آخرین ویرایش:
این خیلی خوبه که به نقطه ای برسیم که دیگه پلتفرم مطرح نباشه و مهم تر، بازی ها محدود به پلتفرم خاصی نباشن.
منم نمیگم کنسولا نابود میشن. فکر میکنم سیستمی میاد که جای سیستم کنونی رو میگیره و موضوعات دیگه ای مطرح میشه.پلتفرما که به نظرم سر جاشون میمونن اما دست مخاطب برای انتخابشون بازتر میشه. اینکه یه عده میگن کنسولا نابود میشن رو قبول ندارم واقعا چون دلایل دیگهای هم وجود داره برای استفاده از کنسول. من خودم کلا راحترم برای بازی کردن یه کنسول داشته باشم تا اینکه سیستم خرکی ببندم مخصوصا الان که روی کنسولها هم شاهدیم تمام بازیا ۶۰فریم اجرا میشن و این خیلی خوبه. نسل قبل یکی از حسرتای من همین موضوع بود که برطرف شد در مورد اینکه ملت ناراحتن که بازیای انحصاری بعد چند سال روی پیسی میان هم قابل درک نیست واقعا. خیلی دغدغهی عجیب و غریبیه. من تا زمانی که سونی بازی خوب تحویل بده من رو کنسولم بازی کنم لذتشو ببرم دیگه اهمیتی نداره ۶ماه بعد یا ۳سال بعد اونی که پیسی داره هم بازیش کنه. ۲تا اتفاق خوب میفته این وسط. یکی اینکه سونی میتونه سود بیشتری کسب کنه به شکلای مختلف که کمکش میکنه تو آینده و اینکه عدهی بیشتری میتونن اون بازی رو تجربه کنن. اینکه بریم به سمتی که بازیا همزمان روی پیسی بیان به نظرم چیزی نزدیک به بعید هستش حداقل توی این نسل اما در آینده قطعا خیلی چیزا عوض میشه و باید قبولشون کرد و بخوای منطقی هم نگاه کنی ضرری به کسی نمیرسونن فقط باعث ایجاد شدن بحثای مسخره بین اولترا فنها میشن همین الان جریان کراسپلی چیز خیلی خوبی هستش که در آینده فراگیرتر هم خواهد شد. ممکنه یه بازی روی یه پلتفرم اونقدری پلیر نداشته باشه اما به لطف کراسپلی میتونه با بقیه بازی کنه و لذتشو ببره. در کل بشینید بازیتونو بکنید حالشو ببرید مخصوصا ما که تو ایرانیم نباید همچین دغدغهای داشته باشیم!
در تایید حرفت:یکی از دلایلی که PC و به طور کلی استیم رو دوست دارم همینه. کل بازی ها از سال 1998 تا الان توی این پلتفرم هست و فقط با یه کلیک دانلود میشه و با به روز ترین سخت افزارها و انواع و اقسام آپشن ها مثل گیم پدهای مختلف و غیره، میتونی اون بازی رو انجام بدی. دیگه نیازی نیست نگران از بین رفتن اون بازی یا سخت افزار باشی و هر چی بخوای، همون لحظه جلوت هست. مجبور نیستی با نسخه جدید سخت افزارها، جلو بری و قدیم و جدید در کنار هم و در هر لحظه حاضر هستن.
شد 50 تا ولی یه dlc برای predator اضااف شد که از 19 عنوان نامعلوم شد 20 تا.View attachment 229850
به 50تا رسید
===
جالبه که این تصویر رو اونی گذاشته که پارسال توی توییتر کلی سر و صدا کرد که بلادبورن میاد روی پی سی و دوباره هم تاکید کرده که میاد
اینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. (البته mgs در یکی دو نسخه آخرش یه خورده خراب کرده). میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند فقط خواستم معنی خاص بودن رو متوجه بشید. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
اینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. البته میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند، فقط خواستم خاص بودن رو مثال زده باشم. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
شایدم همه سبک ها برای ما ساخته نشدن و هر سبکی رو نباید بازی و نقد کنیماینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. البته میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند، فقط خواستم خاص بودن رو مثال زده باشم. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
اگه کامنتم رو با دقت خونده باشید عرض کردم این دو بازی در سبک خودشون هم هیچ ویژگی خاصی ندارند یا حداقل من ندیدم.شایدم همه سبک ها برای ما ساخته نشدن و هر سبکی رو نباید بازی و نقد کنیم
اینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. (البته mgs در یکی دو نسخه آخرش یه خورده خراب کرده). میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند فقط خواستم معنی خاص بودن رو متوجه بشید. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
اصلاً من کاری با تبلیغات و بودجه تبلیغاتی ندارم، اون چیزی رو که دیدم گفتم. من نمره متاکریتیک رو هم ابداً قبول ندارم چون بارها دیدم به بازی یا فیلم خوبی نمره پایین داده (صرفاً به این دلیل که اون محصول عامه پسند بود و کارشناسان متاکریتیک برای اینکه بگن ما خیلی خاص و گولاخ هستیم و با عوام متفاوتیم به محصولات عامه پسند معمولاً نمره پایین میدن ولو اون محصول عالی و بی نقص باشه!) و بالعکس بارها دیدم به بازی یا فیلم بسیار مزخرفی نمره عالی دادند (بازهم به این دلیل که بگن ما خفن و متمایز هستیم). شنیدم گاهی وقتا رشوه هم میگیرند و...! به نمره ای که خود یوزها میدن بیشتر اعتماد دارم (مثل امتیاز گوگل یوزرز) تا ارگنایزیشن هایی مثل متاکریتیک ، البته بازم تا خودم گیم پلی رو کامل نبینم نظر نمیدم. این از این.منتها این تیکه ای که رنگ کردم از حرفت رو به نظرم کامل اشتباه گرفتی
اساسا نه بلادبورن، نه پرسونا بازی هایی نیستن که بودجه تبلیغاتی خفنی داشته باشن
این ۲ بازی(پرسونا ۵ و بلادبورن) میانگین امتیاز نقدهاشون ۹۲ و ۹۵ هست. بعد شما میگی بازی معمولی در سبک خودش؟اینقدر گفتند بلادبورن بلادبورن آخرش تحریک شدم برم ببینیم چی هست این بازی! بیش از سه ساعت تریلر و گیم پلی ازش دیدم توی یوتیوب، و به عنوان کسی که از زمان میکرو و سگا گیمر هستم و سبکهای مختلف رو بازی کردم، فهمیدم که بلادبورن فقط یه بازی معمولی در سبک خودشه! هیچ نکته خاصی توش نبود. حتی آیتم ترس رو هم به درستی پیاده نکرده بودند. پرسونا هم یک کپی ناقص از دو سه مدل بازی ادونچر هست، که اونم چندان برجسته نبود فقط بعضی از کات سین هاش یه ذره فان بود که اون هم با ناهماهنگی بخشهای مختلف بازی به قول معروف یر یه یر میشه و اون هم به نظر من نمره یک بازی معمولی رو میگیره. میدونی بازی بازی خاص به جی میگن؟ به یه چیزی silent hill میگن که وقتی ریلیز میشه هرچی سبک horror هست میزنه کنار. بازی خاص به یه جیزی gta یا mgs میگن که در سبک خودشون رقیب ندارن. (البته mgs در یکی دو نسخه آخرش یه خورده خراب کرده). میدونم مثالهایی که زدم اختصاصیِ هیج پلتفرمی خاصی نیستند فقط خواستم معنی خاص بودن رو متوجه بشید. اگه این یوتیوب و گیم پلی های داخلش نبود خدا میدونه سر انتخاب بازی که بر اساس شنیده ها و تعریفهای این و اون میخواست انتخاب بشه چقدر گیمرها دچار اشتباه میشدند!
دقیقاً قبل از پست شما توضیح دادم که چرا امتیازات متاکریتیک از نظر من فاقد اعتباره.این ۲ بازی(پرسونا ۵ و بلادبورن) میانگین امتیاز نقدهاشون ۹۲ و ۹۵ هست. بعد شما میگی بازی معمولی در سبک خودش؟