DVD 9 یا DVD دولایه به DVD هایی میگن که 9GB حجم دارند. (یعنی 2 برابر یه DVD معمولی)با پوزش از شما دوستان من تازه وارد این جمع شدم. میشه یکی به من بگه این Dvd2 یا Dvd9 چیه و از کدوم شرکت ها توزیع شده؟ چون من هنوز روی پل گیر کردم. متعسفانه توی رشت مغازه معروف بازی فروشی همه Cd هاش مشکل داره.
آقا یکی کمک کنه
من اینجام تو این بازی اما نمی دونم چیکار کنم یکی کمک کنه :
بعد از پرش از اون ستون های ر حال ریزش و بعد از خارج شدن از غار. جای سیو هم همون بغلش هست. در ضمن از راهناییت ممنون. مشه بگی کدوم شرکت Cd سالم خدای جنگ دو رو به بازار داده؟ قیمتش چه جوریه؟DVD 9 یا DVD دولایه به DVD هایی میگن که 9GB حجم دارند. (یعنی 2 برابر یه DVD معمولی)
میشه بگین این پل کدوم پله ؟؟
یعنی تو کدوم مرحله از بازیه ؟؟
بعد از پرش از اون ستون های ر حال ریزش و بعد از خارج شدن از غار. جای سیو هم همون بغلش هست. در ضمن از راهناییت ممنون. مشه بگی کدوم شرکت Cd سالم خدای جنگ دو رو به بازار داده؟ قیمتش چه جوریه؟
بعد از پرش از اون ستون های ر حال ریزش و بعد از خارج شدن از غار. جای سیو هم همون بغلش هست. در ضمن از راهناییت ممنون. مشه بگی کدوم شرکت Cd سالم خدای جنگ دو رو به بازار داده؟ قیمتش چه جوریه؟
بعد از پرش از اون ستون های ر حال ریزش و بعد از خارج شدن از غار. جای سیو هم همون بغلش هست.
سلام به همه دوستانبعد از پرش از اون ستون های ر حال ریزش و بعد از خارج شدن از غار. جای سیو هم همون بغلش هست. در ضمن از راهناییت ممنون. مشه بگی کدوم شرکت Cd سالم خدای جنگ دو رو به بازار داده؟ قیمتش چه جوریه؟
اقا بنده هم همينجا گير كردم هر چي با دستگاه ژيمناستيك رفتم نشد من زنگ زرم وست گيم گفت يه دي وي دي به قيمت هزار بعد شما چي ميگيد ؟دونه 7 هزار ؟راسته خدا وكيلي اگه راسته من بي خيال گاد آف وار شدم