God Of War 2

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من امروز رفتم وست گیم بازی رو که گرفتم dvd 5 بود فروشنده گفت این جدید امروز واسمون اومده دیگه نمیخواد dvd 9 بگیری چون این تست کردیم گیر نمیکنه :-" ولی من نمیدونم کجاش گیر میکنه ولی یه 3 ساعتی بازی کردم تا از رویه یه زنجیر اومدم پشت مجسمه چندتا اسب حالا نمیدونم اینی که میگید گیر میکنه قبل از اینه بوده یا بعد :confused: ولی حیف دیگه دموهای بازی رو نداره یه چندتایی هم نشون که میده شطرنجی :( ولی خود بازی گرافیک عالیه :cheesygri

Cut

من امروز رفتم وست گیم بازی رو که گرفتم dvd 5 بود فروشنده گفت این جدید امروز واسمون اومده دیگه نمیخواد dvd 9 بگیری چون این تست کردیم گیر نمیکنه :-" ولی من نمیدونم کجاش گیر میکنه ولی یه 3 ساعتی بازی کردم تا از رویه یه زنجیر اومدم پشت مجسمه چندتا اسب حالا نمیدونم اینی که میگید گیر میکنه قبل از اینه بوده یا بعد :confused: ولی حیف دیگه دموهای بازی رو نداره یه چندتایی هم نشون که میده شطرنجی :( ولی خود بازی گرافیک عالیه :cheesygri

نه نرسیدی هنوز. دور و بر 8 ساعت باید بری که میرسی به یه سری ستون که توی یه دره هستن که روی چندتاشون نشونه داره که باید بپری و با R1 پشت هم همشونو بگیری و بری جلو (یکی یکی خراب میشن باید سری بری) و بپری تو یه قار که توی کوه از اینجا دیگه راه برگشتی نیست و باید یکمی بری جلو که میرسی به یه پل بلند ولی نصف کاره!...که دیگه جلوتر CD جواب نمیده.

آخرین ویرایش:
بچه ها امروز به تورنت جالب دیدم گاد اف وار 2 رویه 2 تا دی وی دی 5 هم عرضه شده دی وی دی 1 تا پل هست دی وی دی 2 از پل به بعد یعنی سیو می کنی رسیدی به پل بعد با دی وی دی 5 دومی لود می کنی گرافیک بازی هم همونه دمو ها هم حذف نشدن!!!! علی تو یاهو اومدی پم بده ممنون!!!

سلام

آقا ما باز درخواست کمک میکنیم آقا ما رسیدیم به جای که اون مجسمه سنگیه هستش که دهنش بازه از تو دو تا چشمش اشعه یا همون نور میزنه بیرون که باید جلوش رو بگیری من اینجا موندم ببینید این بار دوم هستش ها که یه پل داریم باید یک مجسمه روش یزاری بعد با دسته که نزدیکشه که باید بچرخونیش تا بره بالا که بعد از چند ثانیه میاد پایین آقا ما چیکار کنیم اول اینکه من دسته رو چرخوندم تا پل بره بالا تا مجسمه روبروی چشم چپش وایسه بعد خودم سریع با استفاده از نردبون رفتم بالا بعد خودم هم جلوی چشم راستش ایستادم با گرفتن L1 اشعه رو برگردوندم به چشم خودش اما زیاد دستم قدرت نداره زود اشعه دستم رو پس میزنه و او ن پله که مجسمه روشه زودی میاد پایین و من نمیتونم اشعه ها رو برگردونم که بره تو چشم خودش راستی با یک مردی که غیب هم میشه جنگیدم توی یه جا که آب جمع شده بود کشتمش یه سپری داد بهم ظاهرا ولی عملا نمیشه ازش استفاده کرد من کلا باید اینجا چیکار کنم میشه کسی که اینجا رو رد کرده به من بگه البته ببخشید اگر غلط املایی داشتم ها

اون سپری که گرفتی رو بزار جولوی اون مجسمه که پاایین هست مثل یک فرشته میمونه
خود مجسمه نگر میداره بعد دسته رو بچرخون بعد تا بره بالا بعد خودت هم زود برو بالا L1رو نگر دار وتمام هست

بچه ها دی وی دی 5 رو من دانلود کردم دیروز هم بازی رو کامل تمومش کردم هیچ مشکلی نداشت دموهاشم کیفیتشون زیاد به چشم نمی یومد مثل گاد اف وار 1 شده بود اما گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده بود بازی کامل بدون هیچ گیری هست فقط تو بازی بیشتر جا ها لود می کنه یعنی می زنه loading که زودی رد می کنه در حد 3 ثانیه بیشتر نیست در کل ارزش داره اونایی که دستگاه 39004 به بالا دارن دی وی دی 9 بگیرن اونایی که مثل من دستگاه 39004 دارن و مال 5 ساله پیش هست دی وی دی 5 بگیرن که دستگاهشون دی وی دی 9 نمی خونه اگه هم با گیم شارک چیزی بخونه باید یکسره بازی کنید چون خاموش کنید روشن کنید در دسر دارید تا دوباره بتونین کاری کنین که بازی لود شه و باید ریست کنید که دستگاه رو داغون می کنه!!! در هر صورت بیخیال بازی نشید که واقعا ارزش بازی کردن داره!!!!

آقا یکی کمک کنه
من اینجام تو این بازی اما نمی دونم چیکار کنم یکی کمک کنه :
gow.jpg

gow2.jpg

با پوزش از شما دوستان من تازه وارد این جمع شدم. میشه یکی به من بگه این Dvd2 یا Dvd9 چیه و از کدوم شرکت ها توزیع شده؟ چون من هنوز روی پل گیر کردم. متعسفانه توی رشت مغازه معروف بازی فروشی همه Cd هاش مشکل داره.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or