God Of War 2

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جون احسان نگفتم
آره یادمه
ميشه بپرسم كي گفته برادر كريتوس از اندر ورلد مياد كريتوس رو بكشه امكان داره ولي از كجا انقدر مطمئني در مورد نسخه سوم من حدس ميزنم كه زئوس باشه چون به احتمال زياد كريتوس همون فرزندي كه زئوي ازش واهمه داشت تا از تخت سلطنت منعش كنه
من میگم چون کریتوس تو این شماره میمیره و زئوس اون رو میکشه و کریتوس به اندر ورلد میره

من بازی رو دارم::cool: شوخی کردم:biggrin1:
من یه پریویو از سایت گیم تریلر دانلود کردم خیلی گیج کننده بود وقتی دیدم خیلی پشیمون شدم که دیدم چون نکته های نا معلوم بازی مثل شمشیر و جادوها رو نشون میده
3 تا از جادوهاره که من فهمیدمن 1.کمان 2.لرزس یا امواج 3.برق (دراین شماره برق با شماره قبلی فرق میکنه به زمین نمیزنه بلکه به خودش میزنه
شمشیراش هم پتک بربر ها شمشیر زئوس هست

اگه قرار باشه فیلمی از God Of Warساخته بشه شما میگی کی در این فیلم نقش کریتوس رو داره؟؟؟؟

من میگم این:::
2r7bl92.jpg

اسمش Nathan Jones هست یه زمان تو کشتی کج بود
در فیلم تروی بازی کرده بود و فکر کنم Brad Pitt رو میکشه (من فیلم رو ندیدم)
کرکتر خوبی هست اگه بخواد جای کریتوس بازی کنه هم خیلی گنده و هم بدن قشنگی داره

در فیلم تروی بازی کرده بود و فکر کنم Brad Pitt رو میکشه (من فیلم رو ندیدم)

سلام
بر عکس گفتی:cheesygri
اول فیلم یه نبرد بین برد و این میشه و با ضربه ی اول برد این یارو رو میکشه سر جم 3 دقیقه بیشتر بازی نکرده:)
ولی خداییش خیلی شبیه کریتوس هست!

درود بر احسان عزیزم
درسته :biggrin1: ولی یه مشکلی هست. ناتان جونز یه 30 سانتی از اربابم قدش بلندتره:mad: ولی صداش و حیبتش مثل ارباب هست:-" یکم گیریم و جلوه های ویژه ( ادویه و نمک و فلفل :biggrin1: ) بزنن تنگش میشه خود کریتوس.
جالبه شما از کجا شنیدید کریتوس میمیره بهتره زود قضاوت نکنید
فقط 8 روز دیگه
حسام جون :love: کی گفت کریتوس میمیره :mad: احسان و من گفتیم زیوس می کشتش:(( فجیع تر از اون چیزی که فکرش رو بکنی;) :( :(( :-" :confused: :eek:

من تو يه تريلر كه كه نقد بازي رو عرضه كرده بود ! البته نميدونم چه مدليش بود كه عرضه نشده گذاشته بودند ! يه جاي کریتوس با يه ضربه به شكم و چشم اون ياروه كه اسمش يادم رفته آبيه هست ! پدرشه يا نميدونم چيچيش رو در مياره ! ميشه نتيجه گرفت كه برعكس ميشه و کریتوس يارو رو ميكشه !

درود
من تو يه تريلر كه كه نقد بازي رو عرضه كرده بود ! البته نميدونم چه مدليش بود كه عرضه نشده گذاشته بودند ! يه جاي کریتوس با يه ضربه به شكم و چشم اون ياروه كه اسمش يادم رفته آبيه هست ! پدرشه يا نميدونم چيچيش رو در مياره ! ميشه نتيجه گرفت كه برعكس ميشه و کریتوس يارو رو ميكشه !
در 200 بار گذشته ای که دیدم فقط یه شمشیر 2 متری که در دست زیوس هست در شکم کریتوس فرومیره. حالا نمیدونم شما چی میگی ؟ آیا همون دموی ریویو Ign رو دیدی یا یه چیز دیگرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or