Red V
کاربر سایت
غذا + wine
و البته نیکوتین نه عزیز منظورت کراتین ه :d
هميشه اين نيكوتين و كراتين رو با هم اشتباه ميكنم اخرم يه جا بدجور ضايع ميشيم ميره !! :d
گفتم كريتوس اهل دود و دم نيست بعد ما نيكوتينيش هم كرديم !!
غذا + wine
و البته نیکوتین نه عزیز منظورت کراتین ه :d
صادق همچین گفتی تیکه پاره کرد انگار تو نسخه ی پیش ناز میکردفيل بدبخت رو تيكه پاره كرد
یکی لینک دانلود همین نمایش E3 ـو با بیشترین حجم و بهترین کیفیت به ما بده
جالبه که خون رو زمین میریزه اما رو چوپ نمیریزه !!!
البته بازی خیلی کار داره کو تا مارچ 2013
یک سری تریلر هم از بخش مولتی اومده! دیشب IGN سه تا یک دقیقه ای گذاشت! یکی هم فکر کنم GT گزاشته! :d
اون 3تا یک دیقه ای ها رو دیروز دیدم! به نظرم خیلی جالب بود! با انواع و اقسام و سلاح ها میفتادن به جون هم! (2 گروه بودن! :d ) ولی در کل زیاد معلوم نبود چی به چیه! آخه یک دقیقه ادامه ی اون صحنه ی داغون کردن چشم معروف هم تو یکی از این ویدیوها بود! :d
مال GT هم الان میرم ببینم،امیدوارم این دیگه ویدیو درست حسابی از ثانیه ی اول ورود به مولتی باشه تا آخر بازی :d
God Of War: Ascension Video Game, E3 2012: Multiplayer Walkthrough (Cam) HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
این ویدیو GT هستش! بسی جالب و جذاب به نظر میرسه! :d گروه ها هم 2 تیم Trojan و ..... هستن :d (نفهمیدم خو :d ! راستی این تروجان همون قضیه ی تروی و اینا هست ؟ احسان گروه رو به روشون اسم گروهشون چه بود ؟ :d من حافظم خرابه :d )
تو GOW III فقط تو معمای باغ هرا برای حل معما زمان بین حال و گذشته سوییچ میشد اما کریتوس این قدرت رو نداشتاقا قابلیت برگشت زمان تو GoW III بود ؟ اخه یادم نمیاد
اخه تو II خیلی باهاش حال میکردم ! مثل اینکه تو Ascention هم یکی از مکانیزم های راهبردیه گیم پلیه !