God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
آها راستی به امیر گفتم اینجا هم بگم ! اون اونجایی که کریتوس با بالابر میره بالا فکر کنم اولین بار توی عمرشه که به یه آدم عادی کمک می کنه توی این چند تا شماره (شکلک خنده) تا قبل از این هر چی آدم عادی سر راه بود نفله میشدن در قبالش اُرب سبز میداد یا توی دمو خود کریتوس میزد می پاچوند ! اینجا در کمال تعجب جون طرف رو نجات داد ! he was a MAN !

واقعا به بهترین نکته ی بازی اشاره کردی :d

من نمیدونم این سانتامونیکا چجوری همون فرمول موفقو از نسخه اول ادامه داده ولی هر دفع یجوری بهینه ـش کرده در عین تکرار و آشنایی ولی تازگی داره.

کار هر کسی نیست.

@علیرضا

یادته قبل اومدن گاو3 توهم زده بودیم؟ :دی

خب خب یه نکته ی دیگه ! بازی دو تا فینیشر داره ! یکی فینیشر معمولی که همون خط و نقطه ی قرمز بالا سر دشمن ها میاد و طبق معمول با همون سلاح معمولی کریتوس (یا حالا خودش) زده میشه فینیشر دوم با سلاح هایی هست که داخل بازی از روی زمین بر میدارید ! در این حالت اگر دقت کنید اون خط و نقطه که بالاسر دشمن ها میاد سفید و صلایی میشه ! که همون اول یکی از اون بز کوچیک ها بالاسرش طلایی میشه ولی یارو که داره بازی میکنه فینیشر نمیزنه نامرد ! ولی سر اون بز بزرگه وقتی بالاسرش اونجوری میشه با اون شمشیره ول میده وسط سینه ـش و بعد می چرخونتش ! به به خیلی عالی ! از این به بعد دو تا فینیشر داریم یکی فینیشر های خود کریتوس یکی فینیشر های سلاح های توی بازی ! یوهوووووووو

نميدونم بچه ها دقت كرديد يا نه ولي احساس ميكنم كريتوس نحيف تر شده بود و هيكلش نسبت به شماره سوم خيلي خيلي كوچيكتر و لاغر تر شده بود :d

نكنه اين عزيز برادر وقتي ميخواسته بره براي جنگ با زئوس كراتين و داروي هاي ماهيچه ساز استفاده ميكرده تا قشنگ تر دهن اين پير اسمون رو سرويس كنه ؟؟:d

ولي خب نمايش بازي خارق العاده بود ولي متاسفانه رفت زير سايه TLOU !! فقط تا الان مشكل من بازي اولا تغييراتش هست كه متاسفانه داره از ريشه ها دور ميشه از اون فينيشر ها كه احسان گفت و همچين تغيير كردن ايكون هاي QTE و صد البته لاغر تر شدن كريتوس كه اصلا قابل قبول نيست چون كريتوس هميشه هيكلش عضلاني و رو فرم بوده !

آخرین ویرایش:
نميدونم بچه ها دقت كرديد يا نه ولي احساس ميكنم كريتوس نحيف تر شده بود و هيكلش نسبت به شماره سوم خيلي خيلي كوچيكتر و لاغر تر شده بود :d
اون موقع یه سرباز برای خداها بوده ولی بعدش دیگه خودش خدا شد و غذاهای مشتی گیرش اومده ! :دی

اون موقع یه سرباز برای خداها بوده ولی بعدش دیگه خودش خدا شد و غذاهای مشتی گیرش اومده ! :دی

كلا خيلي ضايع بود حالا اگه تونستم دوتا عكس پيدا ميكنم تا تفاوت رو احساس كنيد يعني وقتي من تريلر رو دان كردم همون اول تريلر جا خوردم ! :d

غذا مشتي + بعلاوه كراتين البته :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or