آخرین ویرایش:
همیشه اولین سولزبورنی که بازی کردیم سختترین بوده! بعدیاش چون فهمیدیم مکانیزم بازی چیه و با چی طرفیم برامون سادهتر شدن... در واقع ما بهتر شدیم نه بازی آسوناتفاقا بلاد بورن پای دارک سولز اصلا سخت نیست
شما دارک سولز 1 و dlc های دارک سولز 3 رو بری مویی برات نمیمونه
همه ملت در gow از فایتهای ولکری مینالند که چرا سخته!!!!
کسی سولز بورن پلی داده باشه اینا براش سخت نیست اصلا مشکل اینه بقیه بازی های زیادی ساده اند
آره ما ها که بازی کردیم و لذت بردیم، هیچکدوم عاقل نیستیم و شما که نشستی پای یوتوب بازی رو ارزیابی(!) کردی کارت درستهمحض اطلاعتون، دارک سولز ۳ رو نصب داشتم و ساعتها بازی کردم، اون هم توی سبک سری سولزه، با این حال همین دارک سولزی که یک هزارم بلادبورن براش تبلیغ و تعریف نشده جذابتر از بلادبورن بود (از نظر محیط و اتمسفر و داستان). کسایی که بلاد بورن بلاد بورن میکنن اکثراً به خاطر اینکه انحصاری ps هست فکر میکنن حتماً خیلی خفنه که انحصاری شده! با عقل خودشون بازی رو ارزیابی نکردند. من با عقل خودم بازیا رو ارزیابی میکنم، کاری ندارم که روش برچسب انحصاری خورده یا نخورده. این بازی در سبک خودش هم هیچ چیز خاصی نداره، نه داستان خیلی شاخی داره نه موسیقی فوقالعاده (معنی فوقالعاده رو که انشاالله میدونید, یعنی چیزی که فراتر از عادی باشه) نه کارگردانی فوق العاده، همه چیزش معمولیه. نمیگم بازی بدی هست، یک بازی معمولیه، مثل کسی که امتحان رو با نمره ۱۵ قبول میشه.
این باس فاز آخرش جوری وحشی میشد اجازه فرار کردن نمیدادوالا من blood starved beast از تو همون یوتوب دیدم پرام ریخت ... البته وقتی خودم بش رسیدم دیگه پری وجود نداشت ...
والا از اولش هم همینو گفتن. ما ساده بودیم و اومدیم بحث کردیم. البته بعد پست دوم محرز شد ولی بازم ناخواسته بحث ادامه پیدا کرد.آقا چرا به ترول غذا میدین؟وقتی میبینین یکی اینطوری میکنه و باید بدیهیات رو توضیح بدین معلومه طرف فقط واسه ترول اومده....
به جرات میشه گفت بلادبورن حتی از سری سولز هم بهتره
از موزیک بگیر تا طراحی مراحل و داستان و غیره
وسلام
غیر از pc توی این وضع اقتصادی کنسولی که بازی هاش مفت و ارزون تر دربیاد یا اکانت هاش ارزون تر باشه به صرفه تر که خب سریز ها هم کنسول های ارزون تری از ps5 توی ایران هستن هم گیم پس و اکانت هکی هاشون ارزون از ps5 هستمیگم واقعا با این وضعیت دیگه میصرفه کسی کنسول بخره؟ اخه جمع قیمت جفت کنسولا میشه هزار دلار. خب یه کیس نسبتا خوب جمع کنی هم هزار دلاره
چه فایده خب انحصاری های سونی اونجا نمیبینی ولی رو pc میان.غیر از pc توی این وضع اقتصادی کنسولی که بازی هاش مفت و ارزون تر دربیاد یا اکانت هاش ارزون تر باشه به صرفه تر که خب سریز ها هم کنسول های ارزون تری از ps5 توی ایران هستن هم گیم پس و اکانت هکی هاشون ارزون از ps5 هست
غیر از pc توی این وضع اقتصادی کنسولی که بازی هاش مفت و ارزون تر دربیاد یا اکانت هاش ارزون تر باشه به صرفه تر که خب سریز ها هم کنسول های ارزون تری از ps5 توی ایران هستن هم گیم پس و اکانت هکی هاشون ارزون از ps5 هست
گفتم غیر از pcچه فایده خب انحصاری های سونی اونجا نمیبینی ولی رو pc میان.
لم دادن روی کاناپه ؟همه چیزو ملاک پول و هزینه نذارید و نسخه کنسول رو نپیچید.کلی دلیل دیگه برا خرید کنسول هست