آخرین ویرایش:
دقیقا هم همینطوره ،به نظر من که بازار PC و کنسول خیلی با هم اُوِر لَپ نداره و تقریباً تا حد زیادی از هم جدا هستن. فرومهای تخصصی گِیم رو بزارید کنار. عموم جامعه میرن فروشگاه یه کنسول بازی واسه بچشون میگیرن و تمام. فکر میکنید اون پدر و مادر حوصله داره بره بگرده برای بچش PC تهیه کنه و حالا سر و کله زدن با سیستم عامل و نصب بازیها (که البته الان دیگه خیلی سادهتر شده) و هزارتا المان دیگه که به دنبالش میاد؟!
در کُل یه نفر میتونه کنسول یا PC رو انتخاب کنه فقط و فقط بخاطر ماهیت پلتفُرم. درسته هزینه و ... هم برای خیلیها مِلاک هست، ولی اکثریت راحتی کنسول یا اُپن بودنِ PC رو ترجیح میدن که پلتفرمه مورد علاقشون رو انتخاب میکنن. یکی مثل من رو حلقآویز کنید نمیتونم کامل بیام سمتِ کنسول. خیلی دوست و رفیق دارم که برعکس من اصلاً حوصله PC رو ندارن. خلاصه اگه قرار بود این دو تا مارکت خیلی با هم تداخل داشته باشن مطمئن باشید سونی بازیهای انحصاریش رو برای PC منتشر نمیکرد.
تازه این نکته که ممکنه توی 10-15 سال آینده خیلیها رو بیارن به استریمینگ رو در نظر نمیگیرم که اونم خودش میتونه یه دلیلی باشه برای سونی که قصد داره دایره مخاطبینش رو گسترده کنه که از قافله عقب نمونه.
حالا بخوام pc جمع کنم فقط مادربورد میخوام و cpu و گرافیک و یک عدد رم که دوال چنان کنم
عمده خرج پی سی همین چیزاییه که نداری نه فلاپی دیسک و موس و کیبرد!!
دقیقا منم میخاستم اون قسمتهایی که دوستمون انتخاب کرد برا ریپلای منم انتخاب کنم
فقط من نمیهفمم اینکه کار کنسول ها تموم شه چرا باید مایه خوشحالی جماعتی بشه که مثلا خودشون رو گیمر میدونندرسته لم دادن رو کاناپه و حمل کردن کنسول و بی دغدغه بودن نصب بازی و انحصاریهاش جزو مزیت های خرید کنسوله، ولی همه این مزیت ها با سرعت کم یا زیادی داره از بین میره و یا کمرنگ میشه.
انحصاریها که عملا به جز نینتندو برای بقیه کنسولا تقریبا دیگه معنی نداره
لم دادن رو کاناپه و حمل و نقل و بی دغدغه بودن نصب بازی ها هم همین الان تا حدی با steam link و حداکثر تا یکی دو نسل دیگه با استریم کردن بازیها برظرف خواهد شد ( تلویزیون 50 اینچت رو روشن کن برو داخل اشتراکت و بشین gow ات رو بزن رو کاناپه)
ما فعلا در دوره آغاز تغییر رویکرد از استفاده از "کنسول" به "اشتراک های استریمی" هستیم و وقتی این اتفاق بین عموم مردم ( نه فقط گیمرهای هاردکور) بیفته تقریبا کنسول هم دیگه دورانش تمومه
.
با جواب دادن به سوال "چرا یه سری گیمرا از اومدن انحصاریاشون روی پلتفرم های دیگه ناراحت میشن؟" میتونی به جواب مورد نظرت برسی. خودت هم به جرأت میشه گفت بهترین کاندید برای جواب دادن به این سوال هستی.فقط من نمیهفمم اینکه کار کنسول ها تموم شه چرا باید مایه خوشحالی جماعتی بشه که مثلا خودشون رو گیمر میدونن
فقط من نمیهفمم اینکه کار کنسول ها تموم شه چرا باید مایه خوشحالی جماعتی بشه که مثلا خودشون رو گیمر میدونن
با جواب دادن به سوال "چرا یه سری گیمرا از اومدن انحصاریاشون روی پلتفرم های دیگه ناراحت میشن؟" میتونی به جواب مورد نظرت برسی. خودت هم به جرأت میشه گفت بهترین کاندید برای جواب دادن به این سوال هستی.
نوستالژِی کلا قشنگههمه اینا به شخص بر میگرده
و سلیقه و علاقه اس
من بشخصه ps ها دارم
من حرف دلمو میزنم
من به ps1 حس خاص دارم
شاید چون نزدیک ۲۰ سال خورده ای پیش خریدم و تجربه نابی برام بود
قشنگترین لحظه زندگیم وقتی خریدمش
تمام ذوق و شوق داشتم
هیجان داشتم
و ......
( که همون زمان انقدر گرون بود پول ۵ یا ۶ ماه حقوق میخواست سری ژاپنی فت )
یا همون علاقه ای که به ps2 slim دارم
هنوز برام جذابه
یا psp که عاشقشم
مطمعنم ps5 بخرمم هیچ ذوقی تو من نخواهد بود
همونطور که هیچ حسی به ps4 ام نداشتم
فقط جنبه سرگرمی برام داشت
تو فکرشم یه android box با کیفیت و رده بالا بخرم
وصل کنم tv
بازیا psp و ps1 شبیه سازی کنم با گیم پد اونم با بهترین خروجی ( در حد hd ) رو تلویزیون وایدم
حالشو ببرم
این برا دلمه
شاید یکی بگه بازیا ps1 و psp رو گوشیا دوزاری هم راحت اجرا میشه
یا رو pc راحت اجرا میشن
و .......
اما من میخوام حالمو ببرم به اینا کاری ندارم
حتی شاید دیدی دوباره ps2 خریدم
لذتش از ps5 برام بیشتره
پس کلا این چیزا به حال دل هر فرد و علاقه اش متفاوت هست
هر کی برای لذت خودش کاری میکنه
بخوای حسابش رو بکنی واقعا همین کنسول هایی مثل PS1 و PS2 بودن که کلا بیشتر افراد رو با جامعه گیمینگ و بازی کردن آشنا کردن، درسته پیسی هم بود، ولی چیزی نبود که همه داشته باشن و بتونن بازی کنن باهاش.همه اینا به شخص بر میگرده
و سلیقه و علاقه اس
من بشخصه ps ها دارم
من حرف دلمو میزنم
من به ps1 حس خاص دارم
شاید چون نزدیک ۲۰ سال خورده ای پیش خریدم و تجربه نابی برام بود
قشنگترین لحظه زندگیم وقتی خریدمش
تمام ذوق و شوق داشتم
هیجان داشتم
و ......
( که همون زمان انقدر گرون بود پول ۵ یا ۶ ماه حقوق میخواست سری ژاپنی فت )
یا همون علاقه ای که به ps2 slim دارم
هنوز برام جذابه
یا psp که عاشقشم
مطمعنم ps5 بخرمم هیچ ذوقی تو من نخواهد بود
همونطور که هیچ حسی به ps4 ام نداشتم
فقط جنبه سرگرمی برام داشت
تو فکرشم یه android box با کیفیت و رده بالا بخرم
وصل کنم tv
بازیا psp و ps1 شبیه سازی کنم با گیم پد اونم با بهترین خروجی ( در حد hd ) رو تلویزیون وایدم
حالشو ببرم
این برا دلمه
شاید یکی بگه بازیا ps1 و psp رو گوشیا دوزاری هم راحت اجرا میشه
یا رو pc راحت اجرا میشن
و .......
اما من میخوام حالمو ببرم به اینا کاری ندارم
حتی شاید دیدی دوباره ps2 خریدم
لذتش از ps5 برام بیشتره
پس کلا این چیزا به حال دل هر فرد و علاقه اش متفاوت هست
هر کی برای لذت خودش کاری میکنه
بخوای حسابش رو بکنی واقعا همین کنسول هایی مثل PS1 و PS2 بودن که کلا بیشتر افراد رو با جامعه گیمینگ و بازی کردن آشنا کردن، درسته پیسی هم بود، ولی چیزی نبود که همه داشته باشن و بتونن بازی کنن باهاش.
هنوز وقتی که اولین PS2م رو خریدم رو یادمه، اولین بازی هم که باهاش خریدم gta sa بود... چه حس لذت بخشی بود...
بشخصه داشتن Ps1 و Ps2 بود که من رو با لذت بازی کردن آشنا کرد، هنوزه که هنوزه انقدری که بای های قدیمی رو روی کنسول های قدیمی به من لذت میده جدیدا نمیدن چرا چون بزرگ شدم باهاشون
الان که دیگه فرقی بین کنسول و پیسی باقی نمونده، بنظرم جفتشون دیگه شدن یکی (تنها فرقی که مونده همین انحصاری هاست، که اونم کم کم کمرنگ میشه)
نوستالژِی کلا قشنگه
تجربه ای که توی سن نوجوونی و جوونی داری همیشه همراهته
ولی بازیهای و تکنولوژی جدید هم جذابه و باید استفاده کرد.
من هم آمیگا 500 دارم و هم کارت 3080
هم سگا مکا درایو و هم PS5