pmnr
کاربر سایت
مرسی>:d<میری اتاق پشتی همه ی جنازه هایی که آویزونن رو میزنی یکیشون میوفته رو زمین
برش میداری میذاری اونجا !
مرسی>:d<میری اتاق پشتی همه ی جنازه هایی که آویزونن رو میزنی یکیشون میوفته رو زمین
برش میداری میذاری اونجا !
یه سوال تو این بازی وقتی از دروازه کهدو مجسمه بزرگ که روی جلدشم هست رد میشه اونجا که شعله ها مانع پریدن میشن و بالاشم یک کند کننده زمان هست چیکار باید کرد؟
بايد تند تند دايره را بزني تا اون چوبه بشكند بعدش بايد دكمه هايي كه ظاهر مي شوند را بزني تا سره اژدها داخله چوب شكسته برود و وقتي مرد بري كليد را داخل دهنش برداريبا سلام...
دوستان من اونجا گیر کردم ک دو تا اژدها هست ک کلی میزنیشون بعد میفتن رو زمین و از چند تا جعبه میری بالا و میپری رو ی چیزی ک میاد رو سره اژدها و گیر میفتن....از ی پله طنابی میری بالا و میرسی به ی اژدها بزرگ......کلی ک زدیش میفته رو سکوهه و میگه تند تند دایره بزنی....اما هر چی میزنم باز بلنه میشه اژدهاهه و جونش زیاد میشه....
کسی میدونه چیکار باید کنم؟؟
با سلام...
دوستان من اونجا گیر کردم ک دو تا اژدها هست ک کلی میزنیشون بعد میفتن رو زمین و از چند تا جعبه میری بالا و میپری رو ی چیزی ک میاد رو سره اژدها و گیر میفتن....از ی پله طنابی میری بالا و میرسی به ی اژدها بزرگ......کلی ک زدیش میفته رو سکوهه و میگه تند تند دایره بزنی....اما هر چی میزنم باز بلنه میشه اژدهاهه و جونش زیاد میشه....
کسی میدونه چیکار باید کنم؟؟