شایعه God of War جدید در راه است؟

ahp4

کاربر سایت
kratos-eyes.jpg

آگهی استخدام جدید برای کار در استودیو Santa Monica در سایت PlayStation Careers این گمانه زنی را بوجود آورده که این استودیو-که بیشتر به عنوان سازنده سری خدای جنگ شناخته میشود-در حال ساخت شماره ای جدید از این سری است.

jobgow.jpg

نوشته (God of War Team) در کنار هر شغل شاید بیانگر این باشد که شماره ای دیگر از این سری محبوب در راه است.
البته Santa Monica فقط سازنده GoW نیست.از بازیهای دیگر این استودیو میتوان به بازیهای اعتیادآور Fat Princess در psn و Warhawk اشاره کرد.
منبع

• Like
Reactions: CriRo7 and XagroX
داستان کریتوس اینقدر سوراخ و سمبه داره که راحت می تونن 10 تا دیگه هم بسازن
فکر نمی کنم الان وقت خوبی واسه معرفی یه IP جدید باشه( بمونه واسه نسل بعد) پس همون GOW جدید احتمالش زیاد تر هست و این همه زحمتی که روی موتور بازی و آماده کردنش کشیدن واسه یه تک بازی مسلما ارزشش رو نداره و بدون شک یه شماره و یا حتی دو شماره دیگه هم توی این نسل از این بازی خواهیم دید . همچنین با اماده بودن انجین همه تمرکزشون رو می تونن بزارن روی داستان و گیم پلی

افا فکر نکن من اومدم GOW رو تخریب کنم ...و نمی گم هم کیفیت ـش بد بوده تا حالا. بذار اون قدر بسازن مردم لذت ببرن 5 تا IP داریم ماشالله صنعت بازیسازی رو اون ها داره می چرخه :-j کو اون خلاقیت قدیم ؟ به جای این که از یک بازی 10 تا شماره تو 10 سال تو پنج سال هرچی بسازن، دو تا IP رو نمایی کنن.

پ.ن : الان فکر می کنی GeoW خیلی بازی فوق العاده ای به نظر من ؟!

• Like
Reactions: Trunks
:-j کو اون خلاقیت قدیم ؟

عزیز منم این حرف شما رو قبول دارم کجاست اون خلاقیت بازی های متنوع و ..... قدیم مشکل از شرکت ها نیست نسل به نسل بازی سازی داره سخت تر و حرفه ای تر میشه دیگه اون خلاقیت بدون درامد معنی نداره .

شرکت ها 50 میلیون دلار خرج بازی میکنن که به بهترین شکل بازی ساخته بشه و به بهترین شکل کار بر ها لذت ببرن این خرج های امروزی که برای بازی میشه و سلیقه مردم که رو به بازی های با کیفیت و ..... داده دیگه جا نداره که شرکت ها رو به بازی خلاقانه بیارن .

خیلی کم پیش میاد خلاقیت موجب به درامد هم براشون بشه .

الان میگین WII یا DS اما امروزه دیگه افرادی که WII یا DS میخرن گیمر های حرفه ای نیستن که بگیم بیشترین درامد رو برای شرکت های بزرگ مثل سونی یا ماکروسافت رو دارن داشته باشن اون کسای که WII یا DS میخرن خیلی کم پیش میاد گیمر حرفه ای باشن نمیگم گیمر های حرفه ای نمیخرن بلکه گیمر های حرفه ای بیشتر دنبال بازی های هاردکور هستن تا بازی های خلاقانه درسته تا حدودی هستن اما بازی های حرفه ای رو ول نمیکنن که برن فقط بازی خلاقانه بازی کنن در کنارش این جور بازی ها رو میخوان .

هر چند تا GOW بدن من یکی که شبانه روز منتظرش میمونم همه ی GOW ها شاهکار هستم مخصوصآ GOW 3 که ترکوند.هنوز همه ی ما کشتن هلیوس رو یادمون نرفته چقدر ناز و در کمال احترام کشته شد:-*

درباره resistance-uncharted هم نظرتون همینه؟
resistance که اصلا بازیش نکردم! کلا حال نکردم با دیدن تریلرهاش! مگر شماره سومش نظرمو بخواد عوض کنه! :d
uncharted اولا که داستان درست و درمون داره! دوما شما پیشرفت گرافیکیه 1 با 2 رو یه مقایسه کنید بعدشم 2 با 3! GeOW هم در این حد و اندازه ها هستش؟!
البته اشتباه نکن من خودم GeOW بازی کردم و میکنم و خواهم کرد! :d
پستم بیشتر برای این بود که بگم بازی هایی دیگه ای هستن که بیشتر به درد نامزد همچین پستی شدن هستن!

کو اون خلاقیت قدیم ؟ به جای این که از یک بازی 10 تا شماره تو 10 سال تو پنج سال هرچی بسازن، دو تا IP رو نمایی کنن.
مشکل اصلی اینجاست که متاسفانه شرکت ها و استودیوهای بازی سازی به هیچ وجه نمیخوان ریسک کنند! از ارائه دادن یه IP با گیم پلی یا داستان متفاوت واهمه دارند . به دلیل اینکه مبادا IP جدیدشون از نظر فروش (که مهمترین رُکن برای همه شرکتهاست) سود دهی آنچنانی نداشته باشه و اون استقبالی که همیشه از بازیهای پرطرفدار و قدیمیشون میشده ، صورت نگیره. خب مسلمه که عنوان های قدیمی موفق هر استودیوی بازی سازی نسبت به IP های جدید ، شناخته شده تر هستند پس این مشکلات در قبال خلق IP ـی جدید ، منصرفشون میکنه و نتیجش این میشه که استودیوها به ساخت ادامه برای IP های فعلیشون ادامه میدن . در این بین استثناهایی هم وجود داره که هر چند سال یه بار شاهدشونیم مثل Little Big Planet یا Dragon Age که اینها هم دنباله دار شدند! lol

البته شخصاً نظرم اینه که تا موفعی که میشه از اون IP ِ مورد نظر ادامه هایی که در شأنشون باشه رو ساخت مشکلی وجود نداره ولی وای با حال موقعی که سازنده یک بازی پرطرفدار قدیمی دیگه چیزی برای ارائه دادن نداشته باشه و به ورطه تکرار بیوفته! مثال بارز هم براش زیاده IP هایی که حداقل سالی یک شماره ازشون منتشر میشه : COD ,NFS ....

• Like
Reactions: vivanred
فک نمیکنم انقدر ها هم که شما میگید گند زده بشه به بازی :دی

اصلا از کجا معلوم ادامه ی GOW III باشه؟ شاید مثه نسخه های PSP بین شماره های اصلی باشه.(البته خدا نکنه ) :دی

من که بدجوری هوس یه گاو جدید کردم ، وقتی الان دارم رو PSP بازی میکنم با GOW III مقایسش میکنم حال نمیده بهم . بد عادت شدیم :دی

من که عاشق این سری هستم هنوز کور کردن پوسایدن یادم نرفته سر شام داشتم بازی میکردم یادم رفت دارم شام میخورم البته از سر سفره بلند شده بودم نگید پس کو احترام سفره :d من GOW 4 میخوام :x

عجب فنی......... .:d

جریان همون gears 1.3 هستش دیگه............ .:d
شما قبل از افاضه فضلتون لطف کنید بقیه مطالب رو هم بخونید تا بفهمید چرا این حرف رو زدم!
resistance که اصلا بازیش نکردم! کلا حال نکردم با دیدن تریلرهاش! مگر شماره سومش نظرمو بخواد عوض کنه! :d
uncharted اولا که داستان درست و درمون داره! دوما شما پیشرفت گرافیکیه 1 با 2 رو یه مقایسه کنید بعدشم 2 با 3! GeOW هم در این حد و اندازه ها هستش؟!
البته اشتباه نکن من خودم GeOW بازی کردم و میکنم و خواهم کرد! :d
پستم بیشتر برای این بود که بگم بازی هایی دیگه ای هستن که بیشتر به درد نامزد همچین پستی شدن هستن!

شما قبل از افاضه فضلتون لطف کنید بقیه مطالب رو هم بخونید تا بفهمید چرا این حرف رو زدم!

داداش خودتو ناراحت نکن زود پیر میشی یکمی هم مودبتر ...... .

اون قسمت از پست شما رو من خووندم و اون تیکش منطقی بود در نتیجه نیازی به های لایت شدن نداشت خودتم متوجه شدی که فقط این قسمت حساس رو گذاشتی تو اسپویلر...(نگو که نمیدونستی:d)

من یه سول دارم: الان مثلا تو کیلزون که تا حالا سه شمارش واسه این نسل تایید شده(دو تا ps3 و یکی هم ngp) شما چه کاری به غیر از کشتن هلگاستها انجام میدی؟؟؟؟داستان بازی هم که یه چیز تو مایه های همین گیرز........ ..حالا این خوبه اون نسخه ngp بازی شبیه کنسولیشه..گاد او چی؟؟؟

یا مثلا خیلی بازیهای دیگه......... .

در مورد پیشرفت گرافیکی این بازی هم شماره 3 بالحق پیشرفت زیادی داشته و جزو بهترینهای امسال خواهد بود........... .
بازی آنچارتد یه بازی اکشن ادونچر هستش ولی گیرز یا cod یا خیلی های دیگه شوتر محض هستن و بالطبع لازم نیس پیچ وخم داستانی مثه آنچارتد داشته باشن(البته دیگه نباید کلا داستانشون تعطیل باشه باید داستان خوبی داشته باشن)

=================

البته فکر نکنی که من خودم از اینکه شماره 3 گیرز تو این نسل منتشر میشه خوشحالم نه....ولی اینکه بگیم فقط گیرز پتانسیل اینکه 3 شمارش تو یه نسل بیاد رو نداره درست نیس ...خیلی از بازیهای بزرگ و حتی گاها بزرگتر از گیرز هم دارن به خاطر همین سریالی شدن به گند کشیده میشن(میلک میشن).......

حالا هرچقدر میخواد داستانشون سوراخ سنبه داشته باشه........ .

.
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or