خیلی ببخشید ماکان ولی چرت داری میگی اینجارو... GOW پازل نداره؟ عنصر سوپرایزی نداره؟ آیتم نداره؟
عذر خواهی لازم نیست!

اتفاقا من خیلی دوست دارم در این زمینه بحث کنیم!
خوب من الان که دوباره فکر میکنم به غیر از مرحله باغ هرا پازل دیگه ای یادم نمیاد که واقعا پازل باشه، بقیشون تقریبا خلاصه شده تو کشیدن اهرم و جا به جا کردن دو سه تا جعبه بود!
عنصر سورپرایزی هم که شما میفرمایی مربوط به بخش داستانی هست نه گیم پلی. خود گیم پلی سورپرایز نداره و غافل گیر نمیکنه. به عنوان مثال داری بعد اینکه هلیوس له میشه میری که بکشیش، مسیر رو طی میکنی و دقیقا میکشیش! میخوای بری مثلا فلانی رو بزنی، میری میزنی! ریتم ثابت هست. هیچ اتفاق غیر منتظره ای برات رخ نمیده! اگه به گیم پلی UC2 بیشتر دقت کنی متوجه منظورم میشی.
حالا من روی این عنصر سورپرایز کردن دارم تاکید میکنم چون خیلی جواب میده و الان هم حضور ذهن ندارم مثال های دیگه ای بزنم اما در مجموع فقط همین یک مورد نیست! گیم پلی بازی میتونه خیلی تغییر بکنه و یک پرش حساب بشه که البته بازم تاکید میکنم منظورم از گیم پلی کامبت سیستم نیست، کل تجربه GoW بازی کردن هست! دقیقا سه شماره هست ما داریم یک چیز ثابت رو بازی میکنیم! بدون ذره ای تغییر! همه تغییرات در بازی هم در علم بازی شناسی Side Bounes نامیده میشن که عنصر اصلی در گیم پلی نیستن!
درسته در حد 2 تا بازی اولی نبود، اما افتضاح به هیچ وجه نبود، مرحله daedalus labyrinth افتضاحه؟ طراحی کرونوس افتضاح بود؟
قبل از توضیح دادن بگم که من در مقایسه با همون دوبازی قبلی میگم افتضاح بود نه در مجموع و مثلا در مقایسه با DI!
اما در مقایسه با بازی های قبلی خصوصا GoW2 افتضاح بود! ببین مثلا توی GoW از محیط های شهری میرفتی توی صحرا، بعد رو پشت ان یارو (

) که واقعا پر از معما و پازل های محیطی عالی بود. بعدش میرفتی توی Underworld که انصافا سورپرایز خوبی بود و در نهایت مبارزه با اریس.
توی GoW2 که رسما با توجه به بضاعت کنسول رسما طراحی مراحل شاهکار بود و خودتم میدونی. تنوع و خصوصا ان حس اساطیری که بازی داشت تکرار نشدنی بود. مثلا ان فضای رویایی که روی ان اسب ها بود واقعا من رو تا چند وقت گرفته بود.
اما در عوض GoW3، تقریبا یه همچین محیط هایی توش صفر بود و تنوع محیطی هم درش خیلی کم بود که به نظر من بیشتر بخاطر مساول مالی و تکنیکی بود تا سازندگان مجبور نباشن محیط های زیادی رو با ان کیفیت وحشتناک بالا طراحی کنن! مثلا Underworld هم خیلی ضایع بود! یعنی طراحیشون خوب بود اما کارگردانی هنریش افتضاح بود. من همون محیط قرمز و جهنم گونه GoW رو بیشتر ترجیح میدادم!
لبیرنث هم جالب بود اما چیزی که من ازش ناراضی هستم نبود همون حس اساطیری درش بود! نمیدونم منظورم رو چجوری منتقل کنم، به دنیای GoW نمیخورد! من دوست داشتم توی این بازی همه محیط ها ان حس بودن توی یک دنیای اساطیری رو القا کنه. برای القا این حس هم لازم هست که همه چیز High Fantasy باشه نه اینکه مثل ان لبیرنث مکانیکی باشه.
طراحی کرنوس هم محشر بود که خوب جزو همون Boss Fight های عالی بود که خودم هم بهش اشاره کردم. مثلا کیوان از نظر خود تو همه Boss Fight ها خوب بودن؟ مبارزه با زیوس تورو نا امید نکرد؟
الان جوگیر شدی، درکت می کنم
جون کیوان جو گیر نشدم!

کلا من روی شماره های بعدی خیلی حساسم و بازی رو شماره بعدی واقعی میدونم که ان تغییرات لازمه رو داشته باشه! مثلا GoW3 هم از نظر من تکرار یک فرمول موفق بدون ذره ای جسارت و ریسک کردن در ایعاد گرافیکی گسترده تر بود! برای همین به این بازی میگم GoW1.3! نظر من این هست که یک بازی باید شماره دومش مثل Uncharted 2 و یا inFamouse 2 یک پرش رو به جلو باشه نه همون بازی قبلی با تکسچرهای جدید!