دوسته عزیز هم دی وی دی 9 سالمش اومده هم دی وی دی 5 سالمش بیشتر از بچه ها تا آخرش رفتن مثله خود من!!!
کسی چک کرده ببینه سیو کار میکنه یا نه ایا امیدی هست
اگه چک نکردید بیخودی نگید امیدی نیست
شما با dvd9سالم بازی رو تموم کردی یا با dvd5 سالم؟قیمتش چقدر بود؟
با سلام احتمالا منظور شما همان مجسمه مرد هست که از چشماش یه نوری مآید و راه را بسته اگر منظور شما آن باشد باید ابتدا به گوشه کناری مجسمه در سمت چپ بروید آنجا یک در هست آن را باز می کنید بعد همینطور ادامه دهید تا به یک مکعب مستطیل بزرگ برسید. آن را به جلو هل بدهید تا به پایین بیافتد و خودتان هم پایین بیایید حالا آن مکعب را کنار نبردبان نیمه شکسته بگذارید و از آن بالا روید حالا در بالا هم یه در مثل همان در قبلی در گوشه سمت چپ وجود دارد آن را باز کرده و جلو بروید و راه را طی کنید تا دوباره به یک در برسید .بعد از آن که در را باز کردید.یک دمو نشان می دهد که بعد از آن باید یک مرد نامرئی را بکشید و بعد از آن مرد یک سپر می گیرید از زنجیر پایین می روید تا به همان محل اصلی برسید سپس دوباره بالا میروید بعد از سمت راست یک مجسمه به پایین می اندازید سپس آن را روی یک جای مخصوص در کنار اهرم گردان جای میدهید بعد به جلوی مجسمه میروید و بازدن کلید R1 سپر را به آن مجسمه وصل می کنیم.سپس اهرم را می چرخانید تا آن قسمت بالا برود و جلوی یکی از نورهایی که از چشم آن مجسمه خارج می شودبسته شود سپس به سرعت به بالا رفته و جلوی چشم دیگر با نگه داشتن L1 و با کمک آن وسیله ای که به بازو بسته اید بگیرید حالا مجسمه نابود می شود و راه باز می شود.سلام! من توی دومین قسمت که اشعه ای از چشمهایه یه مجسمه بیرون میاد که راه یه جنگل رو بسته گیر کردم فکر کنم اسمش بود!atropos!
با تشکر از lucifer . ولی اونجا گیر نکردم ! اسمش courtyrad of atropos هست و جایی هست که یه سر مجسمه بزرگ از چشم هاش اشعه هایه سبز بیرون میاد و راه یه جنگل رو بسته و یه اهرم اون وسط هست که یه پل رو بالا میبره و یه در هم اونجا هست که به یه قصر راه داره و اونجا برای اولین بار با دشمن هایی که یه کتاب دستشون هست و گراز ظاهر میکنن روبرو میشیم!
من خریدم درست کار می کنه کامل کامل هست .من میخوام برم gow2 رو از westgame بخرم. میخواستم ببینم westgame مطمینه یا نه؟ جایی از بازی گیر نمیکنه؟ dvd-9 بازیش پچ شده یا نه؟ اگه کسی از westgame این بازی رو خریده لطفا کمک کنه؟
از روی قیمتش:biggrin1:از کجا باید بدونیم که کدام dvd9 یا dvd5 من دوتا خریدم جفتش تا پله:confused:
فروشگاه مرکزی: بین چهار راه ولیعصر و طالقانی، پاساژ پارسیان، واحد 103درود
دوستان من اصلا نمیدونم وست گیم کجا هست.
اگه زحمتی نیست بگید کجاست.
ممنون