آخرین ویرایش:
خیلی عجیبه برات؟لم دادن روی کاناپه ؟
اتفاقا این یه مورد یه اپشن حساب میشه.لم دادن روی کاناپه ؟
خوب پنجاه سال پیش که نیست ، خیلی راحت میتونی تو اتاقت یه صندلی و مبل راحتی بگیری و با یه دوال سنس روش لم بدیاتفاقا این یه مورد یه اپشن حساب میشه.
همیشه میگفتم برای کسی که یه pc خوب داره در داخل خرید کنسول مایکرو کار اشتباهی هست چون همه بازی ها رو اونجا هم داره و هزینه دوباره هست. ولی فقط داخل رو در نظر نگیرید.
طرف دلش میخواد از پشت سیستم که بلند میشه بره رو کاناپه لش کنه و یا بازی های 2 3 4 نفری رو تو محیط عمومی خونه با خانواده و یا دوستاش بازی کنه.
خیلی ها تو همون خارج هم pc خوب دارن هم کنسول سریز. تمام بازی ها هم مشترک.
این وسط فقط بحث اسمارت دلیوری مطرح هست. که وقتی من یه بار بازی رو خریدم دوباره پاش پول ندم. به نظرم اگر سونی بخواد بیاد تو بازار pc و اگر به یوزر هاش به چشم ATM نگاه نداشته باشه باید دیر یا زود روی اسمارت دلیوری کار کنه.
دیگه داره خیلی آف تاپیک میشه رسیدیم به دکوراسیون اتاقخوب پنجاه سال پیش که نیست ، خیلی راحت میتونی تو اتاقت یه صندلی و مبل راحتی بگیری و با یه دوال سنس روش لم بدی
ایشالا 50 سال دیگه که مانیتورها هم هوشمند شدن و تونستن خودشون رو کش بدن و یه 20-30 اینچ به قطرشون اضافه کنن جلو pc هم لم میدیمخوب پنجاه سال پیش که نیست ، خیلی راحت میتونی تو اتاقت یه صندلی و مبل راحتی بگیری و با یه دوال سنس روش لم بدی
این که ملاک نیست مالکایشالا 50 سال دیگه که مانیتورها هم هوشمند شدن و تونستن خودشون رو کش بدن و یه 20-30 اینچ به قطرشون اضافه کنن جلو pc هم لم میدیم
مگه pc کنترلر وایرلس نداره ؟خیلی عجیبه برات؟
والا چرا فکر میکنی هر pc گیمیری یه مانیتور 20 اینچی داره و از اون طرف pc به tv وصل نمیشهایشالا 50 سال دیگه که مانیتورها هم هوشمند شدن و تونستن خودشون رو کش بدن و یه 20-30 اینچ به قطرشون اضافه کنن جلو pc هم لم میدیم
من منظورم این بود که کلا دلایل خرید لوازم برا همه یکی نیست.فکر کنم با یه عکس بهتر بتونم منظورم رو برسونماین که ملاک نیست مالک
PC به TV هم وصل میشه.
بماند که مانیتور عریض آینچ بالا هم داریم.
اما با کلیت حرف موافقم، کنسول خیلی دم دستی تر هست و مخصوصا بازی کردنهای دور هم تو پذیرایی و...
کنسول به نسبت PC خب زیر بغلی هست و میشه جایی هم میری ببریش.
الانم که به لطف گیم پس یا PSnow در آینده... واقعا خرید منطقی و مقرون به صرفه تری هم هست.
البته اگه بخوای اورج بازی کنی.
FH5 دیشب کرک شد و دارن بازی میکنن.برای کسانی که می خوان پایرسی کنن PC عالیه، البته که به یک سخت افزار مناسب برای ران کردن هم نیازه! برفرض شما صد بار هم به هر طریقی بن بشی بازم می تونی با یک اکانت دیگه برگردی، ولی توی کنسول های XBOX چیزی که کاربران اعلام کردن با خرید گیفت های 1 ماهه یا ظرفیت های کوفتی مشخص شده بصورت شیرینگ کنسول مستقیم بن دائم می شه، عملا کنسول به فنا می ره، الان گیم پس روی PC هست، بازی های مایکرو هم D1 روی PC میان، نهایت کسی که بخواد D1 بازی کنه و یک سیستم معقول داشته باشه براحتی می تونه این بازی ها را به شکل قانونی یا غیرقانونی روی PC بازی کنه و ککش هم نگزه
وقتی میشه ۳ سال گیم پس توی اکانت خودت بخری ۱ میلیون تومن دیگه نیازی نیست دنبال کرک و پایرت بازیای گیم پس رفت و خودت رو از آنلاینم محروم کنیFH5 دیشب کرک شد و دارن بازی میکنن.
هنوز خیلیها منتظرن بازی براشون انلاک بشه قانونی بازی کنن.
پول پلاس و گلد برای انلاین بازی کردن نمیخواد بدید.
اکثر بازیها هفته اول کرک میشن
قدرت سخت افزار بی نهایت بطوریکه شما یک سال کارت گرافیک رو استفاده میکنی بعدش میفروشی و با اومدن مدلهای جدیدتر و قدرتمندتر هی ارتقا میدی و با تنظیماتextreme و 60 فریم گیم میزنی .
نسل هشت یه 980 gtx و بعدش 1070 gtx گرفتم تمام گیمهای مشترک رو بدون پرداخت یه قرون پول رو pc با تنظیمات اخر میرفتم که قویترین کنسول نسل یعنی وان ایکس تو خواب هم نمیتونست اینطوری اجرا کنه.
تنها دلیل خرید کنسول برای من فقط قیمت ارزونشه نسبت به سخت افزاری که داره که اونم بخاطر گرونی قطعات کامپیوتر این اواخر هست و انحصاریهاش که ماکروسافت این امتیاز رو نداره و عملا قطعات سر قیمت واقعی خودش باشه خرید سری اس و ایکس هیچ توجیهی نداره.
فقط سونی مونده و انحصاریهاش که اونم بخواد همزمان یا یک سال با تاخیر برای pc بازیهاش بیاد ، تو ایران و اکثر کشورهای جهان سوم و دوم توجیه اقتصادیش از بین میره و صرف با ارتقا سیستم هست البته در صورت واقعی شدن قیمت قطعات.
تمام بازی هایی که روی PC دارم بلااستثا پایرت خورشون کردم، فکر کنم نسخه پریمیومشم کرک شده مرز انتخاب کنسول و PC تنها و تنها انحصاریاشه، یعنی کسی که میاد یک پلتفرم رو بنابر انتظارش انتخاب می کنه، در خیلی موارد بخاطر انحصاری های باکیفیت، در کنار PC ترغیب می شه PS5 بخره، ولی وقتی ببینه این مرز به تار مویی بنده، ترجیح می ده بجای هزینه بی جهت روی سخت افزار دیگه، روی پلتفرم خودش هزینه کنه، بحث ایران و این اختلاف قیمت برای کنسول و PC اتفاقا توجیه داره، وقتی که این اختلاف از بین بره اون کاربری هم که می خواد برای کنسول هزینه کنه، ترجیح میده یک هزینه کلی کنه و به تمام آرشیوها D1 دسترسی داشته باشه، اگر هم بخواد از اکانت های اشتراکی روی کنسول استفاده کنه هزینه و دردسرهای بنش بیشتر هم میشهFH5 دیشب کرک شد و دارن بازی میکنن.
هنوز خیلیها منتظرن بازی براشون انلاک بشه قانونی بازی کنن.
پول پلاس و گلد برای انلاین بازی کردن نمیخواد بدید.
اکثر بازیها هفته اول کرک میشن
قدرت سخت افزار بی نهایت بطوریکه شما یک سال کارت گرافیک رو استفاده میکنی بعدش میفروشی و با اومدن مدلهای جدیدتر و قدرتمندتر هی ارتقا میدی و با تنظیماتextreme و 60 فریم گیم میزنی .
نسل هشت یه 980 gtx و بعدش 1070 gtx گرفتم تمام گیمهای مشترک رو بدون پرداخت یه قرون پول رو pc با تنظیمات اخر میرفتم که قویترین کنسول نسل یعنی وان ایکس تو خواب هم نمیتونست اینطوری اجرا کنه.
تنها دلیل خرید کنسول برای من فقط قیمت ارزونشه نسبت به سخت افزاری که داره که اونم بخاطر گرونی قطعات کامپیوتر این اواخر هست و انحصاریهاش که ماکروسافت این امتیاز رو نداره و عملا قطعات سر قیمت واقعی خودش باشه خرید سری اس و ایکس هیچ توجیهی نداره.
فقط سونی مونده و انحصاریهاش که اونم بخواد همزمان یا یک سال با تاخیر برای pc بازیهاش بیاد ، تو ایران و اکثر کشورهای جهان سوم و دوم توجیه اقتصادیش از بین میره و صرف با ارتقا سیستم هست البته در صورت واقعی شدن قیمت قطعات.