God of War به صورت رسمی برای PC تایید شد

اینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. (البته mgs در یکی دو نسخه آخرش یه خورده خراب کرده). میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند فقط خواستم معنی خاص بودن رو متوجه بشید. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
شما نمیدونی سولز بورن چیه و میازاکی کی هست!
تمام سولز بورن های این سبک از ساخته های این آقا اسکی میرن و بهترین ساخته اش همین بلاد بورنه و بهترین انحصاری نسل قبل سونی بود.
نشستی یوتوب دیدی بعد نقد میکنی؟ :))
سولز بورن ها باید تجربه بشن تا بفهمی آدرنالین و تپش قلب یعنی چی
کار تو الان مثل تشبیه کردن کوکایین به آرد بود.
اگر یک pc ذغالی هم داری دارک سولز 1 رو برو تا بفهمی در چه سطحی از جاهلیت به سر میبری

منم از این بلادبورن عصبی هستم یه مرحله اش به بدبختی تموم کردم حذفش کردم چه دلیلی داره یه بازی اینقدر سخت باشه باعث اعصاب خوردی بشهه
اتفاقا بلاد بورن پای دارک سولز اصلا سخت نیست
شما دارک سولز 1 و dlc های دارک سولز 3 رو بری مویی برات نمیمونه
همه ملت در gow از فایتهای ولکری مینالند که چرا سخته!!!!
کسی سولز بورن پلی داده باشه اینا براش سخت نیست اصلا مشکل اینه بقیه بازی های زیادی ساده اند

این اواخر تویِ این تاپیک از همه چیز میشنویم به جز موضوع خود تاپیک :))

من نیز همرنگ جماعت بشم:

چرا هیچ کس بهت فُحش نداده تا الان :D (شوخی :D )
اتفاقا من از بعد از اون پست منتظرم ببینم بالاخره پرسونا رو دقیقا با چی مقایسه کرده و به این مورد پی برده!
بخش ادونچرش هم جالب بود:-"

شما نمیدونی سولز بورن چیه و میازاکی کی هست!
تمام سولز بورن های این سبک از ساخته های این آقا اسکی میرن و بهترین ساخته اش همین بلاد بورنه و بهترین انحصاری نسل قبل سونی بود.
نشستی یوتوب دیدی بعد نقد میکنی؟ :))
سولز بورن ها باید تجربه بشن تا بفهمی آدرنالین و تپش قلب یعنی چی
کار تو الان مثل تشبیه کردن کوکایین به آرد بود.
اگر یک pc ذغالی هم داری دارک سولز 1 رو برو تا بفهمی در چه سطحی از جاهلیت به سر میبری
محض اطلاعتون، دارک سولز ۳ رو نصب داشتم و ساعتها بازی کردم، اون هم توی سبک سری سولزه، با این حال همین دارک سولزی که یک هزارم بلادبورن براش تبلیغ و تعریف نشده جذابتر از بلادبورن بود (از نظر محیط و اتمسفر و داستان). کسایی که بلاد بورن بلاد بورن میکنن اکثراً به خاطر اینکه انحصاری ps هست فکر میکنن حتماً خیلی خفنه که انحصاری شده! با عقل خودشون بازی رو ارزیابی نکردند. من با عقل خودم بازیا رو ارزیابی میکنم، کاری ندارم که روش برچسب انحصاری خورده یا نخورده. این بازی در سبک خودش هم هیچ چیز خاصی نداره، نه داستان خیلی شاخی داره نه موسیقی فوق‌العاده (معنی فوق‌العاده رو که انشاالله میدونید, یعنی چیزی که فراتر از عادی باشه) نه کارگردانی فوق العاده، همه چیزش معمولیه. نمیگم بازی بدی هست، یک بازی معمولیه، مثل کسی که امتحان رو با نمره ۱۵ قبول میشه.

آخرین ویرایش:
اتفاقا من از بعد از اون پست منتظرم ببینم بالاخره پرسونا رو دقیقا با چی مقایسه کرده و به این مورد پی برده!
بخش ادونچرش هم جالب بود:-"
اتفاقا من از بعد از اون پست منتظرم ببینم بالاخره پرسونا رو دقیقا با چی مقایسه کرده و به این مورد پی برده! [2]
بخش ادونچرش هم جالب بود :-" [2]

:D

داش بلادبورن شاهکاره،همه چیزش
من تمام نسخه های دارم سولزو تموم کردم
ولی بلادبورن از همشون بهتره،از همه لحاظ
موسیقی،داستان،گیم پلی،گرافیک هنری شاهکار که هنوز بعد این همه سال هیچ بازی نزدیکشم نشده،همون dlc اولد هانتر به تنهایی اندازه ده تا بازی داستان داره
بلادبورن از نظر من بهترین انحصاری ps4 بود

• Smile
Reactions: kamyy
چرا الکی کشش میدید 😑من خودم پرسونا و بلاد بوردن رو از یوتیوب دیدم حال نکردم که هیچ بدم هم اومد ولی چون ملت زیاد ازشون تعریف میکردن بعدنا جفتشو گرفتم بازی کنم باز همون ساعت اول ولشون کردم.این وسط یه نکته مهمی که هست اینه که من با این ۲ تا بازی حال نمیکنم ولی اونایی که به این سبک علاقه دارن باهاش حال میکنن و منتقد ها هم اکثرا تعریف و تمجید کردن
نباید با چیزی که حال نمیکنیم و با احساساتمون سازگار نیست مواجهه کنیم و از اون بدتر بیایم نقدش کنیم.
خود من با گفتن "این بازی چرته" از کنارشون رد میشم :)

محض اطلاعتون، دارک سولز ۳ رو نصب داشتم و ساعتها بازی کردم، اون هم توی سبک سری سولزه، با این حال همین دارک سولزی که یک هزارم بلادبورن براش تبلیغ و تعریف نشده جذابتر از بلادبورن بود (از نظر محیط و اتمسفر و داستان). کسایی که بلاد بورن بلاد بورن میکنن اکثراً به خاطر اینکه انحصاری ps هست فکر میکنن حتماً خیلی خفنه که انحصاری شده! با عقل خودشون بازی رو ارزیابی نکردند. من با عقل خودم بازیا رو ارزیابی میکنم، کاری ندارم که روش برچسب انحصاری خورده یا نخورده. این بازی در سبک خودش هم هیچ چیز خاصی نداره، نه داستان خیلی شاخی داره نه موسیقی فوق‌العاده (معنی فوق‌العاده رو که انشاالله میدونید, یعنی چیزی که فراتر از عادی باشه) نه کارگردانی فوق العاده، همه چیزش معمولیه. نمیگم بازی بدی هست، یک بازی معمولیه، مثل کسی که امتحان رو با نمره ۱۵ قبول میشه.
خوبه که باز دارک سولز ها رو زیر سوال نبردین.
جهت اطلاع همین بازی به شدت عادی بلادبورن و سولز ها یه سازنده دارن که خودش گفته بهترین اثر من همین بلادبورن معمولی هست. لابد خودش هم صرف انحصاری بودن علاقه بیشتری به بلاد داره!
دو دسته ادم وجود دارن اونای که به صرف انحصاری بودن به یه بازی علاقه مند میشن. دسته دوم هم اونایی که به صرف انحصاری بودن هیتر یه بازی میشن. حالا خودتون ببینید شما تو کدوم دسته قرار میگیرین.

ماهممون این اشتباه کردیم و میکنیم، شاید اولین و آخریش در مورد خودم Control بود که قبل ریلیز از رو ویدئو میگفتم بازی چقدر بی روح و خسته کنندست.
اونموقع بازی منتشر نشده بود، شاید هم تعدادی باهام هم نظر بودن.
اما بعدش حقیقت مثل پتک خورد تو صورتم.

یاد گرفتم این قضاوت از روی ویدئو مثل اینکه فیلم ترسناک بزاری، صدا رو قطع کنی.

بیاید فعلا از خبر تایید شدن GOW برای PC لذت ببریم.
این بحث بلادبورن هم بزاریم برای زمانی که برای PC تایید شد، اونموقع دوستان حداقل گیم پد/موس-کیبورد دست بگیرن و کمی بازی کنن تا بشه باهاشون بحث کرد.
اینطوری من از رو ویدئو دیدم اینطور بود یا اونطور، اونهم زمانی که بازی منتشر شده و دنیا تجربش کرده ، چه جای بحثی میزاره که چند صفحه راجب اون بحث بشه؟

پس هنوز Returnal بازی نکردی
فکر کنم صفینه به سیاره برخورد نکرده بازی رو پاک کنی.
نه هنوز بازی نکردم .
hadesهم بخاطر این پاک کردم یبار بمیری از اول بشدت از محیط بازی گرافیک بازی لذت می بردم ولی بخاطر این مورد حذفش کردم=((
اتفاقا بلاد بورن پای دارک سولز اصلا سخت نیست
شما دارک سولز 1 و dlc های دارک سولز 3 رو بری مویی برات نمیمونه
همه ملت در gow از فایتهای ولکری مینالند که چرا سخته!!!!
کسی سولز بورن پلی داده باشه اینا براش سخت نیست اصلا مشکل اینه بقیه بازی های زیادی ساده اند
اون رو هم زیاد بازی نکردم اشتباه نکنم نسخه دومش تا نصف بازی رفتم بی خیالش شودم
اما niohاون هم سخت هست ولی دوتا نسخه اش رو تموم کردم . یه ساعت niohرو به سه شماره دارک سولز نمیدم :|

نه هنوز بازی نکردم .
hadesهم بخاطر این پاک کردم یبار بمیری از اول بشدت از محیط بازی گرافیک بازی لذت می بردم ولی بخاطر این مورد حذفش کردم=((

اون رو هم زیاد بازی نکردم اشتباه نکنم نسخه دومش تا نصف بازی رفتم بی خیالش شودم
اما niohاون هم سخت هست ولی دوتا نسخه اش رو تموم کردم . یه ساعت niohرو به سه شماره دارک سولز نمیدم :|
بدترین نسخه دارک سولز 2 بوده که توسط میازاکی ساخته نشده

شما بگو 1000 بار دارک سولز 3 نصب دارم و...
متاسفانه من میگم دروغ میگی
چون امکان نداره کسی بدونه دارک سولز 3 چیه و به بلاد بورن بگه بد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or