God of War به صورت رسمی برای PC تایید شد

1 ساعت جوابمو نداده بودید برا همین بود؟ زودتر میپرسیدید توضیح میدادم دیگه :D
نه برای همین نبود. حق نداریم بریم نیم ساعت شام بخوریم و برگردیم؟🙂
شما کلا ژانر مترویدوینیا رو انگار آشنایی ندارید درسته؟ چون کل بیس این ژانر از همین تکرار و مستر شدن میاد. حالا میخواد مستر شدن توی environment باشه ، میخواد AI باشه. شما اینقدر تکرار میکنید و کرکتر رو آپگرید میکنید تا بتونین جلو برید. که اینم دقیقا چیزیه که بازی رو خاص کرده،
پرسیدم توی سبک خودش چه چیز خاصی داره! این الگویی که شما گفتید در تمام بازیهای این سبکی موجود هستش.
بعد من نمیدونم سایلنت هیل با ژانر سایکولاجیکال هارر چه ربطی به بلادبورن داره که شما مقایسش میکنین؟
مقایسه از جهت حس ترس بود. سایلنت هیل هم صرفاً سایکولوجیکال نیست، خشونت هم داخلش هست یه مقداری. هر دوی این بازیها بطور کلی horror هستند.
شما کلا از این سبک خوشت نمیاد، مشکلی نیست ولی نیا لطفا بگو "این بازی چیز خاصی نداره"
واقعاً هم چیز خاصی نداره چون تمام چیزایی که گفتید در بازیهای دیگری که هم-سبکِ این بازی هستند به چشم میخوره
من بحث رو به بیراهه بردم؟ :)) شما هنوز جواب سوال من رو ندادی که کدوم یکی از مکانیک های بازی مشکل داره توی سبک خودش
من اصلاً صحبتی از مکانیک بازی نکردم, نمیدونم چرا به مکانیک بازی گیر دادید!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
نوشته شما هنوز همونجاست. یه زحمت بکش خودت دوباره بخون.
نوشتی که من با دیدن این مقدار ویدیو به این نتیجه رسیدم یه بازی خیلی عادی هست. ترس رو درک نکردم. خوب عزیز من شما وقتی خودت کنترل کرکتر رو بدست نداری چطور میخوای استرس رو بهت منتقل کنه؟
پس چطوریاست که تریلر بازیهای دیگه حس ترس رو به من منتقل کرد؟!🙂

• Like
نه برای همین نبود. حق نداریم بریم نیم ساعت شام بخوریم و برگردیم؟🙂
نوش جون اقا :D
پرسیدم توی سبک خودش چه چیز خاصی داره! این الگویی که شما گفتید در تمام بازیهای این سبکی موجود هستش.
توی سبک خودش بالانس بودن رو داره (هر پست اینو میگم :D ) که خاصش کرده
مقایسه از جهت حس ترس بود.
منم پست قبلی گفتم بازی چطور ترسش رو القا میکنه، همه ی ترس ها که جامپ اسکر و زامبی و لولوخورخوره نیس
واقعاً هم چیز خاصی نداره چون تمام چیزایی که گفتید در بازیهای دیگری که هم-سبکِ این بازی هستند به چشم میخوره

من صحبتی از مکانیک بازی نکردم!
ولی من کردم چون چیزی که خاصش کرده پیاده سازی همین مکانیک هاست که کلیت گیم رو شکل داده
--------------------------------------
بیشتر از اینم بحث رو ادامه نمیدم چون تمام حرفامون تکرار مکرارت پستای قبله و چیزایی که لازم بود گفته شه به نظرم گفته شد، مرسی از بحثی که داشتیم >:D<

پس چطوریاست که تریلر بازیهای دیگه حس ترس رو به من منتقل کرد؟!🙂
والا شما که گفتین سالهاست گیمر هستین. توقع داشتم تفاوت ژانر horror رو با survival horror رو درک کنین

والا شما که گفتین سالهاست گیمر هستین. توقع داشتم تفاوت ژانر horror رو با survival horror رو درک کنین
مگر صحبت ما بر سر القای حس ترس نیست؟ شما میگی بلادبرن حس ترس رو منتقل میکنه، من میگم نمیکنه، یعنی حداقل به من منتقل نکرد. مقایسه سایلنت هیل هم به جهت انتقال حس ترس بود.

• Like
بیشتر از اینم بحث رو ادامه نمیدم چون تمام حرفامون تکرار مکرارت پستای قبله و چیزایی که لازم بود گفته شه به نظرم گفته شد، مرسی از بحثی که داشتیم >:D<
باشه داداش، من هم مثلاً گیج بودم و نفهمیدم که اون بالانس و مکانیکی که همش داری توی سر ما میکوبی فقط به جهت خالی نبودن عریضه بوده، و در واقع در تمام بازیهای این سبکی موجود هست و بعنوان ویژگی خاص برای این بازی محسوب نمیشه😎. شب خوش :x

آخرین ویرایش:
  • Like
اینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. (البته mgs در یکی دو نسخه آخرش یه خورده خراب کرده). میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند فقط خواستم معنی خاص بودن رو متوجه بشید. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
تنها توصیه که میتونم بهت بکنم این هستش که 1 ساعت دسته رو بگیر دستت برو تو بازی تا به خاص بودنش پی ببری (البته قطعا پرهات هم تو همون 1 ساعت میریزه جوجو) شوخی بود به دل نگیر :D

تنها توصیه که میتونم بهت بکنم این هستش که 1 ساعت دسته رو بگیر دستت برو تو بازی تا به خاص بودنش پی ببری (البته قطعا پرهات هم تو همون 1 ساعت میریزه جوجو) شوخی بود به دل نگیر :D
من هم توصیه میکنم بحثهایی که پیرامون نظرات بنده شکل گرفت را بخوانید زیرا تقریباً همین حرفهای شما شما توسط کاربران دیگر هم عنوان شد و پاسخش هم توسط بنده داده شد.
نه برای چی به دل بگیرم؟ گرفتار تر و داغون تر از این حرفام.. حوصله داریا... 😁

من هم توصیه میکنم بحثهایی که پیرامون نظرات بنده شکل گرفت را بخوانید زیرا تقریباً همین حرفهای شما شما توسط کاربران دیگر هم عنوان شد و پاسخش هم تپسط بنده داده شد.
نه برای چی به دل بگیرم؟ گرفتار تر و داغون تر از این حرفام.. 😁
اتفاقا کامل خوندم
ببین من خودم فن سبک سولزبورن نیستم ولی بلادبورن رو چون انحصاری بود همون روز اول خریدم و اصلا نمیدونستم باید چیکار بکنم تو بازی ، همون اول بازی گیر کردم و کلا داشتم دلسرد میشدم
ولی صبر کردم وکم کم قلق بازی اومد دستم و تازه فهمیدم که بازی چه جواهری هستش ، حرف کلی من اینه که باید این بازی رو خودت تجربه کنی و از روی تریلر و گیم پلی دیگران نمیتونی بازی رو کامل درک کنی

اقا بازی و سبک ها سلیقه اس دیگه. من خودم بعد حدود یک ساعت بلادبورن رو با عصبانیت تمام شیفت دلت زدم رفت
حالا اونقدر تعریف شنیدم که تصمیم گرفتم اگه روی PC اومد یبار دیگ امتحانش کنم ولی درکل سلیقه اس

این اواخر تویِ این تاپیک از همه چیز میشنویم به جز موضوع خود تاپیک :))

من نیز همرنگ جماعت بشم:
فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه!

پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست
چرا هیچ کس بهت فُحش نداده تا الان :D (شوخی :D )

آخرین ویرایش:
بشینید بازی کنید لذت ببرید ازش که واقعا یکی از بهترین تجربه های گیمری هر کسی میتونه باشه این بازی، برای بار چهارم تمومش کردم و امیدوارم لست ۲ هم بیاد اونم کسایی که به هر نحو نتونستن بازی کنن، تجربه کنن تا ببینن نمیشه ازش دست کشید :)

بشینید بازی کنید لذت ببرید ازش که واقعا یکی از بهترین تجربه های گیمری هر کسی میتونه باشه این بازی، برای بار چهارم تمومش کردم و امیدوارم لست ۲ هم بیاد اونم کسایی که به هر نحو نتونستن بازی کنن، تجربه کنن تا ببینن نمیشه ازش دست کشید :)
گاد ۴ بار تمام کردی ؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
منم از این بلادبورن عصبی هستم یه مرحله اش به بدبختی تموم کردم حذفش کردم چه دلیلی داره یه بازی اینقدر سخت باشه باعث اعصاب خوردی بشهه
پس هنوز Returnal بازی نکردی
فکر کنم صفینه به سیاره برخورد نکرده بازی رو پاک کنی.

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or