God Of War 2

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا دیروز داشتم تو ای جی ان نگاه میکردم این بازی از ای جی ان امتیاز9.7 گرفته که نشون میده که با یه بازی فوق العاده طرف هستیم اینم یه پایان خوب برا پی استو

من که هرچی دموشو بازی میکنم سیر نمیشم
گرافیکش فوق العادس
من خیلی از وجود colossusتو بازیا لذت میبرم که خوشبختانه در اوایل gowII موجوده
میدونم که اون اتناس ...کلا میگم
امیدوارم تا اخرش بازم بیاد

من یه سوال داشتم ایا گرافیک بازی اصلی همینه یا ممکنه بهترم بشه

مرسی

درود به همه دوستان
بازی God of War II هم آمد
و از GameSpot این امتیاز رو گرفت:::
9.2
Gameplay 9
Graphics 9
Sound 9
Value 8
Tilt 10
ولی من میگم 9.2 برای این بازی کم هست

بالاخره انتظارها به پیان رسید و gow2 ریلیز شد :groupwave:و از game spot نمره 9.2 گرفت هرچند 0.1 کمتر از نسخه اولشه ولی خوب به این نمره ها نیست gow بازی دله
من متاسفانه ps2 ندارم ولی وقتی نسخه اولشو بازی کردم یه ps2 برا نسخه دوم رزرو کردم حالا دیگه تا دستم به کریتوس نرسه خوابم نمیبره :excited:
ببینیم کی میرسه اینجا یه دلی از عزا در بیاریم :cheesygri:biggrin1:
چاکر هرچی gow بازه :-"

درود
برای باز 9999999 امتیاز متیاز رو بیخیال شین بابا. خود بازی رو بچسبید. حالا این بازی 10 بگیره یا 0.10 هیچ تاثیر درش ایجاد نمیشه.:biggrin1:

امتیاز به نظر من سه دهم کم بود ولی Gamespot بعضی موقع ها دیوونه بازی در میاره :biggrin1: به هر حال دارم له له میزنم تا بازی بیاد امروز هم یه عکس رضا فرستاد برام که کمی مشکوک بود انگار دو تای دی وی دی بازی 9 هست البته قطعی نیست این عقیده شخصی من هست;)

امتیاز به نظر من سه دهم کم بود ولی Gamespot بعضی موقع ها دیوونه بازی در میاره :biggrin1: به هر حال دارم له له میزنم تا بازی بیاد امروز هم یه عکس رضا فرستاد برام که کمی مشکوک بود انگار دو تای دی وی دی بازی 9 هست البته قطعی نیست این عقیده شخصی من هست;)

ps2ی من 39004 هست میگنdvd9 رو نمیخونه:(
دوستان یه نظری بدن

منم 39004 دارم با گیم شارک میشه اوردش نگران نباشید ;) اقایون کسی بازی رو خواست من می تونم واسش پست کنم فقط باید بگم که هنوز قیمت رو نمی گم چون هنوز معلوم نیست چی به چیه اما وقتی که شروع به دانلود کردم قیمت و روز پست رو می گم موفق باشید در ضمن قیمت هم مطمن باشید زیر قیمت بازار می دم که واسه همه صرف کنه!!!

حالا بازی رو بکنین شاید گیم اسپات حق داشته باشه که این امتیاز رو داده سریع بهش میگین دیوونه:cheesygri
در هر صورت 9.2 خیلی عالیه چه پر توقعین:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or