آخرین ویرایش:
همین 2 هفته پیش از من میپرسیدی میگفتم امکان نداره سونی ای پی هاشو بده روی pc بازی های که تا حالا اومده بودن هیچ کدوم ای پی قدیمی نبودن همه مال نسل قبل بودن اولین عنوان تو سری ولی وقتی سونی اگه نکیم مهمترین یکی از مهمترین ای پی شو میده دیگه از هیچ چیزی تعجب نمیکنم.کی همچین روزی رو میدید؟؟
یه زمانی یادمه ۱۶ سالم بود حدود ۱۵ سال پیش .کلی خبر از اینور اونور میومد که دوران pc داره تموم میشه و اونموقع بزور third party برای pc میومد اونم با هزار منت.خوشحالم که به لطف استیم به اینجا رسید.
اون موردی که گفتید ترسناکه اصلا سابقه پورت خوب نداره. ولی فکر کنم Nixxes Software کلا قراره در آینده وظیفه پورت انحصاری های روز با فاصله کم از زمان انتشار رو PS5 رو داشته باشه که تا الان هنوز پورت بازی PS4 بهش ندادن.همین 2 هفته پیش از من میپرسیدی میگفتم امکان نداره سونی ای پی هاشو بده روی pc بازی های که تا حالا اومده بودن هیچ کدوم ای پی قدیمی نبودن همه مال نسل قبل بودن اولین عنوان تو سری ولی وقتی سونی اگه نکیم مهمترین یکی از مهمترین ای پی شو میده دیگه از هیچ چیزی تعجب نمیکنم.
فقط از یه چیز میترسم این شرکته که داره پورت میکنه ظاهرا همونه که دارک سولز رو پورت کرده اومیدوارم گند نزن
نهاون موردی که گفتید ترسناکه اصلا سابقه پورت خوب نداره. ولی فکر کنم Nixxes Software کلا قراره در آینده وظیفه پورت انحصاری های روز با فاصله کم از زمان انتشار رو PS5 رو داشته باشه که تا الان هنوز پورت بازی PS4 بهش ندادن.
پورت کامل دارک سولز رو انجام ندادن. اینا کمکی بودن و خود کارگردان دارک سولز گفت که اون پورت سرعتی شده و بخاطر همین خراب شد این اتفاق برا iron galaxy هم افتاد که بتمن رو پورت کرد و الان آنچارتد رو میده.اون موردی که گفتید ترسناکه اصلا سابقه پورت خوب نداره. ولی فکر کنم Nixxes Software کلا قراره در آینده وظیفه پورت انحصاری های روز با فاصله کم از زمان انتشار رو PS5 رو داشته باشه که تا الان هنوز پورت بازی PS4 بهش ندادن.
آخرش همه شون جمع میشن همه چی استریم میشهکی همچین روزی رو میدید؟؟
یه زمانی یادمه ۱۶ سالم بود حدود ۱۵ سال پیش .کلی خبر از اینور اونور میومد که دوران pc داره تموم میشه و اونموقع بزور third party برای pc میومد اونم با هزار منت.خوشحالم که به لطف استیم به اینجا رسید.
View attachment 229683
صفحه PS Studios به 48 بازی اشاره میکنه در دیتابیس استیم.
این رقم تا چند روز پیش 44 تا بود...
اینا MGS4 رو پورت کنن...خودم بشخصه هیچی نمیخوام.بعید نیست PS خیلی از بازیهای PS3 رو هم برای PC پورت کنه، چون بالاخره یه روز مجبور میشن بجای استفاده از PS3 در PS Now، از سیستم های بهتر و مدرن تری استفاده کنن، پورت بازیها روی PC قبل از تغییر کلی ساختار PS Now منطقی به نظر میرسه.
اصلا شاید Nixxes رو برای همین خریده باشن.
MGS4 که دیگه پورت نمیخواداینا MGS4 رو پورت کنن...خودم بشخصه هیچی نمیخوام.
4k 60 تموم شد فک کنم الان 120فریم پچ دادناینا MGS4 رو پورت کنن...خودم بشخصه هیچی نمیخوام.
منطق حکم میکنه سونی به صورت نرم افزاری بکوارد PS3 رو به PS5 بیاره چون فقط خود بازیای سونی نیستن خیلی از بازیا دیگه هم هستن که باید اجرا بشن . در مورد پورتشون به PC هم به نظرم وقتی این اتفاق میوفته که سونی همه جوره وارد بازار PC شده باشه و بخواد Library ـش رو تمام و کمال گنده کنهبعید نیست PS خیلی از بازیهای PS3 رو هم برای PC پورت کنه، چون بالاخره یه روز مجبور میشن بجای استفاده از PS3 در PS Now، از سیستم های بهتر و مدرن تری استفاده کنن، پورت بازیها روی PC قبل از تغییر کلی ساختار PS Now منطقی به نظر میرسه.
اصلا شاید Nixxes رو برای همین خریده باشن.
MGS4 که دیگه پورت نمیخواد
با RPCS3
ملت ته دیگشم خوردن رو pc
واسه اجرا کردن یـ بازی نسل هفتی یـ سیستم غول میخواد بماند با ساپورت کامل ماوس و کیبورد + Key Binding + Button prompt تجربه Native رو PC یـ چیز دیگس بعدم MGS4 نیاز به یـ ریمستر درست حسابی داره و باید آپشنای گرافیکیش رو تا خرخره بالا بکشن4k 60 تموم شد فک کنم الان 120فریم پچ دادن