شایعه God of War جدید در راه است؟

ahp4

کاربر سایت
kratos-eyes.jpg

آگهی استخدام جدید برای کار در استودیو Santa Monica در سایت PlayStation Careers این گمانه زنی را بوجود آورده که این استودیو-که بیشتر به عنوان سازنده سری خدای جنگ شناخته میشود-در حال ساخت شماره ای جدید از این سری است.

jobgow.jpg

نوشته (God of War Team) در کنار هر شغل شاید بیانگر این باشد که شماره ای دیگر از این سری محبوب در راه است.
البته Santa Monica فقط سازنده GoW نیست.از بازیهای دیگر این استودیو میتوان به بازیهای اعتیادآور Fat Princess در psn و Warhawk اشاره کرد.
منبع

• Like
Reactions: CriRo7 and XagroX
داداش خودتو ناراحت نکن زود پیر میشی یکمی هم مودبتر ...... .

اون قسمت از پست شما رو من خووندم و اون تیکش منطقی بود در نتیجه نیازی به های لایت شدن نداشت خودتم متوجه شدی که فقط این قسمت حساس رو گذاشتی تو اسپویلر...(نگو که نمیدونستی:d)

من یه سول دارم: الان مثلا تو کیلزون که تا حالا سه شمارش واسه این نسل تایید شده(دو تا ps3 و یکی هم ngp) شما چه کاری به غیر از کشتن هلگاستها انجام میدی؟؟؟؟داستان بازی هم که یه چیز تو مایه های همین گیرز........ ..حالا این خوبه اون نسخه ngp بازی شبیه کنسولیشه..گاد او چی؟؟؟

یا مثلا خیلی بازیهای دیگه......... .

در مورد پیشرفت گرافیکی این بازی هم شماره 3 بالحق پیشرفت زیادی داشته و جزو بهترینهای امسال خواهد بود........... .
بازی آنچارتد یه بازی اکشن ادونچر هستش ولی گیرز یا cod یا خیلی های دیگه شوتر محض هستن و بالطبع لازم نیس پیچ وخم داستانی مثه آنچارتد داشته باشن(البته دیگه نباید کلا داستانشون تعطیل باشه باید داستان خوبی داشته باشن)

=================

البته فکر نکنی که من خودم از اینکه شماره 3 گیرز تو این نسل منتشر میشه خوشحالم نه....ولی اینکه بگیم فقط گیرز پتانسیل اینکه 3 شمارش تو یه نسل بیاد رو نداره درست نیس ...خیلی از بازیهای بزرگ و حتی گاها بزرگتر از گیرز هم دارن به خاطر همین سریالی شدن به گند کشیده میشن(میلک میشن).......

حالا هرچقدر میخواد داستانشون سوراخ سنبه داشته باشه........ .

.
.
شما مثل اینکه متوجه نمیشی من چی میگم!
من میگم قبل از GOW بازی های دیگه ای هم هستن که مناسب تر برای اون پست بودن! همین!
حالا این یعنی GeOW بده؟ یا ...!
یکم فکر کنید قبل پست دادنتون!

شما مثل اینکه متوجه نمیشی من چی میگم!
من میگم قبل از GOW بازی های دیگه ای هم هستن که مناسب تر برای اون پست بودن! همین!
حالا این یعنی GeOW بده؟ یا ...!
یکم فکر کنید قبل پست دادنتون!

ببین داداش ما فکر می کنیم قبل پست دادن شما نگران اون مسایل نباش....... .

شما داخل اون اسپویلر(
فقط هی هی لوکاست بکش
) یه چیزی گفتی من هم جواب شما رو دادم

من اصلا با اینکه کدوم بازی قبل یا بعد از گاد او شایسته اون پست بوده رو کاری ندارم...........

پستو دادین من هم جواب شما رو دادم......دیگه نیازی به کج دهنی یا اینکه من فکر می کنم یا نمی کنم نداره........ .

همین.....موفق باشی...... .

من اصلا با اینکه کدوم بازی قبل یا بعد از گاد او شایسته اون پست بوده رو کاری ندارم...........
پس بهتر بود جواب نمیدادید!
من یه چیزی گفتم بعدشم دلیلش رو آوردم! حالا شما میگی دلیلتو کار ندارم ولی حرفت فلانه!
بعدشم این حرف کجاش ایراد داره؟!
این خیلی پتانسیل داره؟! برو جلو لوکاست بکش دوباره برو جلو لوکاست بکش دوباره ... =))
در مورد KZ هم 2تا بازی اومده! صحبت من روی کنسولای دستی نیستش!
شما مطمئن باش اگه مایکرو هم کنسول دستی داشت تا حالا 4-5 تا هم GeOW رو اون میداد!
دیگه نیازی به کج دهنی
جالبه که شما دهن من رو از رو پستام می بینید! :)

سانتا مونیکا گفته که ما فقط از 50 در صد قدرن موتور خدای جنگ استفاده کردیم(برای ساخت شماره3)وما مسئول حفظ این عنوان هستیم>بعد از سوال در بارهی اون تیکه فیلم اخر بازی که کریتوس بعد از(مثلا)خود کشی ناپدید میشه

پس بهتر بود جواب نمیدادید!
من یه چیزی گفتم بعدشم دلیلش رو آوردم! حالا شما میگی دلیلتو کار ندارم ولی حرفت فلانه!
بعدشم این حرف کجاش ایراد داره؟!
در مورد KZ هم 2تا بازی اومده! صحبت من روی کنسولای دستی نیستش!
شما مطمئن باش اگه مایکرو هم کنسول دستی داشت تا حالا 4-5 تا هم GeOW رو اون میداد!
بحث و گفتگو تو این فروم مثه مناظره ها میمونه آدم یاد اونا می افته..........:d

آقا من اشتباه کردم شما ببخش ...حوصله بحث ندارم....... .

;;)>:d<

سانتا مونیکا گفته که ما فقط از 50 در صد قدرن موتور خدای جنگ استفاده کردیم(برای ساخت شماره3)وما مسئول حفظ این عنوان هستیم>بعد از سوال در بارهی اون تیکه فیلم اخر بازی که
کریتوس بعد از(مثلا)خود کشی ناپدید میشه
میشه لینک منبع این حرف رو بزارید ؟ همین 50% رو .
................
حالا چه گیریه روی اون صحنه ی آخر :d
شاید جنازه ی کریتوس رو اون یارو پیرمرده برده دفن کنه :d
کسانی که GOS رو بازی کردن بهتر متوجه میشن منظورو :d
--------------
پیرمرده خود زئوسه...
جداً ! آخه سر 1و 2 گفتن هست , بعدش چیزی به اون صورت معلوم نشد ! جایی هست که دقیقا به این موضوع اشاره شده باشه ؟

آخرین ویرایش:
کسانی که GOS رو بازی کردن بهتر متوجه میشن منظورو

بابا ان که خود زیوس بود!:دی

نظر من رو بخواید خود سازندگان هم همچین درست درمون نمیدونن چی به چی هست و فقط ان صحنه رو گذاشتن تا بعدا بتونن یجوری ادامه بدنش! البته این نظر من هست!

من که امیدوارم اگه GoW جدید برای PS3 در راه هست کلا محض رضای خدا هم که شده یکم تغییر کنه! برعکس بسیاری از دوستان GoW1.3 زیاد من رو ارضا نکرد! داستانش که داغون بود، گیم پلیش که هیچ تغییر خاصی نمیکنه، البته منظورم کامبت سیستم نیست، تجربه گیم پلی هست. سه شماره هست فقط داریم از نقطه A به B میریم، میکشیم، کات سین میبینیم، دوباره میکشیم و هی همین ریتم تا آخر بازی تکرار میشه! من دوست دارم مثلا حداقل مثل UC2 بیان با استفاده از عنصر سورپرایز کردن (که LBP2 هم به زیبایی با استفاده از همین نکته بخش تک نفره بازی رو ترکوند!) یکم هیجان بدن و ریتم اکشن و روایی بازی رو از یک نواختی در بیارن!

طراحی محیط ها و خصوصی کارگردانی هنریش هم از نظر من افتضاح بود! یه زنجیر بود که سه بار هی ازش میرفتی بالا میومدی پایین! توی GoW2 با ان محدودیت های سخت افزاری کنسول PS2 محیط هایی وجود داشت که مو رو به تن من سیخ میکرد! مثل ان اسب ها یا ان ققنوسه که هی بزرگ میشد میرفت بالا!:دی کلا طراحی مراحلش خیلی خفن بود و من فکر میکردم با توجه به قدرت سخت افزاری PS3 دیگه SM میترکونه اما برعکس طراحی مراحل خیلی ضایع بود!

تنها نکته ای که توی GoW1.3 من رو یکم راضی کرد Boss Fight هاش بود که ان اصلا تعادل نداشت! یا خیلی خوب بودن یا خیلی بد! مثلا با هلیوس و هرمس رو که عملا اصلا مبارزه نمیکردیم، زیوس هم مسخره ترینشون بود! سخت بود اما من انتظار داشتم مثل GoW2 یکم بزرگ بشه و ... اما...!

در مجموع من از GoW4 و یا یک Prequel بشدت استقبال میکنم به شرط اینکه این نکاتی که بالا بهش اشاره کردم رو برطرف کنن!

• Like
Reactions: Trunks
سه شماره هست فقط داریم از نقطه A به B میریم، میکشیم، کات سین میبینیم، دوباره میکشیم و هی همین ریتم تا آخر بازی تکرار میشه!

خیلی ببخشید ماکان :دی ولی چرت داری میگی اینجارو... GOW پازل نداره؟ عنصر سوپرایزی نداره؟ آیتم نداره؟

طراحی محیط ها و خصوصی کارگردانی هنریش هم از نظر من افتضاح بود!

درسته در حد 2 تا بازی اولی نبود، اما افتضاح به هیچ وجه نبود، مرحله daedalus labyrinth افتضاحه؟ طراحی کرونوس افتضاح بود؟

GoW1.3

الان جوگیر شدی، درکت می کنم :دی

خیلی ببخشید ماکان ولی چرت داری میگی اینجارو... GOW پازل نداره؟ عنصر سوپرایزی نداره؟ آیتم نداره؟

عذر خواهی لازم نیست!:دی اتفاقا من خیلی دوست دارم در این زمینه بحث کنیم!:دی

خوب من الان که دوباره فکر میکنم به غیر از مرحله باغ هرا پازل دیگه ای یادم نمیاد که واقعا پازل باشه، بقیشون تقریبا خلاصه شده تو کشیدن اهرم و جا به جا کردن دو سه تا جعبه بود!

عنصر سورپرایزی هم که شما میفرمایی مربوط به بخش داستانی هست نه گیم پلی. خود گیم پلی سورپرایز نداره و غافل گیر نمیکنه. به عنوان مثال داری بعد اینکه هلیوس له میشه میری که بکشیش، مسیر رو طی میکنی و دقیقا میکشیش! میخوای بری مثلا فلانی رو بزنی، میری میزنی! ریتم ثابت هست. هیچ اتفاق غیر منتظره ای برات رخ نمیده! اگه به گیم پلی UC2 بیشتر دقت کنی متوجه منظورم میشی.

حالا من روی این عنصر سورپرایز کردن دارم تاکید میکنم چون خیلی جواب میده و الان هم حضور ذهن ندارم مثال های دیگه ای بزنم اما در مجموع فقط همین یک مورد نیست! گیم پلی بازی میتونه خیلی تغییر بکنه و یک پرش حساب بشه که البته بازم تاکید میکنم منظورم از گیم پلی کامبت سیستم نیست، کل تجربه GoW بازی کردن هست! دقیقا سه شماره هست ما داریم یک چیز ثابت رو بازی میکنیم! بدون ذره ای تغییر! همه تغییرات در بازی هم در علم بازی شناسی Side Bounes نامیده میشن که عنصر اصلی در گیم پلی نیستن!

درسته در حد 2 تا بازی اولی نبود، اما افتضاح به هیچ وجه نبود، مرحله daedalus labyrinth افتضاحه؟ طراحی کرونوس افتضاح بود؟

قبل از توضیح دادن بگم که من در مقایسه با همون دوبازی قبلی میگم افتضاح بود نه در مجموع و مثلا در مقایسه با DI!

اما در مقایسه با بازی های قبلی خصوصا GoW2 افتضاح بود! ببین مثلا توی GoW از محیط های شهری میرفتی توی صحرا، بعد رو پشت ان یارو (:دی) که واقعا پر از معما و پازل های محیطی عالی بود. بعدش میرفتی توی Underworld که انصافا سورپرایز خوبی بود و در نهایت مبارزه با اریس.

توی GoW2 که رسما با توجه به بضاعت کنسول رسما طراحی مراحل شاهکار بود و خودتم میدونی. تنوع و خصوصا ان حس اساطیری که بازی داشت تکرار نشدنی بود. مثلا ان فضای رویایی که روی ان اسب ها بود واقعا من رو تا چند وقت گرفته بود.

اما در عوض GoW3، تقریبا یه همچین محیط هایی توش صفر بود و تنوع محیطی هم درش خیلی کم بود که به نظر من بیشتر بخاطر مساول مالی و تکنیکی بود تا سازندگان مجبور نباشن محیط های زیادی رو با ان کیفیت وحشتناک بالا طراحی کنن! مثلا Underworld هم خیلی ضایع بود! یعنی طراحیشون خوب بود اما کارگردانی هنریش افتضاح بود. من همون محیط قرمز و جهنم گونه GoW رو بیشتر ترجیح میدادم!

لبیرنث هم جالب بود اما چیزی که من ازش ناراضی هستم نبود همون حس اساطیری درش بود! نمیدونم منظورم رو چجوری منتقل کنم، به دنیای GoW نمیخورد! من دوست داشتم توی این بازی همه محیط ها ان حس بودن توی یک دنیای اساطیری رو القا کنه. برای القا این حس هم لازم هست که همه چیز High Fantasy باشه نه اینکه مثل ان لبیرنث مکانیکی باشه.

طراحی کرنوس هم محشر بود که خوب جزو همون Boss Fight های عالی بود که خودم هم بهش اشاره کردم. مثلا کیوان از نظر خود تو همه Boss Fight ها خوب بودن؟ مبارزه با زیوس تورو نا امید نکرد؟

الان جوگیر شدی، درکت می کنم

جون کیوان جو گیر نشدم!:دی کلا من روی شماره های بعدی خیلی حساسم و بازی رو شماره بعدی واقعی میدونم که ان تغییرات لازمه رو داشته باشه! مثلا GoW3 هم از نظر من تکرار یک فرمول موفق بدون ذره ای جسارت و ریسک کردن در ایعاد گرافیکی گسترده تر بود! برای همین به این بازی میگم GoW1.3! نظر من این هست که یک بازی باید شماره دومش مثل Uncharted 2 و یا inFamouse 2 یک پرش رو به جلو باشه نه همون بازی قبلی با تکسچرهای جدید!

آخرین ویرایش:
نظر من این هست که یک بازی باید شماره دومش مثل Uncharted 2 و یا inFamouse 2 یک پرش رو به جلو باشه نه همون بازی قبلی با تکسچرهای جدید!
حالا تو نسخه سوم اگر U3 پرشی که از نسخه اول به دوم داشت رو تکرار نکرد (منظورم استفاده از همون المان های فوق العاده نسخه های قبل ـه) میشه UC 2.3 ؟ :d

حالا تو نسخه سوم اگر U3 پرشی که از نسخه اول به دوم داشت رو تکرار نکرد (منظورم استفاده از همون المان های فوق العاده نسخه های قبل ـه) میشه UC 2.3 ؟ :d
آره، یه چیز تو همین مایه ها!:دی

البته ND از این زمینه خدا تشریف داره و UC3 هم تا الان نشون داده ادامه فنی UC2 نیست! من مطمئن هستم تجربه گیم پلی UC3 با UC2 متفاوت و بهتر خواهد بود که البته از همین الان هم مشخص هست. کاملا مشخصه ND با طراحی گیم پلی دو نفره UC3 توی محیط های ساکت دقیقا سعی دارن یک تجربه جدید رو برای گیمرها خلق کنن.

به نظر من هم GOW3 به خوبی 1و 2 نبود .سیستم مبارزاتش بهتر بود ولی 2 مشکل داشت
یکی level design بازی بود که به خوبی 2 شماره اول نبود .مشکل دیگه هم محیط های بازی بود ما تو 2 شماره اول تو هر قسمت 6 یا 7 تا محیط مختلف تو بازی میدیدیم ولی تو 3 به زور 4 تا محیط می تونستی بشمری ، در مورد داستان هم به نظرم یک مقدار زیاد تقصیر GOW2 هستش که برداشت داستان زیبای قسمت اول رو تغییر داد.

ولی جدا یک سئوالی که پیش میاد اینه که اگه ادم بخواد مثلا در شماره بعدی تغییرات بوجود بیاره باید چیکار کنه ؟نمیشه که بازی رو کلا کمفیکون کرد که ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or