triple h
کاربر سایت
من دارم میرم خییییییییییلی سخته.
دو روز دارم بازی میکنم رسیدم به اسبها.
difficult هارد رو راحت رفتم ولی این خیلی سخته.
دو روز دارم بازی میکنم رسیدم به اسبها.
difficult هارد رو راحت رفتم ولی این خیلی سخته.
L1 و R1 رو باید بزنیم تا زمان کند بشه تا مثلا قبل از بسته شدن یه در بتونیم ازش رد بشیمداداش واضحتر بگو تا راهنماییت کنیم.
شاید احتمالا کله مجسمه طرفت نیست و روش اونوره و باید یه کاری کنی تا روبروت وایسه:confused:L1 و R1 رو باید بزنیم تا زمان کند بشه تا مثلا قبل از بسته شدن یه در بتونیم ازش رد بشیم
درسته؟ولی من هرچی L1 , R1 رو میزنم زمان کند نمیشه؟؟؟:confused:
کدوم کله؟؟؟شاید احتمالا کله مجسمه طرفت نیست و روش اونوره و باید یه کاری کنی تا روبروت وایسه:confused:
اونجایی هست که یه یارو میاد شیپور میزنه بعد یه غوله میاد که وقتی میکشیش چشمش رو در میاره بعد یکم جلوتر که میرم یه دری هست که دو تا دکمه داره برا باز کردنش.روی یه دکمه که یه جنازه باید بزاریم رو اون یکی دکمه هم باید خودمون وایسیم تا دره باز بشه ولی تا از رو دکمه بری کنار در سریع بسته میشه که ظاهرا باید زمان رو کند کرد که بتونیم رد بشیم ولی هر کاری میکنم زمان کند نمیشه؟؟؟داداش منظور رفیقمون رو شاید نگرفتی.بهتره بدونی این قدرت فقط زمانی که مجسمه های سرنوشت اطرافت(بهتره بگم روبروت)باشن کار میکنه. احتمالا بدونم کجا گیر کردی خودت بگو تا راهنماییت کنم.
خلاصه میگم...اونجایی هست که یه یارو میاد شیپور میزنه بعد یه غوله میاد که وقتی میکشیش چشمش رو در میاره بعد یکم جلوتر که میرم یه دری هست که دو تا دکمه داره برا باز کردنش.روی یه دکمه که یه جنازه باید بزاریم رو اون یکی دکمه هم باید خودمون وایسیم تا دره باز بشه ولی تا از رو دکمه بری کنار در سریع بسته میشه که ظاهرا باید زمان رو کند کرد که بتونیم رد بشیم ولی هر کاری میکنم زمان کند نمیشه؟؟؟
شما اگه عضو پرمیوم باشی میتونی تو بخش مقالات یک PDF کامل از دوست خوبمون کریتوس دانلود کنی.