God of War به صورت رسمی برای PC تایید شد

به نظر من که بازار PC و کنسول خیلی با هم اُوِر لَپ نداره و تقریباً تا حد زیادی از هم جدا هستن. فروم‌های تخصصی گِیم رو بزارید کنار. عموم جامعه می‌رن فروشگاه یه کنسول بازی واسه بچشون می‌گیرن و تمام. فکر می‎کنید اون پدر و مادر حوصله داره بره بگرده برای بچش PC تهیه کنه و حالا سر و کله زدن با سیستم عامل و نصب بازی‌‎ها (که البته الان دیگه خیلی ساده‌تر شده) و هزارتا المان دیگه که به دنبالش میاد؟!
در کُل یه نفر می‌تونه کنسول یا PC رو انتخاب کنه فقط و فقط بخاطر ماهیت پلتفُرم. درسته هزینه و ... هم برای خیلی‌ها مِلاک هست، ولی اکثریت راحتی کنسول یا اُپن بودنِ PC رو ترجیح می‎دن که پلتفرمه مورد علاقشون رو انتخاب می‎کنن. یکی مثل من رو حلق‌آویز کنید نمی‌تونم کامل بیام سمتِ کنسول. خیلی دوست و رفیق دارم که برعکس من اصلاً حوصله PC رو ندارن. خلاصه اگه قرار بود این دو تا مارکت خیلی با هم تداخل داشته باشن مطمئن باشید سونی بازی‌‎های انحصاریش رو برای PC منتشر نمی‌کرد.
تازه این نکته که ممکنه توی 10-15 سال آینده خیلی‌ها رو بیارن به استریمینگ رو در نظر نمی‌گیرم که اونم خودش می‌تونه یه دلیلی باشه برای سونی که قصد داره دایره مخاطبینش رو گسترده کنه که از قافله عقب نمونه.

به نظر من که بازار PC و کنسول خیلی با هم اُوِر لَپ نداره و تقریباً تا حد زیادی از هم جدا هستن. فروم‌های تخصصی گِیم رو بزارید کنار. عموم جامعه می‌رن فروشگاه یه کنسول بازی واسه بچشون می‌گیرن و تمام. فکر می‎کنید اون پدر و مادر حوصله داره بره بگرده برای بچش PC تهیه کنه و حالا سر و کله زدن با سیستم عامل و نصب بازی‌‎ها (که البته الان دیگه خیلی ساده‌تر شده) و هزارتا المان دیگه که به دنبالش میاد؟!
در کُل یه نفر می‌تونه کنسول یا PC رو انتخاب کنه فقط و فقط بخاطر ماهیت پلتفُرم. درسته هزینه و ... هم برای خیلی‌ها مِلاک هست، ولی اکثریت راحتی کنسول یا اُپن بودنِ PC رو ترجیح می‎دن که پلتفرمه مورد علاقشون رو انتخاب می‎کنن. یکی مثل من رو حلق‌آویز کنید نمی‌تونم کامل بیام سمتِ کنسول. خیلی دوست و رفیق دارم که برعکس من اصلاً حوصله PC رو ندارن. خلاصه اگه قرار بود این دو تا مارکت خیلی با هم تداخل داشته باشن مطمئن باشید سونی بازی‌‎های انحصاریش رو برای PC منتشر نمی‌کرد.
تازه این نکته که ممکنه توی 10-15 سال آینده خیلی‌ها رو بیارن به استریمینگ رو در نظر نمی‌گیرم که اونم خودش می‌تونه یه دلیلی باشه برای سونی که قصد داره دایره مخاطبینش رو گسترده کنه که از قافله عقب نمونه.
دقیقا هم همینطوره ،
اما این جا فروم گیمه و داریم در مورد خودمون حرف میزنیم ، نه کسایی که اینجا یا فروم های گیمینگ سر نمیزنن۔۔۔۔

در مورد استریمینگ هم اگه سونی هنچین قصدی داشت ، باید کاملا و با استورش میومد روی pc نه فقط عرضه انحصاری هاش روی لانچر های دیگه ۔۔۔

آخرین ویرایش:
یعنی الان یه عده با اعتماد به سقف اینجا شاکی و دکل ساز هستن که چرا مایکروسافت اومده کنسول هایی که از کدهایی که با دزدی و کلاهبرداری به دست اومده بودن ، استفاده کردن بن کرده ؟
جدی می گید یا نه شوخیه ؟
مگه مایکروسافت کف دستش رو بو کرده که عده ای در ایران ندانسته وارد تله ی یه سری شیاد شدن؟
به جایی اینکه ملت برن گیر بدن به یه سری از این فروشگاه های کلاهبردار که چرا کدهای دزدیده شده ، استفاده شده رو به چندین نفر فروختین ، گیر دادید چرا مایکروسافت کار قانونی رو انجام داده؟
یعنی الان اگر سونی یا استیم و یا هر جایی دیگه ای بود برای این حرکت پاداش هم میداد؟
کسی که گیم پس قانونی بگیره و استفاده کنه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد

آخرین ویرایش:
حالا بخوام pc جمع کنم فقط مادربورد می‌خوام و cpu و گرافیک و یک عدد رم که دوال چنان کنم

عمده خرج پی سی همین چیزاییه که نداری نه فلاپی دیسک و موس و کیبرد!!

عمده خرج پی سی همین چیزاییه که نداری نه فلاپی دیسک و موس و کیبرد!!

میشه لطفا توضیح بدی با جمعا 15تومن دقیقا چه قطعاتی میخوای اضافه کنی به موس و کیبرد و فلاپی درایوت که در حد کنسول نسل نهمی جواب بده؟

آخرین ویرایش:
حداقل نقل قول می‌کنی ، حداقل نظرمو کامل نقل قول کن ، این خیانت هست که سانسور می‌کنی سانسور چی 😁
همون‌طور که تو نظرمو تقطیع کردی گفتم هموماییی که لازم دارم ۱۰ تا ۱۵ میتونم جمع کنم 😁

@Z-fan آسیاب به نوبت ، نوبت تو هم میرسه 😉
دقیقا منم میخاستم اون قسمتهایی که دوستمون انتخاب کرد برا ریپلای منم انتخاب کنم :)
با ۱۰-۱۵ تومن یه سیستم ببند تا نزدیک کنسول بتونه گیمها رو اجرا کنه من خودم یه ps5 برات کادو میفرستم 😉
در مورد تنها دلیل خرید کنسول که اشاره کردی ارزونتر بودن بود عرض کنم که اینطوریام نیست.یکی از ۱۰۰ تا دلیلش ارزونتر بودنشه.
شما pc رو قوی میبندی که باهاش بتونی بازی کنی وگرنه ۹۹.۹۹ درصد ملت از قدرت pc برای تحلیل شکافت هسته ای که استفاده نمیکنن.پس معقولتر اینه که یه کنسول مختص گیم بخری که برا گیم بهینه شده و بغلش یه پنتیوم ۲ بگیری تا بتونی با word کار کنی :)

من فقط در مورد انلاین روی pc شک دارم... کنسول بهتره در این مورد . . . بقیه ی موارد بهتر بودن کنسول مثل راحتی و ... رو میشه باهاش کنار اومد

بنظرم یه چیزی که شاید هنوز ذهنیت ها نسبت بهش عوض نشده بازی های ایکس باکس هستن . . . نسل قبل بخاطر ضعف ایکس باکس تو بازی ها شما یه ps4 میگرفتی تقریبا اکثر بازی های خوب رو میتونستی بازی کنی
ولی این نسل ایکس باکس هم از نظر کمی پیشرفت کرده(با خرید هایی که کرده) و هم از نظر کیفی نشون داده که میخواد بهتر باشه نسبت به نسل قبل . . . یعنی از سمت ایکس باکس هم قراره بازی هایی بیان که نباید اونا رو از دست داد مثل بازی های سونی (ولی این بازی ها هنوز نیومدن بخاطر همین هنوز ملموس نیست و ذهنیت در مورد ایکس باکس مثل نسل قبله ولی با اومدن بازی ها کم کم این تغییر میکنه )
تازه با ادامه ی خرید استودیو ها از سمت مایکروسافت و سونی قراره بازی های بیشتری هم از دسترس یکی از کنسول ها خارج بشه
پس در اینده گزینه ی pc از الان هم ارزشمند تر میشه
تو کت خودم هم نمیره که قرار باشه کنسول نگیرم ولی اوضاع عوض شده :D

==============================
والا با این چیزایی که میگید در مورد گیم پس سه ساله 40 دلاری خیلی عالیه که (یعنی شما بجای 360 دلار میتونی با 40 دلار گیم پس سه ساله بگیری...درسته ؟!!)
یعنی اگه بازی بخوای بخری که 60-70 دلاره ... فک کنم دیگه مایکروسافت یه چیزی هم بدهکار میشه :-? :D :))
عزیزان شماها که از من بیشتر تجربه دارید این شرکت ها رو باید بهتر بشناسید
حالا از شروع نسل قبل که مایکروسافت سیاست تمام انلاین و بازی دست دوم داشت که بگذریم

اون اوایل ps4 هم من یادمه ظرفیتی ها تازه اومده بود تو انجمن در موردش سوال میکردن... خیلی کم استفاده میکردن
بعد اون موقع ظرفیت یک هم مثل دو بود یعنی راحت میشد انلاین و افلاین بازی کرد
بعد همون موقع یادمه تو انجمن میگفتن والا ما قوانین سونی رو نگاه کردیم شیرینگ تا دو نفره معلوم نیست اینا چطوری سه نفره شیرینگ میکنن (مربوط به یه باگی بود که میشد این کارو انجام داد بگذریم...)
خلاصه یه مدت گذشت سونی این باگو بست همه ی ظرفیت یک ها قفل شد . . . در مورد پلاس 14 روزه و اکانت هکی(درسته این مورد کلا قانونی نبود از طرف سونی) هم تقریبا مشابه همین اتفاق افتاد
تا چند سال پیش همین دو مورد(پلاس و هکی) هم به عنوان مزیت در مقابل ایکس باکس توی این انجمن برده میشد ولی الان تا 90 درصد جلوش گرفته شده و خیلی سخت شده
به نوعی در مورد ظرفیتی هم میشه اینو گفت سونی اجازه داده که یه اکانت رو بشه به اشتراک گذاشت ولی قاعدتا اجازه نداده که مردم بیان خودشون فروشگاه بزنن :D شاید این مورد رو هم سخت تر کنه

به هر حال تجربه من از این نسل نشون داده که این قیمت ها برای گیم پس ماندگار نیست . . . ای کاش میشد همینطوری بمونه (چون پولی که ما برای گیم پرداخت میکنیم واقعا عادلانه نیست) ولی فک نکنم این جور بمونه
اگه مایکروسافت مثل استیم سیاست قیمت گذاری کشوری گذاشته خیلی عالیه ولی پس چرا در مورد قیمت بازی ها اینطور نیست . . . این تناقض ها
یا مثلا روش gold که استفاده میشه هم بنظرم یه روزی بسته میشه همونطور که روش ea play بسته شد . . . بالاخره روش سختی هم نیست فک کنم غیر از اینجا تو کشور های دیگه هم از همین روش استفاده میکنن
راه خرید ارزان‌تر ایکس باکس گیم پس آلتیمیت بسته شد - زومجی
همینطوریش هم در مورد سودده بودن و معایب گیم پس التیمیت 15 دلاری بحثه حالا همینم خیلی ها نمیدن :D

درسته لم دادن رو کاناپه و حمل کردن کنسول و بی دغدغه بودن نصب بازی و انحصاریهاش جزو مزیت های خرید کنسوله، ولی همه این مزیت ها با سرعت کم یا زیادی داره از بین میره و یا کمرنگ میشه.
انحصاریها که عملا به جز نینتندو برای بقیه کنسولا تقریبا دیگه معنی نداره
لم دادن رو کاناپه و حمل و نقل و بی دغدغه بودن نصب بازی ها هم همین الان تا حدی با steam link و حداکثر تا یکی دو نسل دیگه با استریم کردن بازیها برظرف خواهد شد ( تلویزیون 50 اینچت رو روشن کن برو داخل اشتراکت و بشین gow ات رو بزن رو کاناپه)

ما فعلا در دوره آغاز تغییر رویکرد از استفاده از "کنسول" به "اشتراک های استریمی" هستیم و وقتی این اتفاق بین عموم مردم ( نه فقط گیمرهای هاردکور) بیفته تقریبا کنسول هم دیگه دورانش تمومه

.

درسته لم دادن رو کاناپه و حمل کردن کنسول و بی دغدغه بودن نصب بازی و انحصاریهاش جزو مزیت های خرید کنسوله، ولی همه این مزیت ها با سرعت کم یا زیادی داره از بین میره و یا کمرنگ میشه.
انحصاریها که عملا به جز نینتندو برای بقیه کنسولا تقریبا دیگه معنی نداره
لم دادن رو کاناپه و حمل و نقل و بی دغدغه بودن نصب بازی ها هم همین الان تا حدی با steam link و حداکثر تا یکی دو نسل دیگه با استریم کردن بازیها برظرف خواهد شد ( تلویزیون 50 اینچت رو روشن کن برو داخل اشتراکت و بشین gow ات رو بزن رو کاناپه)

ما فعلا در دوره آغاز تغییر رویکرد از استفاده از "کنسول" به "اشتراک های استریمی" هستیم و وقتی این اتفاق بین عموم مردم ( نه فقط گیمرهای هاردکور) بیفته تقریبا کنسول هم دیگه دورانش تمومه

.
فقط من نمیهفمم اینکه کار کنسول ها تموم شه چرا باید مایه خوشحالی جماعتی بشه که مثلا خودشون رو گیمر میدونن :-?:-?;;)

فقط من نمیهفمم اینکه کار کنسول ها تموم شه چرا باید مایه خوشحالی جماعتی بشه که مثلا خودشون رو گیمر میدونن :-?:-?;;)
با جواب دادن به سوال "چرا یه سری گیمرا از اومدن انحصاریاشون روی پلتفرم های دیگه ناراحت میشن؟" میتونی به جواب مورد نظرت برسی. خودت هم به جرأت میشه گفت بهترین کاندید برای جواب دادن به این سوال هستی.

همه اینا به شخص بر میگرده
و سلیقه و علاقه اس

من بشخصه ps ها دارم
من حرف دلمو میزنم

من به ps1 حس خاص دارم
شاید چون نزدیک ۲۰ سال خورده ای پیش خریدم و تجربه نابی برام بود
قشنگترین لحظه زندگیم وقتی خریدمش
تمام ذوق و شوق داشتم
هیجان داشتم
و ......
( که همون زمان انقدر گرون بود پول ۵ یا ۶ ماه حقوق میخواست سری ژاپنی فت )

یا همون علاقه ای که به ps2 slim دارم
هنوز برام جذابه
یا psp که عاشقشم

مطمعنم ps5 بخرمم هیچ ذوقی تو من نخواهد بود
همون‌طور که هیچ حسی به ps4 ام نداشتم
فقط جنبه سرگرمی برام داشت

👈 تو فکرشم یه android box با کیفیت و رده بالا بخرم
وصل کنم tv
بازیا psp و ps1 شبیه سازی کنم با گیم پد اونم با بهترین خروجی ( در حد hd ) رو تلویزیون وایدم
حالشو ببرم 🤩

این برا دلمه ❤️
شاید یکی بگه بازیا ps1 و psp رو گوشیا دوزاری هم راحت اجرا میشه
یا رو pc راحت اجرا میشن
و .......

اما من می‌خوام حالمو ببرم به اینا کاری ندارم 🌹
حتی شاید دیدی دوباره ps2 خریدم 😇
لذتش از ps5 برام بیشتره

پس کلا این چیزا به حال دل هر فرد و علاقه اش متفاوت هست
هر کی برای لذت خودش کاری می‌کنه 💐🥰

وگرنه از نظر صرف داشتن pc بهتره
@farooq

آخرین ویرایش:
با جواب دادن به سوال "چرا یه سری گیمرا از اومدن انحصاریاشون روی پلتفرم های دیگه ناراحت میشن؟" میتونی به جواب مورد نظرت برسی. خودت هم به جرأت میشه گفت بهترین کاندید برای جواب دادن به این سوال هستی.
:-?

اونوقت این چه ربطی به امیدواری و خوشحالی عده ای :-" به از بین رفتن کامل کنسول گیمینگ داشت،

بعضی مواقع میتونیم ببینیم و گذر کنیم

یعنی اون پستم انقدر تاثیر گذار بود که تو تاپیک های دیگه افکت خودشو نشون داده :-" :D

الان ممکنه عده ای از کاری اسپنسر خوشحال باشن ولی با تزی که هر روز دادن سازگاری نداره ، موندن چطوری ری اکشن داشته باشن :-" :D

و سلیقه و علاقه اس

من بشخصه ps ها دارم
من حرف دلمو میزنم

من به ps1 حس خاص دارم
تمام ذوق و شوق داشتم
هیجان داشتم
و ......

هنوز برام جذابه
یا psp که عاشقشم

وصل کنم tv
بازیا psp و ps1 شبیه سازی کنم با گیم پد اونم با بهترین خروجی ( در حد hd ) رو تلویزیون وایدم
حالشو ببرم 🤩

این برا دلمه ❤️
یا رو pc راحت اجرا میشن
و .......

لذتش از ps5 برام بیشتره

نوستالژِی کلا قشنگه
تجربه ای که توی سن نوجوونی و جوونی داری همیشه همراهته

ولی بازیهای و تکنولوژی جدید هم جذابه و باید استفاده کرد.

من هم آمیگا 500 دارم و هم کارت 3080
هم سگا مکا درایو و هم PS5

و سلیقه و علاقه اس

من بشخصه ps ها دارم
من حرف دلمو میزنم

من به ps1 حس خاص دارم
تمام ذوق و شوق داشتم
هیجان داشتم
و ......

هنوز برام جذابه
یا psp که عاشقشم

وصل کنم tv
حالشو ببرم 🤩

این برا دلمه ❤️
یا رو pc راحت اجرا میشن
و .......

لذتش از ps5 برام بیشتره

بخوای حسابش رو بکنی واقعا همین کنسول هایی مثل PS1 و PS2 بودن که کلا بیشتر افراد رو با جامعه گیمینگ و بازی کردن آشنا کردن، درسته پیسی هم بود، ولی چیزی نبود که همه داشته باشن و بتونن بازی کنن باهاش.
هنوز وقتی که اولین PS2م رو خریدم رو یادمه، اولین بازی هم که باهاش خریدم gta sa بود... چه حس لذت بخشی بود...
بشخصه داشتن Ps1 و Ps2 بود که من رو با لذت بازی کردن آشنا کرد، هنوزه که هنوزه انقدری که بای های قدیمی رو روی کنسول های قدیمی به من لذت میده جدیدا نمیدن :)) چرا چون بزرگ شدم باهاشون
الان که دیگه فرقی بین کنسول و پیسی باقی نمونده، بنظرم جفتشون دیگه شدن یکی (تنها فرقی که مونده همین انحصاری هاست، که اونم کم کم کمرنگ میشه)

بخوای حسابش رو بکنی واقعا همین کنسول هایی مثل PS1 و PS2 بودن که کلا بیشتر افراد رو با جامعه گیمینگ و بازی کردن آشنا کردن، درسته پیسی هم بود، ولی چیزی نبود که همه داشته باشن و بتونن بازی کنن باهاش.
هنوز وقتی که اولین PS2م رو خریدم رو یادمه، اولین بازی هم که باهاش خریدم gta sa بود... چه حس لذت بخشی بود...
بشخصه داشتن Ps1 و Ps2 بود که من رو با لذت بازی کردن آشنا کرد، هنوزه که هنوزه انقدری که بای های قدیمی رو روی کنسول های قدیمی به من لذت میده جدیدا نمیدن :)) چرا چون بزرگ شدم باهاشون
الان که دیگه فرقی بین کنسول و پیسی باقی نمونده، بنظرم جفتشون دیگه شدن یکی (تنها فرقی که مونده همین انحصاری هاست، که اونم کم کم کمرنگ میشه)

قضیه فقط نوستالژیک بودن نیست اصلا
ما گیمر قدیمی هستیم ، دوران نوستالژیک برای ما
دوران کنسول ها 8bit و 16bit ه یعنی میکرو و سگا

همین psp که مثال زدم برا نسل 7
اما بنظرم بازیا psp حتی از بازیا روز برای من قشنگتره

گیم از مسیر بازی بودن و سرگرم کردن
خارج شده
تبدیل به چیز دیگه شده
از سرگرمی و اوقات فراغت و شادی
تبدیل به سینماتیک شده
و رئال و .....
گیم پلی از بین رفته

تنوع گیم ها ps2 و psp ببین
انواع و اقسام سبک بازی دارن
همین ps1 چه بازیا فانی داشت

نوستالژِی کلا قشنگه
تجربه ای که توی سن نوجوونی و جوونی داری همیشه همراهته

ولی بازیهای و تکنولوژی جدید هم جذابه و باید استفاده کرد.

من هم آمیگا 500 دارم و هم کارت 3080
هم سگا مکا درایو و هم PS5

فقط نوستالژی بودن نیست
به شخصیت و علاقه آدم برمیگرده
برا من بازیا فان مثلا جذابتره
یا بازیا روحیه بخش
Ps1 ببین چقدر بازی بامزه داره
یا ps2 و ........

یه مثال بزنم من playstation بازم
ولی mario هم بازی میکنم
چون گیم سرگرم کننده ای هست و واقعا لذت بخشه
در صورتی که نه گرافیک بالایی داره