شایعه God of War جدید در راه است؟

ahp4

کاربر سایت
kratos-eyes.jpg

آگهی استخدام جدید برای کار در استودیو Santa Monica در سایت PlayStation Careers این گمانه زنی را بوجود آورده که این استودیو-که بیشتر به عنوان سازنده سری خدای جنگ شناخته میشود-در حال ساخت شماره ای جدید از این سری است.

jobgow.jpg

نوشته (God of War Team) در کنار هر شغل شاید بیانگر این باشد که شماره ای دیگر از این سری محبوب در راه است.
البته Santa Monica فقط سازنده GoW نیست.از بازیهای دیگر این استودیو میتوان به بازیهای اعتیادآور Fat Princess در psn و Warhawk اشاره کرد.
منبع

• Like
Reactions: CriRo7 and XagroX
اما در مقایسه با بازی های قبلی خصوصا GoW2 افتضاح بود! ببین مثلا توی GoW از محیط های شهری میرفتی توی صحرا، بعد رو پشت ان یارو (:دی) که واقعا پر از معما و پازل های محیطی عالی بود. بعدش میرفتی توی Underworld که انصافا سورپرایز خوبی بود و در نهایت مبارزه با اریس.

توی GoW2 که رسما با توجه به بضاعت کنسول رسما طراحی مراحل شاهکار بود و خودتم میدونی. تنوع و خصوصا ان حس اساطیری که بازی داشت تکرار نشدنی بود. مثلا ان فضای رویایی که روی ان اسب ها بود واقعا من رو تا چند وقت گرفته بود.

اما در عوض GoW3، تقریبا یه همچین محیط هایی توش صفر بود و تنوع محیطی هم درش خیلی کم بود که به نظر من بیشتر بخاطر مساول مالی و تکنیکی بود تا سازندگان مجبور نباشن محیط های زیادی رو با ان کیفیت وحشتناک بالا طراحی کنن! مثلا Underworld هم خیلی ضایع بود! یعنی طراحیشون خوب بود اما کارگردانی هنریش افتضاح بود. من همون محیط قرمز و جهنم گونه GoW رو بیشتر ترجیح میدادم!
ببین ماکان یه مسئله ای هست این وسط ! اصلا به بضاعت ps2 و این حرفها نیست اینها توی 2 می خواستن برسن به زئوس که با n نوع مسیر و داستان می تونستن این کار رو انجام بدن ولی از اونطرف پایان gow 2 جوری بود که به جز المپ جای دیگه ای نمی تونست تو بازی وجود داشته باشه. حداقل به نظر من که اینجوریه یعنی حسابشو که بکنی کریتوس هر جا رفته و هر کاری کرده و اگه یه ضرب نخواد بره به المپ اونموقع خیلی ضایع ـست :d به نظر من پایان داستان شماره 2 ـه که نذاشت شماره ی 3 جایی به جز المپ باشه !

نه دیگه احسان نشد!:دی

خوب اولش تو کوه بود، بعدش هم باید میفتاد توی Underworld اما دیگه لازم نبود ان زنجیر رو بیارن وسط و هی بالا پاینش کنن!

میتونستن یه چیز ردیف کنن که مثلا کریتوس برای اینکه بره دوباره بالای کوه باید فلانکس رو توی فلان جا پیدا کنه و ... . کلا تویهمچین داستانی میشه هر کاری که دوست داشتی بکنی!

ببین الان من یه مشکل دیگم با GoW3 کشتن خدایان هست! توی GoW طوری داستان پرداخت میشه که اصلا کشتن یک خدا امکان پذیر نیست و فقط در صورتی میشه این کار رو کرد که بری پندورا باکس رو پیدا کنی که پیدا کردن ان هم کار حضرت فیل هست و .... یعنی من وقتی GoW رو بازی میکردم واقعا این احساس رو داشتم که دارم یک کار ناممکن رو ممکن میکنم و این نکته هم کریتوس رو قدرتمند و مصمم تر نشون میداد اما توی GoW3 مثل بزغاله خداهارو میکشی!

بازی خودش چیزی رو که توی بازی اصلی گفته رو نقض میکنه و مثل آبخوردن همه خداها رو سلاخی میکنی! الان مثلا هرا چجوری با یک گلو فشار دادن مرد؟ مگه خدا میمیره؟ یا هرمس؟

شاید پایان GoW2 باعث شده بود که آغاز GoW3 حتما یه چیز مشخص باشه اما ادامه ان به هیچ وجه کلاسه بندی نشده بود! مثلا اگه من نویسنده داستان GoW3 بودم میومدم کریتوس و زیوس رو باهم درگیر میکردم و بعد میگفتم مثلا کریتوس اشتباه میکرده و باید یکار دیگه بکنه و کلا داستان رو به یک سمت دیگه میبردم تا دستم برای ایحاد نوآوری و گریز زدن باز باشه! البته منظورم از اینی که گفتم این بود که میومدم افق های جدید رو توی داستان باز میکردم. هیچ لزومی نداشت داستان حتما با نسل کشی خدایان تموم بشه و برای اینکه این داستان درهم و آشفته رو جمعش کنی بیای دوباره آتینا رو با ظاهری جدید برگردونی که اصلا قابل توجیح نیست و ...

حالا باز این ها ایرادات بخش داستانی هست که فکر میکنم حتی کیوان هم بهش معترف هست. اما مشکلی که من میگم GoW3 داره اینه که سه شماره هست داریم یه چیز رو بازی میکنیم! فقط و فقط مراحل عوض شدن وگرنه تجربه همه ما از GoW یک چیز ثابت بوده! برای همین هم بهش میگم GoW1.3!

نه دیگه احسان نشد!:دی

خوب اولش تو کوه بود، بعدش هم باید میفتاد توی Underworld اما دیگه لازم نبود ان زنجیر رو بیارن وسط و هی بالا پاینش کنن!

میتونستن یه چیز ردیف کنن که مثلا کریتوس برای اینکه بره دوباره بالای کوه باید فلانکس رو توی فلان جا پیدا کنه و ... . کلا تویهمچین داستانی میشه هر کاری که دوست داشتی بکنی!

ببین الان من یه مشکل دیگم با GoW3 کشتن خدایان هست! توی GoW طوری داستان پرداخت میشه که اصلا کشتن یک خدا امکان پذیر نیست و فقط در صورتی میشه این کار رو کرد که بری پندورا باکس رو پیدا کنی که پیدا کردن ان هم کار حضرت فیل هست و .... یعنی من وقتی GoW رو بازی میکردم واقعا این احساس رو داشتم که دارم یک کار ناممکن رو ممکن میکنم و این نکته هم کریتوس رو قدرتمند و مصمم تر نشون میداد اما توی GoW3 مثل بزغاله خداهارو میکشی!

بازی خودش چیزی رو که توی بازی اصلی گفته رو نقض میکنه و مثل آبخوردن همه خداها رو سلاخی میکنی! الان مثلا هرا چجوری با یک گلو فشار دادن مرد؟ مگه خدا میمیره؟ یا هرمس؟

شاید پایان GoW2 باعث شده بود که آغاز GoW3 حتما یه چیز مشخص باشه اما ادامه ان به هیچ وجه کلاسه بندی نشده بود! مثلا اگه من نویسنده داستان GoW3 بودم میومدم کریتوس و زیوس رو باهم درگیر میکردم و بعد میگفتم مثلا کریتوس اشتباه میکرده و باید یکار دیگه بکنه و کلا داستان رو به یک سمت دیگه میبردم تا دستم برای ایحاد نوآوری و گریز زدن باز باشه! البته منظورم از اینی که گفتم این بود که میومدم افق های جدید رو توی داستان باز میکردم. هیچ لزومی نداشت داستان حتما با نسل کشی خدایان تموم بشه و برای اینکه این داستان درهم و آشفته رو جمعش کنی بیای دوباره آتینا رو با ظاهری جدید برگردونی که اصلا قابل توجیح نیست و ...

حالا باز این ها ایرادات بخش داستانی هست که فکر میکنم حتی کیوان هم بهش معترف هست. اما مشکلی که من میگم GoW3 داره اینه که سه شماره هست داریم یه چیز رو بازی میکنیم! فقط و فقط مراحل عوض شدن وگرنه تجربه همه ما از GoW یک چیز ثابت بوده! برای همین هم بهش میگم GoW1.3!
تمام چیزایی رو که گفتی قبول دارم :d ولی مسئله ای که هست اینه که اگه کریتوس خداها رو سلاخی نکنه این همه قشون کشی و خشم و چمیدونم انتقام و... که تو شماره های دیگه گیمر رو باهاش پختن میشه کشک :dولی نویسنده ی این شماره هم فک کنم همونی بود که قبلیا رو نوشته بود دیگه به چه دلیلی اینجوری داستان رو پیش برده باید از خودش پرسید :d
اون 1.3 هم که خب همه می دونیم :dبحث نمیخواد :d

ماکان حالا حوصله ندارم راجب مسائل داستانی زیاد بحث کنم :دی البته یه سری از حرفاتو راجب تغییر روند داستانی قبول دارم ولی
ببین این یه بازی اکشن H&S ـه . انتظار چه تغییرات گسترده ای در زمینه گیم پلی داری آخه؟ حتما دوست داری کریتوس اسلحه بگیره دستش؟ استودیوی سانتا مونیکا تا اونجایی که امکان داشته توی هر شماره یه سری تغییرات اعمال کرده تا بازی از یکنواختی نسخه قبلش دربیاد . در ثانی کلا God of War یه سری مشخصه های پایه ای و بنیادی برای گیم پلیش داره که به نوعی براش تعریف شدست. بعد این بازی به اندازه کافی spin off داره اگه با این 1.3 گفتن بیشتر از این زیر سوال ببریمش جداً در حق این بازی ظلم کردیم!

ببین این یه بازی اکشن H&S ـه . انتظار چه تغییرات گسترده ای در زمینه گیم پلی داری آخه؟ حتما دوست داری کریتوس اسلحه بگیره دستش؟ استودیوی سانتا مونیکا تا اونجایی که امکان داشته توی هر شماره یه سری تغییرات اعمال کرده تا بازی از یکنواختی نسخه قبلش دربیاد . در ثانی کلا God of War یه سری مشخصه های پایه ای و بنیادی برای گیم پلیش داره که به نوعی براش تعریف شدست. بعد این بازی به اندازه کافی spin off داره اگه با این 1.3 گفتن بیشتر از این زیر سوال ببریمش جداً در حق این بازی ظلم کردیم!
مثلا جای اینکه اینقدر اسلحه های بی خاصیت درست کنن یه کم روی زنجیرای اصلی کار میکردن....

مثلا جای اینکه اینقدر اسلحه های بی خاصیت درست کنن یه کم روی زنجیرای اصلی کار میکردن....

اتفاقاً GOW 3 تنها نسخه ای بود که همه سلاح هاش کاربرد داشتن و بسیار عالی بودن. تو بقیه نسخه ها همه از اول تا آخر بازی رو با Blade of Athena بازی می کنن...
این چیزی هم که شما داری میگی کاملاً با تنوع دادن تو گیم پلی در تضاده!

ماکان حالا حوصله ندارم راجب مسائل داستانی زیاد بحث کنم :دی البته یه سری از حرفاتو راجب تغییر روند داستانی قبول دارم ولی
میدونی مشکل چیه؟ اینجا تا میگی گیم پلی همه یاد کامبت سیستم میوفتن! من به هیچ وجه نگفتم کامبت سیستم بازی رو تغییر بدن و مثلا تفنگ بدن دست کریتوس!

من گفتم گیم پلی بازی رو تغییر بدن تا تجربه GoW3 دقیقا تکرار تجربه GoW های پیشین نباشه!

باز بهترین مثال همین UC2 هست که دقیقا به همین دلیل هم شد UC2، این بازی کامبت سیستمش هموین بود که توی بازی اصلی دیدیم، فقط یکم بهبود پیدا کرد. عناصر پلتفرمر به همون شکل بودن و در مجموع اکشن بازی یا قلب و هسته ان هیچ تغییری نکرد اما سازندگان با هوشمندی تمام یا استفاده از یک ریتم روایی خاص و سورپرایز کردن گیمرها (از بعد گیم پلی نه داستان و ماجراهای بازی) کاری کردن که علی رغم همه تشابهات UC2 با بازی اصلی تجربه گیم پلی توی شماره دوم کاملا متفاوت و جذاب تر باشه!

الان مگه غیر از اینه که ما توی سه تا GoW اصلی که امده به همراه دو تا Spin Off هاش همش داریم یک کار رو میکنیم و یک تجربه ثابتی رو داشتیم؟ ریتم همون، داستان سرایی همون، مبارزات همون، دشمنان و طرزمبارزه کردن باهاشون همون شکل و ...

ببین مثلا وقتی الان دیگه محدودیت سخت افزاری مثل نسل قبل نیست میشه کاری کرد که Hit Range سلاح های کریتوس در عمل دست خودمون باشه و فقط توی کات سین ها شاهدش نباشیم. همین یک عامل میتونه روح جدیدی به کامبت سیستم بازی ببخشه. یا خیلی راحت میشه روند روایی بازی رو ضد بهم! طوری داستان دکوپاژ بشه که ریتم بازی رو بزنه بهم، مارو به چالش بکشه! اینجوری میشه یک GoW ای که در عین اینکه همه المان ها ترید مارک های سری رو حفظ کرده کاملا تجربه متفاوتی رو به مخاطبینش ارایه میده!

چیزی که کاملا مشخصه اینه که سازندگان ساده ترین راه ممکن رو انتخاب کردن یعنی همون فرمول موفق بازی قبلی رو بدون پذیرفتن هرگونه ریسکی به همون شکل در غالبی خوش اب رنگ تر (البته فقط اط نظر فنی نه هنری!) ارایه دادن!

من هم طرفدار سرسخت این سری هستم (هرچند همه میدونن که NG خدا بیامرز رو بیشتر دوست دارم) اما قرار هم بر این نیست که سونی هرچی جلومون گذاشت به صرف اینکه بازی بدی نیست و گرافیک خدایی داره فقط بگیم به به، چه چه!

ماکان من هنوز نفهمیدم منظورت چیه! اگر داستان سرایی رو میگی که باید خفن میکردند مثل U2 که بر میگرده به داستان! :d حالا گیم پلی این وسط چیکارست من نفهمیدم جون تو!!!:d
بعد من هرچی از GOW III انتظار داشتم بر آورده شد! :d (تقریبا :d ) تنها مشکلش خیلی کم بودن معما بود! :d
بعد دشمنا هم تغییر کردن! نحوه ی کشتنشون تغییر میکنه تو هر سری! جادوهای GOW III خیلی بیشتر و پر کاربرد تر از قبلیا بود! کلا گیم پلیش خیلی خفن و کامل بود! :d :d :d

میدونی مشکل چیه؟ اینجا تا میگی گیم پلی همه یاد کامبت سیستم میوفتن! من به هیچ وجه نگفتم کامبت سیستم بازی رو تغییر بدن و مثلا تفنگ بدن دست کریتوس!
من گفتم گیم پلی بازی رو تغییر بدن تا تجربه GoW3 دقیقا تکرار تجربه GoW های پیشین نباشه!
خب کامبت سیستم هم جزئی از گیم پلی ـه . وقتی بازی از نظر گیم پلی هیچ مشکلی نداره ، دلیلی برای تغییر درش وجود نداره .
باز بهترین مثال همین UC2 هست که دقیقا به همین دلیل هم شد UC2، این بازی کامبت سیستمش هموین بود که توی بازی اصلی دیدیم، فقط یکم بهبود پیدا کرد. عناصر پلتفرمر به همون شکل بودن و در مجموع اکشن بازی یا قلب و هسته ان هیچ تغییری نکرد اما سازندگان با هوشمندی تمام یا استفاده از یک ریتم روایی خاص و سورپرایز کردن گیمرها (از بعد گیم پلی نه داستان و ماجراهای بازی) کاری کردن که علی رغم همه تشابهات UC2 با بازی اصلی تجربه گیم پلی توی شماره دوم کاملا متفاوت و جذاب تر باشه!
دقیقا تمام این مواردی که مثال زدی در مورد GOW هم صدق میکنه . GOW هم دائماً در حال بهبود نسبت به عنوانهای قبلیش هست و هر بار بنا به اتفاقات و روایت داستانیش یه سری سورپرایزهایی هم داره .
اینجور که معلومه تو مشکلت با نحوه روایت و روند داستانی بازیِ که نپسندیدیش و با سلیقت جور در نیومده در واقع این نظر شحصیتـه . نمیشه به عنوان به fact مطرحش کرد و داستان بازی رو کلا زیر سوال برد!
الان مگه غیر از اینه که ما توی سه تا GoW اصلی که امده به همراه دو تا Spin Off هاش همش داریم یک کار رو میکنیم و یک تجربه ثابتی رو داشتیم؟ ریتم همون، داستان سرایی همون، مبارزات همون، دشمنان و طرزمبارزه کردن باهاشون همون شکل و ...
این حرفت در رابطه با GOW اصلا منطقی نیست مثل اینه که بگیم :
الان مگه غیر از اینه که ما توی Ninja Gaiden, Uncharted,COD,BF,,Halo,Killzone,GTA و خیلی از بازیهای دیگه چه هم سبک چه در ژانرهای مختلف تجربه ثابتی ازشون داریم ؟
همونطور که نمیشه گیم پلی یه FPS رو دچار تغیرات کلی کنیم ، یک اکشن ادونچر به سبک GOW اگه تغییراتی خارج از حیطه و محدودیت سبک خودش داشته باشه نه تنها باعث بهتر شدنش نمیشه بلکه میتونه به گیم پلی بازی صدمه هم بزنه .

ببین مثلا وقتی الان دیگه محدودیت سخت افزاری مثل نسل قبل نیست میشه کاری کرد که Hit Range سلاح های کریتوس در عمل دست خودمون باشه و فقط توی کات سین ها شاهدش نباشیم. همین یک عامل میتونه روح جدیدی به کامبت سیستم بازی ببخشه. یا خیلی راحت میشه روند روایی بازی رو ضد بهم! طوری داستان دکوپاژ بشه که ریتم بازی رو بزنه بهم، مارو به چالش بکشه! اینجوری میشه یک GoW ای که در عین اینکه همه المان ها ترید مارک های سری رو حفظ کرده کاملا تجربه متفاوتی رو به مخاطبینش ارایه میده!
اینجوری دیگه زیادی بازی فانتزی میشه ممکنه عده کثیری این حالتی که شما مییپسندی رو دوست نداشته باشند ! هر تغییری نمیتونه مثبت باشه . منم قبول دارم که داستان رو میتونستند خیلی بهتر آبُ تابش بدند . میتونستند خیلی راه های متفاوت تری برای ادامه و اتمام بازیشون طراحی کنند به هر حال تا بحال که بد عمل نکردند و داستان این سری جزو بهترین هاست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or