها و یه استفا نامه می داد از ارتش می یومد بیرون می رفت پیش زن و بچش و بخوبی خوش تموم می شد :d
واقعا دلیل ساخته شدن این بازیرو نمیفهمم
تو تریلر انیمیشنای کریتوس و دشمنا که دقیقا مال نسخه ی سوم بود بدون کوچکترین تغییری کمبو ها هم همون کمبو های نسخه ی سوم بود به اضافه ی یه حرکت جدید فقط سرعت گیم پلی افزایش پیدا کرده بود هوش مصنوعیم در حد گلابی بود و حرکت دشمنا هم کوچکترین تغییری نکرده بود فقط شکلشون عوض شده بود
از نظر گرافیکیم جزئیات بدن کریتوس نسبت به نسخه ی سوم افت کرده بود و یه حالت پلاستیکی داشت و فقط ابعاد محیط بود که به چشم میومد و نورپردازی بازیم بهتر شده بود وگرنه بافتا دقیقا همون بافتای نسخه ی سوم بود
به نظر نمیاد داستان بازیم چیز خاصی باشه و پاشو فراتر از نسخه های PSP بذاره چون دیگه مجهولی تو دنیای GOW وجود نداره که داستان بخواد کشش داشته باشه
در کل این بازی ساخته نشدنش خیلی بهتر از ساخته شدنش بود برای سری و من هیچ تغییر خاصیرو نسبت به نسخه ی سوم احساس نکردم غیر از تغییر محیط و ظاهر دشمنا
واقعا از نمایش بازی ضد حال خوردم و فقط به نسخه های یک و دو فکر میکردم و اینکه حالا GOW به کجا رسیده
مگه اینجا جنگه یا مثلا تو جبهه ی مخالف هم قرار داریم
اگر فکر کردید این نمایش زیر سایه ی نمایش اون یکی گُم شده و کسی گیر نمیده سخت در اشتباهید چون بازی بیشترین تغییرات ممکن رو حتی نسبت به تغییرات 3 نسبت به 2 شماره ی قبلش داشته ! you failed !
آخه برادر من این چه حرفیه شما میزنی. دیگه همه احسان رو میشناسن میدونن حرف بیخود نمیزنه. بله قبل از اینکه نمایش بازی رو ببینه و ازش اطلاعاتی داشته باشه گفت اگه GOW جدیدی بیاد این IP خراب میشه ولی وقتی نمایش رو دید با توجه به چیزایی که از بازی دید نظرش عوض شد. خیلی ها مثل ایشون بودن.مگه اینجا جنگه یا مثلا تو جبهه ی مخالف هم قرار داریم
الان تحت تاثیری عزیز چیزی نمیشه بهت گفت خیلی سریع نسبت به یه بازی جبهه میگیری و خیلی سریع میکوبیش یا خیلی سریع فنش میشی عادت داریم به این جو گیریات
حالا واقعا این تیکرو جدی بودی یا فقط خواستی یه چیزی گفته باشی چون هیچ جوره این حرفتو نمیتونم درک کنم نمیدونم شاید از سر لج و فن بازی فقط خواستی یه چیزی بگی
در کل فعلا با GOW خوش باش مگه چیه فردا یه بازی دیگه معرفی شد میای GOW میکوبی و سریع فنش میشیپستات تو تاپیک معرفی همین بازی موجوده
انقدر ازت توی این فروم از این حرکات دیدم که نیاز نیست منتظر پست های بعدیت باشم ! در ضمن جو گیری و عدم جوگیری من به شما کوچک ترین ربطی پیدا نمیکنه !مگه اینجا جنگه یا مثلا تو جبهه ی مخالف هم قرار داریم
الان تحت تاثیری عزیز چیزی نمیشه بهت گفت خیلی سریع نسبت به یه بازی جبهه میگیری و خیلی سریع میکوبیش یا خیلی سریع فنش میشی عادت داریم به این جو گیریات
حالا واقعا این تیکرو جدی بودی یا فقط خواستی یه چیزی گفته باشی چون هیچ جوره این حرفتو نمیتونم درک کنم نمیدونم شاید از سر لج و فن بازی فقط خواستی یه چیزی بگی
در کل فعلا با GOW خوش باش مگه چیه فردا یه بازی دیگه معرفی شد میای GOW میکوبی و سریع فنش میشی پستات تو تاپیک معرفی همین بازی موجوده که یه تنه داشتی بازیرو میکوبیدی
واقعا دلیل ساخته شدن این بازیرو نمیفهمم
تو تریلر انیمیشنای کریتوس و دشمنا که دقیقا مال نسخه ی سوم بود بدون کوچکترین تغییری کمبو ها هم همون کمبو های نسخه ی سوم بود به اضافه ی یه حرکت جدید فقط سرعت گیم پلی افزایش پیدا کرده بود هوش مصنوعیم در حد گلابی بود و حرکت دشمنا هم کوچکترین تغییری نکرده بود فقط شکلشون عوض شده بود
از نظر گرافیکیم جزئیات بدن کریتوس نسبت به نسخه ی سوم افت کرده بود و یه حالت پلاستیکی داشت و فقط ابعاد محیط بود که به چشم میومد و نورپردازی بازیم بهتر شده بود وگرنه بافتا دقیقا همون بافتای نسخه ی سوم بود
به نظر نمیاد داستان بازیم چیز خاصی باشه و پاشو فراتر از نسخه های PSP بذاره چون دیگه مجهولی تو دنیای GOW وجود نداره که داستان بخواد کشش داشته باشه
در کل این بازی ساخته نشدنش خیلی بهتر از ساخته شدنش بود برای سری و من هیچ تغییر خاصیرو نسبت به نسخه ی سوم احساس نکردم غیر از تغییر محیط و ظاهر دشمنا
واقعا از نمایش بازی ضد حال خوردم و فقط به نسخه های یک و دو فکر میکردم و اینکه حالا GOW به کجا رسیده