آخرین ویرایش:
شما نمیدونی سولز بورن چیه و میازاکی کی هست!اینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. (البته mgs در یکی دو نسخه آخرش یه خورده خراب کرده). میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند فقط خواستم معنی خاص بودن رو متوجه بشید. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
بله، یکبار زمانی ک اومدگاد ۴ بار تمام کردی ؟
اتفاقا بلاد بورن پای دارک سولز اصلا سخت نیستمنم از این بلادبورن عصبی هستم یه مرحله اش به بدبختی تموم کردم حذفش کردم چه دلیلی داره یه بازی اینقدر سخت باشه باعث اعصاب خوردی بشهه
اتفاقا من از بعد از اون پست منتظرم ببینم بالاخره پرسونا رو دقیقا با چی مقایسه کرده و به این مورد پی برده!این اواخر تویِ این تاپیک از همه چیز میشنویم به جز موضوع خود تاپیک
من نیز همرنگ جماعت بشم:
چرا هیچ کس بهت فُحش نداده تا الان (شوخی )
محض اطلاعتون، دارک سولز ۳ رو نصب داشتم و ساعتها بازی کردم، اون هم توی سبک سری سولزه، با این حال همین دارک سولزی که یک هزارم بلادبورن براش تبلیغ و تعریف نشده جذابتر از بلادبورن بود (از نظر محیط و اتمسفر و داستان). کسایی که بلاد بورن بلاد بورن میکنن اکثراً به خاطر اینکه انحصاری ps هست فکر میکنن حتماً خیلی خفنه که انحصاری شده! با عقل خودشون بازی رو ارزیابی نکردند. من با عقل خودم بازیا رو ارزیابی میکنم، کاری ندارم که روش برچسب انحصاری خورده یا نخورده. این بازی در سبک خودش هم هیچ چیز خاصی نداره، نه داستان خیلی شاخی داره نه موسیقی فوقالعاده (معنی فوقالعاده رو که انشاالله میدونید, یعنی چیزی که فراتر از عادی باشه) نه کارگردانی فوق العاده، همه چیزش معمولیه. نمیگم بازی بدی هست، یک بازی معمولیه، مثل کسی که امتحان رو با نمره ۱۵ قبول میشه.شما نمیدونی سولز بورن چیه و میازاکی کی هست!
تمام سولز بورن های این سبک از ساخته های این آقا اسکی میرن و بهترین ساخته اش همین بلاد بورنه و بهترین انحصاری نسل قبل سونی بود.
نشستی یوتوب دیدی بعد نقد میکنی؟
سولز بورن ها باید تجربه بشن تا بفهمی آدرنالین و تپش قلب یعنی چی
کار تو الان مثل تشبیه کردن کوکایین به آرد بود.
اگر یک pc ذغالی هم داری دارک سولز 1 رو برو تا بفهمی در چه سطحی از جاهلیت به سر میبری
اتفاقا من از بعد از اون پست منتظرم ببینم بالاخره پرسونا رو دقیقا با چی مقایسه کرده و به این مورد پی برده! [2]اتفاقا من از بعد از اون پست منتظرم ببینم بالاخره پرسونا رو دقیقا با چی مقایسه کرده و به این مورد پی برده!
بخش ادونچرش هم جالب بود
خوبه که باز دارک سولز ها رو زیر سوال نبردین.محض اطلاعتون، دارک سولز ۳ رو نصب داشتم و ساعتها بازی کردم، اون هم توی سبک سری سولزه، با این حال همین دارک سولزی که یک هزارم بلادبورن براش تبلیغ و تعریف نشده جذابتر از بلادبورن بود (از نظر محیط و اتمسفر و داستان). کسایی که بلاد بورن بلاد بورن میکنن اکثراً به خاطر اینکه انحصاری ps هست فکر میکنن حتماً خیلی خفنه که انحصاری شده! با عقل خودشون بازی رو ارزیابی نکردند. من با عقل خودم بازیا رو ارزیابی میکنم، کاری ندارم که روش برچسب انحصاری خورده یا نخورده. این بازی در سبک خودش هم هیچ چیز خاصی نداره، نه داستان خیلی شاخی داره نه موسیقی فوقالعاده (معنی فوقالعاده رو که انشاالله میدونید, یعنی چیزی که فراتر از عادی باشه) نه کارگردانی فوق العاده، همه چیزش معمولیه. نمیگم بازی بدی هست، یک بازی معمولیه، مثل کسی که امتحان رو با نمره ۱۵ قبول میشه.
نه هنوز بازی نکردم .پس هنوز Returnal بازی نکردی
فکر کنم صفینه به سیاره برخورد نکرده بازی رو پاک کنی.
اون رو هم زیاد بازی نکردم اشتباه نکنم نسخه دومش تا نصف بازی رفتم بی خیالش شودماتفاقا بلاد بورن پای دارک سولز اصلا سخت نیست
شما دارک سولز 1 و dlc های دارک سولز 3 رو بری مویی برات نمیمونه
همه ملت در gow از فایتهای ولکری مینالند که چرا سخته!!!!
کسی سولز بورن پلی داده باشه اینا براش سخت نیست اصلا مشکل اینه بقیه بازی های زیادی ساده اند
بدترین نسخه دارک سولز 2 بوده که توسط میازاکی ساخته نشدهنه هنوز بازی نکردم .
hadesهم بخاطر این پاک کردم یبار بمیری از اول بشدت از محیط بازی گرافیک بازی لذت می بردم ولی بخاطر این مورد حذفش کردم
اون رو هم زیاد بازی نکردم اشتباه نکنم نسخه دومش تا نصف بازی رفتم بی خیالش شودم
اما niohاون هم سخت هست ولی دوتا نسخه اش رو تموم کردم . یه ساعت niohرو به سه شماره دارک سولز نمیدم
شما بگو 1000 بار دارک سولز 3 نصب دارم و...محض اطلاعتون، دارک سولز ۳ رو نصب داشتم و ساعتها بازی کردم، اون هم توی سبک سری سولزه، با این حال همین دارک سولزی که یک هزارم بلادبورن براش تبلیغ و تعریف نشده جذابتر از بلادبورن بود (از نظر محیط و اتمسفر و داستان). کسایی که بلاد بورن بلاد بورن میکنن اکثراً به خاطر اینکه انحصاری ps هست فکر میکنن حتماً خیلی خفنه که انحصاری شده! با عقل خودشون بازی رو ارزیابی نکردند. من با عقل خودم بازیا رو ارزیابی میکنم، کاری ندارم که روش برچسب انحصاری خورده یا نخورده. این بازی در سبک خودش هم هیچ چیز خاصی نداره، نه داستان خیلی شاخی داره نه موسیقی فوقالعاده (معنی فوقالعاده رو که انشاالله میدونید, یعنی چیزی که فراتر از عادی باشه) نه کارگردانی فوق العاده، همه چیزش معمولیه. نمیگم بازی بدی هست، یک بازی معمولیه، مثل کسی که امتحان رو با نمره ۱۵ قبول میشه.