God of War به صورت رسمی برای PC تایید شد

اتفاقا بلاد بورن پای دارک سولز اصلا سخت نیست
شما دارک سولز 1 و dlc های دارک سولز 3 رو بری مویی برات نمیمونه
همه ملت در gow از فایتهای ولکری مینالند که چرا سخته!!!!
کسی سولز بورن پلی داده باشه اینا براش سخت نیست اصلا مشکل اینه بقیه بازی های زیادی ساده اند
همیشه اولین سولزبورنی که بازی کردیم سخت‌ترین بوده! بعدیاش چون فهمیدیم مکانیزم بازی چیه و با چی طرفیم برامون ساده‌تر شدن... در واقع ما بهتر شدیم نه بازی آسون :D
محض اطلاعتون، دارک سولز ۳ رو نصب داشتم و ساعتها بازی کردم، اون هم توی سبک سری سولزه، با این حال همین دارک سولزی که یک هزارم بلادبورن براش تبلیغ و تعریف نشده جذابتر از بلادبورن بود (از نظر محیط و اتمسفر و داستان). کسایی که بلاد بورن بلاد بورن میکنن اکثراً به خاطر اینکه انحصاری ps هست فکر میکنن حتماً خیلی خفنه که انحصاری شده! با عقل خودشون بازی رو ارزیابی نکردند. من با عقل خودم بازیا رو ارزیابی میکنم، کاری ندارم که روش برچسب انحصاری خورده یا نخورده. این بازی در سبک خودش هم هیچ چیز خاصی نداره، نه داستان خیلی شاخی داره نه موسیقی فوق‌العاده (معنی فوق‌العاده رو که انشاالله میدونید, یعنی چیزی که فراتر از عادی باشه) نه کارگردانی فوق العاده، همه چیزش معمولیه. نمیگم بازی بدی هست، یک بازی معمولیه، مثل کسی که امتحان رو با نمره ۱۵ قبول میشه.
آره ما ها که بازی کردیم و لذت بردیم، هیچ‌کدوم عاقل نیستیم و شما که نشستی پای یوتوب بازی رو ارزیابی(!) کردی کارت درسته =))

آقا چرا به ترول غذا میدین؟وقتی میبینین یکی اینطوری میکنه و باید بدیهیات رو توضیح بدین معلومه طرف فقط واسه ترول اومده....
به جرات میشه گفت بلادبورن حتی از سری سولز هم بهتره
از موزیک بگیر تا طراحی مراحل و داستان و غیره
وسلام

آقا چرا به ترول غذا میدین؟وقتی میبینین یکی اینطوری میکنه و باید بدیهیات رو توضیح بدین معلومه طرف فقط واسه ترول اومده....
به جرات میشه گفت بلادبورن حتی از سری سولز هم بهتره
از موزیک بگیر تا طراحی مراحل و داستان و غیره
وسلام
والا از اولش هم همینو گفتن. ما ساده بودیم و اومدیم بحث کردیم. البته بعد پست دوم محرز شد ولی بازم ناخواسته بحث ادامه پیدا کرد.

یه xess intel هم پشتیبانی کنه. دیگه تکمیل بشه. یه نکته کوچولو هست مثل اینکه تو بخش playstation بعد لیبل pc یه تغییری کرده
God of War - PS4 Games | PlayStation
قسمت pc رو فقط به این بازی اضافه کرده و لینک فروشگاه استیم و اپیک هم اضافه کرده. نگاه کردم تو سایتای آرشیو مثل اینکه، این تغییرو 2 اکتبر انجام داده، 3 روز قبل. من ندیدم لینک فروشگاههای ثانویه رو بزاره معمولا، پلی استیشن.
البته این اولین بازی ای هست که قسمت pc داره و بقیه مثل دیزگان و هورایزن و اینا ندارن. البته انچارتذ جدید هنوز برا خرید نیومده

میگم واقعا با این وضعیت دیگه میصرفه کسی کنسول بخره؟ اخه جمع قیمت جفت کنسولا میشه هزار دلار. خب یه کیس نسبتا خوب جمع کنی هم هزار دلاره :|
غیر از pc توی این وضع اقتصادی کنسولی که بازی هاش مفت و ارزون تر دربیاد یا اکانت هاش ارزون تر باشه به صرفه تر که خب سریز ها هم کنسول های ارزون تری از ps5 توی ایران هستن هم گیم پس و اکانت هکی هاشون ارزون از ps5 هست

غیر از pc توی این وضع اقتصادی کنسولی که بازی هاش مفت و ارزون تر دربیاد یا اکانت هاش ارزون تر باشه به صرفه تر که خب سریز ها هم کنسول های ارزون تری از ps5 توی ایران هستن هم گیم پس و اکانت هکی هاشون ارزون از ps5 هست
چه فایده خب انحصاری های سونی اونجا نمیبینی ولی رو pc میان.

• Like
Reactions: kamyy and godofwar3

اگه فقط ps بخوای بخری و سالی فقط (((۱۰))) تا بازی بخوای بازی کنی هزینه ۶ سالش میشه ۱۵۳ میلیون با اکانت اشتراکی و خرید و فروشم حساب کنیم نهایتش بتونی ۵۰ تاش رو کم کنی ۔۔۔۔

ماشالله کنسول گیمر های حداقل بازی سنتر نشون دادن عادت ندارن بازی ها رو ته دیگی و از دهن افتاده بازی کنن و فقط day 1 میزنن ۔۔۔

حالا حساب کنیم که روی pc به بازی های هر ۴ پلتفرم دسترسی داری ، بدون هزینه های اضافه مثل گلد و پلاس و اصل مطلب بازی مفتی

اگه دلار ثابت بمونه ۳،۴ سال دیگه با ۶۰،۷۰ درصد این مبلغ میشه یه pc خوب تو خود همین ایران بست ، جدا از قیمت واقعی قطعات که خیلی کمتر میشه ،

این حرکت سونی ، ارزش خرید باقی کنسول ها رو هم به مقدار زیادی کاهش داد،

تنها تو شرایطی خرید کنسول میصرفه که مثل ps3 تمام و کمال هک بشن

آخرین ویرایش:
چه فایده خب انحصاری های سونی اونجا نمیبینی ولی رو pc میان.
گفتم غیر از pc
چیزی که گفتی برعکسش هم هست الان ps5 بخره ادم با استارفیلد و الدراسکرولز و ...که روش نمیاد چه خاکی به سر بریزه
کلا pc که انتخاب اول هست ولی بعد از pc سریز ها مفت تر میشه روش بازی کرد تا ps

اینجا رو ملاک قرار ندین. تو ایران کلا تکلیف مشخص نیست.
اگه پول نداری فلان گیمر شو، یا اگه داری فلان برای هر دو پلتفرم PC و کنسول صدق میکنه.
به لطف کرک، اکانت اشتراکی، هکی و... روی همه پلتفرم ها.

اما بنظرم اکثر کنسول گیمرها (چه اینجا و چه کل دنیا) این پتانسیل دارن که تهش PC گیمر بشن، مخصوصا وقتی سن بالاتر میره و به توان مالی میرسی و دستت تو جیب خودت میره.
خب دوست داری اگر امکانش باشه بازیهارو به بهترین نحو و بالاترین کیفیت بازی کنی.
تازه وقتی به این مرحله از استقلال مالی میرسی ، به این فکر میفتی که حتی کنسولهارو هم تهیه کنی، خیلیها اینطور بودن یکیش خودم.
کما اینکه همین PC گیمرهایی که اینجا هستیم ، فکر نکنم اشتباه باشه که بگم بالای 90 درصدمون در ابتدا کنسول گیمر بودیم.
=============

چندتا آمار جالب در مورد پلیرهای PC :
  • بیشتر از 1میلیارد و 750 میلیون نفر PC گیمر داریم(آمار 2020) که نسبت به 2019 که 1.5 میلیارد بود، 250 میلیون افزایش داشته. پس بیراه نیست بگیم الان 2میلیارد PC گیمر داریم. منبع
  • 50 تا 70 درصد بازیهای این پلتفرم از طریق استیم دانلود میشن. منبع
  • میانگین سنی PC گیمرها حدود 38 سال هست و تقریبا 49 درصد پلیرهای استیم خانم هستن. منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or