God Of War 2

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا مهدی همون فرو شگاه وست گیم قول داده تا یه روز بعد بازی در دستمون باشه یعنی دانلود میکنه و میاره ولی احتمال اینکه دیسک بازی روی 9 گیگاباتی عرضه بشه بالاس ;)
امید ما به وست گیم هست:love:

نظر سنجی دیروز سایت GameFaqs همه مردم دنیا منتظرش هستن:love:

Which scheduled March release are you most looking forward to ?

Armored Core 4 (6.86%) 4720

Burnout Dominator (5.6%) 3850

Command & Conquer 3 Tiberium Wars (13.56%) 9329

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (8.38%) 5766

God of War II (43.05%) 29619

Shining Force Exa (4.36%) 3003

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (4.64%) 3194

Wario: Master of Disguise (13.56%) 9328

http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2677

من فکر نکنم با گاد اف وار 2 ps2 بمیره

دلیل:
چون:
1- بیشتر کنسولهای خانگی ps2 است و اگه سونی بخواد ps2 از میان برداره (مثل ps1 ) ور شکست شه!

مگه نه؟

من مهدی رو (WEST)دیروز دیدم در مغازه گفت که اگه صبح بازی بیاد تاشبش میگیرم میدم

اگه بازی رو 2 تا DISK dvd5 بیاد خیلی بهتره تو گیمز پات 1 هفته ای هست که داره در مورد این موضوع بحث میکنه
dvd9برای ps2 یکم سنگین هست و ممکن هست که به مشکل بخوریم

احتمالش خیلی بالاس که یه دیسکش 9 باشه و یه دیسک 5 چون این بازی با این عظمت و گرافیک و محیط امکانش کمه روی 5 بیاد تازه دموش 1.5 گیگ بود پس روی همون 9 میاد خوش بحال خودم که دستگاهم 9 رو میاره:love:
در مورد اقا مهدی اگر این کارو بکنه دمش گرم من میرم میخوابم دم مغازش تا حاضر بشه:)

من یه priviwesاز بازی دیدم 8:33 زمانش بود هشت دقیقه 8 ساعت نه ها
یکی اینکه خیلی از چیزهای بازی رو متوجه میشی یکی هم این که خیلی چیزا برات سوال میشه
مثلا : کریتوس تو اول بازی نوار خون و جادوی بلندی داست ولی یه قسمت هایی نشون میده که کوتاه شده یا این که کریتوس تو بازی دوباره میمیره یا براتون بگم که قیر اون خنجر اصلی خودش فکر کنم 3 تا دیگه هم داره 1 / چکش (برای رئیس قوم بربر ها) 2/ شمشیر بلند و آبی و نورانی
(که فکر کنم برای زئوس هست) 3 /رو نمیدانم:biggrin1:
یه چیزایی تو ابن priviwesنشون میده که خانه خرابش میشی
من میگم بازی رو رو 2 تا dvd9میدن
;)

همه میخونن هیچ فرقی نداره فقط باید رو یه دي وي دي 9 خوب و با سرعت خیلی پایین رایت بشن:cool:

خوش بحال خودم که دستگاهم 9 رو میاره
برای همه میاره :biggrin1:
شما برو یه دي وي دي 9 که بازی روش زده شده باشه بزار بعد معلوم میشه که میاد یانه الان که اورجانال انداختی که مشخص نمیشه چون ارجینال استاندارد هست

درود
من یه priviwesاز بازی دیدم 8:33 زمانش بود هشت دقیقه 8 ساعت نه ها
یکی اینکه خیلی از چیزهای بازی رو متوجه میشی یکی هم این که خیلی چیزا برات سوال میشه
مثلا : کریتوس تو اول بازی نوار خون و جادوی بلندی داست ولی یه قسمت هایی نشون میده که کوتاه شده یا این که کریتوس تو بازی دوباره میمیره یا براتون بگم که قیر اون خنجر اصلی خودش فکر کنم 3 تا دیگه هم داره 1 / چکش (برای رئیس قوم بربر ها) 2/ شمشیر بلند و آبی و نورانی
(که فکر کنم برای زئوس هست) 3 /رو نمیدانم
یه چیزایی تو ابن priviwesنشون میده که خانه خرابش میشی
من میگم بازی
جون احسان نگفتم. بگو گفتم یا نه. :biggrin1: غول آخر God of War II خود داداش کریتوس هست و God of War III به احتمال غریب به یقین ZEUS . دقیقا هفته پیش بهت گفتم یادته:biggrin1:

ميشه بپرسم كي گفته برادر كريتوس از اندر ورلد مياد كريتوس رو بكشه امكان داره ولي از كجا انقدر مطمئني در مورد نسخه سوم من حدس ميزنم كه زئوس باشه چون به احتمال زياد كريتوس همون فرزندي كه زئوي ازش واهمه داشت تا از تخت سلطنت منعش كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or