Bedeadorsatani
کاربر سایت
بچه ها اونجا که اتاق تیغ هست بعد یه مرده رو اهرمه که یه چیزی ازش برمیرداره بعد باید چیکار کنم؟
برادر بیشتر و دقیقتر توضیح بده کجا رو میگی و یا یه عکس بذار تا راهنمایی کنم
بچه ها اونجا که اتاق تیغ هست بعد یه مرده رو اهرمه که یه چیزی ازش برمیرداره بعد باید چیکار کنم؟
دیوار روبرویت شکنده است برو جلو و با ضربه شمشیر دیوار رو از بین ببر، چند دشمن از پشت دیوار پیدا میشوند، بهترین کار برگشت به پشت تیغ ها میباشد تا حداقل دشمنان بوسیله تیغ ها کشته بشوند، حالا دوباره اهرم را بکش و زمان را آهسته کن، به سمت اهرم دوار برو و آن را بچرخان، بهتره دوباره زمان را آهسته کنی، از راهرو کنار دیوار شکسته شده خارج شو.
بچه ها اینجا عکس سمت چپی که میره تو اتاقه یه سکوی قابل جابجا هم پیدا کردم چطوری برگردم؟
میگم چی میشد اگه god of war3 واسه PS2 می اومد
عجب چیزی میشد
خوب من بعد از انجام همه کارهایی که قبلا گفتم ! میرم جلوی مجسمه و R1 یا هر دکمه دیگه رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته !
احتمالش هست به خاطر اینکه dvd9 نیست این مشکلو داشته باشه ؟
آخه شنیدم dvd هایی که کامل نیست فقط قسمت پل گیر میکنه و نمیشه بازی رو ادامه داد .
ولی این قسمت بازی که هنوز به اون پل نرسیده ...
پی اس 2 میترکید
اون موقع سونی برشکست میکرد
فکرکنم جامع وکامل بود:dدیگه کسی ps3 نمیخرید همه میرفتن سراغ x360
سونی میموند با god of war 3 :d
فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم
هيچ كس براي يه بازي ،يك كنسول با اون همه بازي عالي رو ول نمي كنه يه چيز ديگه حالا كه PS3 طرفداراش رو پيدا كرده بايد براي PS2 بياد...دیگه کسی ps3 نمیخرید همه میرفتن سراغ x360
سونی میموند با god of war 3 :d
فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم