God Of War 2

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لیست بازیهای Ps2 با فرمت Dvd9

اینها بازیهای PS2 هستن که از فرمت DVD9 (دو لایه) استفاده میکنن:

This is a list of Sony PlayStation 2 games that use the DVD-9 (dual layer) format.

50Cent: Bulletproof
24The Game
ATV Offroad Fury 4
Champions of Norrath
Forbidden Siren 2
Genji: Dawn of the Samurai
God of War
God of War II
Gran Turismo 4
Gran Turismo Concept: 2002 Tokyo-Geneva
The Guy Game
Kessen 3
Madden NFL 2005 Collector's Edition
Metal Gear Solid 2: Substance
Medal of Honor: Rising Sun
Midnight Club 3: DUB Edition Remix
Rogue Galaxy
Sakura Taisen: Atsuki Chishio Ni
Sakura Taisen 5: Saraba, Itoshiki Hito yo
Train Simulator: Keisei, Toei Asakusa, Keikyu Line
Wild Arms: Alter Code F
Xenosaga Episode I: Der Wille zur Macht
Xenosaga: Episode I Reloaded

منبع: Wikipedia

پس هرکس یکی از این بازیهارو با دستگاش اجرا کرده یعنی دستگاش با DVD9 مشکلی نداره و اگه نسخه ای که WestGames داده از CD اصلی GOW2 که معمولا از مالزی میاد کپی شده باشه مشکلی نداره و همه جای بازی و دموهای بازی با بالاترین کیفیت هستن

یه چیز دیگه هم که لازمه بگم اینه که بعضیها ممکنه این مشکل CD و این گرفتاریهای GOW2 رو از چشم شرکت سازندش یعنی SONY ببینن .نه اینطوری نیست این کار خود ایرانیهای عزیزه که اومدن بازی رو خراب کردن و نصفه روی DVD5 کپی زدن که کمتر خرج برداره مثل کاری که با بازی 50Cent : Bulletproof کردن که اومدن شوهاشو کاملا پاک کردن! SONY یا شرکت های معتبر دیگه به هیچ عنوان همچین کاری نکردن و نخواهند کرد.

نه نرسیدی هنوز. دور و بر 8 ساعت باید بری که میرسی به یه سری ستون که توی یه دره هستن که روی چندتاشون نشونه داره که باید بپری و با R1 پشت هم همشونو بگیری و بری جلو (یکی یکی خراب میشن باید سری بری) و بپری تو یه قار که توی کوه از اینجا دیگه راه برگشتی نیست و باید یکمی بری جلو که میرسی به یه پل بلند ولی نصف کاره!...که دیگه جلوتر CD جواب نمیده.
دوستان من یه راه حلی دارم بگید عملی هست یا نه
یه دوستی که این بازی رو رفته و سیو اونو داره
بیاد و بعد از مرحله پل رو سیو کنه مثلا روی سیو شماره 1/10 و بیاد اونو
توی این سایت قرار بده تا بقیه هم بتونن از مرحله بعد از پل ادامه بدن
یه نفر این کار رو تست کنه ببینه جواب میده یا نه
ایا اصلا این کار ممکنه و بازی بعد از پل مشکل نداره؟
خلاصه بهتر از دادن 7 هزار تومن پوله
منتظر پاسخ دوستانم

قا ما یه جایه بازی گیر کردم :( اون غولی که زنه پرواز میکنه وقتی دفعه اول میزنیش یکی مثل خودش رو آزاد میکنه که میری رویه همون شمشیری که تو گاد اف وار یک ورش میداره با غول آخر مبارزه میکنه وقتی اونم با تیر کمون زدی باز بر میگرده همونجای که زن رو زدی ایندفعه دوتایی حمله میکنن که سه تا آینه هست که یکیشون از تویه آینه تیر پرت میکنه اون یکی هم پرواز میکنه اونی که تو آینه هست رو نمیشه زد ولی اون یکی رو که میزنم میفته رو زمین یه حاله سبز دورش به وجود میاد هر چی میزنم هیچ تاثیری نداره :( اینجا نمیدونم چیکار کنم ( ولی فک کنم اون یکی که تیر میزنه باید تیرش رو بگیرم بزنم به این که افتاده رو زمین ولی هر کاری میکنم تیر رو بر میگردونه به همونی که پرت کرده) :(( کسی میدونه چیکار کنم :-"

راستی این غولی که میگم قبل از اونجایه که میگید پل شکسته گیر میکنه یا بعد از اونه
باید اول بزنیش موقعی که سبز میشه زمان رو اروم کنی اون یکی خواهر که از تو اینه میاد بیرون بزنی تا اینه بشکنه هر دو اینه رو بشکون بعد اصلی رو بزن به همین راحتی;)

احساس نمی کنید یک قضیه ای است؟ قست اولش پرفروش بود...قسمت دوم رو یبار نصف رایت می زنن تا همه ی ملت از هول حلیم بیفتن تو دیگ..... بعد یک نسخه اصل رو با قیمت خدا تومن می فرشن ...به هر حال بازی های Ps2 داره تموم میشه.....شاید این آخرین ضربه برای گرفتن سود از Ps2 بازان بدبخت باشه......:confused:

چی تست شده
استفاده کردن از سیو بازی بعد از مرحله the great chasm با dvd هایی که مشکل دارند

حساس نمی کنید یک قضیه ای است؟ قست اولش پرفروش بود...قسمت دوم رو یبار نصف رایت می زنن تا همه ی ملت از هول حلیم بیفتن تو دیگ..... بعد یک نسخه اصل رو با قیمت خدا تومن می فرشن ...به هر حال بازی های Ps2 داره تموم میشه.....شاید این آخرین ضربه برای گرفتن سود از Ps2 بازان بدبخت باشه..
شما واقعا فکر میکنی شرکتی مثل سونی برای بدست اوردن پول بیشتر میاد بازی رو به این صورت پخش میکنه تو بازار ؟

Save

احساس نمی کنید یک قضیه ای است؟ قست اولش پرفروش بود...قسمت دوم رو یبار نصف رایت می زنن تا همه ی ملت از هول حلیم بیفتن تو دیگ..... بعد یک نسخه اصل رو با قیمت خدا تومن می فرشن ...به هر حال بازی های Ps2 داره تموم میشه.....شاید این آخرین ضربه برای گرفتن سود از Ps2 بازان بدبخت باشه......:confused:
سینا جان گفتم که این کار ایران هستش

منتظر پاسخ دوستانم:
پیشنهاد خوبیه ضرف امروز فردا سیو بازی رو میزارم همینجا

درود
دوستان بیخود زحمت سیو نکشید که فایده نداره.
این رو برای دوستانی میگم که قصد دور زدن این بازی رو دارند
God Of War2 DVD5 رو یک فیلم ویدیو 3 ساعته فرض بگیرن که روی یک فیلم 2 ساعته REC شده باشه.

sina-s عزیز یعنی یه چیزی گفتی من شخصا شرمنده سونی شدم.

آقا ما یه جا گیر کردیم ممنون میشم اگه کمکم کنید
تو یه مرحله بعد از این که برای اولین بار چشم 2 تا از اون غولهایی که رو دوششون هم یه موجود تبر به دست هست در آوردم میرسم به یه مرحله که در اهنی داره که دو تا جاهم براش تعبیه شده که وقتی روشون میری باز میشه .
حالا من وقتی اون آدم مرده رو میندازم روی اون وسطیه و خودم میرم روی اون یکی توی او اتاقکه
تا میام از در رد شم در بسته میشه چی کار کنم خلاصه ؟

باید اول بزنیش موقعی که سبز میشه زمان رو اروم کنی اون یکی خواهر که از تو اینه میاد بیرون بزنی تا اینه بشکنه هر دو اینه رو بشکون بعد اصلی رو بزن به همین راحتی;)

ممنون دوست گرامی :love: اینقدر دنبال راههای عجق وجقیم که راه به این آسونی به فکرمون نمیرسه :-" :biggrin1:

آقا ما یه جا گیر کردیم ممنون میشم اگه کمکم کنید
تو یه مرحله بعد از این که برای اولین بار چشم 2 تا از اون غولهایی که رو دوششون هم یه موجود تبر به دست هست در آوردم میرسم به یه مرحله که در اهنی داره که دو تا جاهم براش تعبیه شده که وقتی روشون میری باز میشه .
حالا من وقتی اون آدم مرده رو میندازم روی اون وسطیه و خودم میرم روی اون یکی توی او اتاقکه
تا میام از در رد شم در بسته میشه چی کار کنم خلاصه ؟

دوست عزیز شما باید اون جنازه رو بندازی تو ابی که در اتاق سمت راسته .
بعد باید بری به اتاق سمت چپ و منتظر بمونی که جنازه بیاد رو اب .
حالا جنازه رو بذار رو جای تعبیه شده و خودت برو اون وسط وایسا رو جای تعبیه شده .
حله عزیز ;)

آخرین ویرایش:
منتظر پاسخ دوستانم

آقا این مشکل با Save حل نمی شود چون که این dvd خراب ها دمو هاشون ناقص هست و به همین دلیل در کنار ان پل که باید دمو نشان دهد گیر می کند و اگر هم کسی save بعد از آن مرحله را بدهد دوباره با اولین دمو بعد از پل به مشکل بر می خوری.یکی از دوستان من dvd این بازی را که شرکت t20 زده را دارد و چون در این dvd دمو ها بیکیفیت و کم حجم شده اما تمام دمو ها را دارد توانسته از آن قسمت عبور کند.شما می توانید از آن استفاده کنید البته فکر کنم آن هم ناقص باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or