PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
کسی اینجا دیلاکس ادیشن رو پیش خرید کرده؟ :D من شنیدم کسایی که نسخه دیلاکس رو گرفتن باید 22 گیگ اضافه (جدا از 35 گیگ بازی اصلی) رو دانلود کنن. از همین چند ساعت پیش هم همونطور که دوستمون @ps34 دیروز گفت پری لود شروع شده.

یه آپدیت جدید 700 مگی هم اومده گویا. خلاصه اگه نسخه عادی رو میخواید دانلود کنید حجمش نزدیک 35 گیگ هست. اما اگه نسخه دیلاکس رو گرفتید باید در مجموع 56 گیگ ناقابل کنید. :D البته Bonus content که شامل آرت بوک و ساندترک و... هست جداگانه دانلود میشن و از این بابت مشکلی نیست.
و این نکته رو هم من اضافه کنم که هر آنکس بر روی Kurosawa Mode بازی رو پلی نکند از ما نیست
"آیه 44، باب فئودال، کتاب کروساوانیوس"

153032

کسی اینجا دیلاکس ادیشن رو پیش خرید کرده؟ :D من شنیدم کسایی که نسخه دیلاکس رو گرفتن باید 22 گیگ اضافه (جدا از 35 گیگ بازی اصلی) رو دانلود کنن. از همین چند ساعت پیش هم همونطور که دوستمون @ps34 دیروز گفت پری لود شروع شده.

یه آپدیت جدید 700 مگی هم اومده گویا. خلاصه اگه نسخه عادی رو میخواید دانلود کنید حجمش نزدیک 35 گیگ هست. اما اگه نسخه دیلاکس رو گرفتید باید در مجموع 56 گیگ ناقابل کنید. :D البته Bonus content که شامل آرت بوک و ساندترک و... هست جداگانه دانلود میشن و از این بابت مشکلی نیست.
من 130 دلار توی اکانتم بود و برنامم پیش خرید همین دیلاکس 70 دلاری بود اما از وقتی گفته شد بازی های نسل بعدی قیمت پایشون 70 دلاره برنام بهم خورد مجبور شدم نسخه استاندارد ۶۰ دلاری سوشیما رو بخرم که کف حسابم اندازه یدونه بازی ps5 پول بمونه :-w

4c3110e3664c591bf7701dade73d818807137b08.gifv

و این نکته رو هم من اضافه کنم که هر آنکس بر روی Kurosawa Mode بازی رو پلی نکند از ما نیست
"آیه 44، باب فئودال، کتاب کروساوانیوس"

برا بار دوم که خواستم بازی کنم اینکارو می کنم، برا بار اول از طیف رنگ های بی نظیر بازی لذت ببرید.

دوستان من بازی را دانلود کردم ،از کجا میتونم به آواتار بازی دسترسی داشته باشم
به ترتیب مراحلی که میگم رو برو :
از همون منوی اصلی home کنسول بزن روی آواتار فعلیت که بره توی پروفایلت بعد روی آیکونی که عکسش ۳ نقطه جفت همن کلیک کن بعد بزن روی گزینه edit profile بعد صفحه که باز شد بزن روی گزینه چهارمی که نوشته Avatar بعد لیست آواتارهات میان بالا ، سربرگ اولی نوشته all اونجا همه آواتارها هستن انتخابش میکنی:
BF6B106C-2747-4E6B-B4F9-A2F9CEA9FBC1.jpeg

• Like
Reactions: Ludens
به ترتیب مراحلی که میگم رو برو :
از همون منوی اصلی home کنسول بزن روی آواتار فعلیت که بره توی پروفایلت بعد روی آیکونی که عکسش ۳ نقطه جفت همن کلیک کن بعد بزن روی گزینه edit profile بعد صفحه که باز شد بزن روی گزینه چهارمی که نوشته Avatar بعد لیست آواتارهات میان بالا ، سربرگ اولی نوشته all اونجا همه آواتارها هستن انتخابش میکنی:
View attachment 153053
ممنون ،لطف کردی

• Love
Reactions: ps34
واقعاطراحی و هنری بازی بشدت زیبا هست
دموهایی که از بازی دیدم ازش لذت بردم مخصوصا گرافیک زیبا و چشم نواز بازی
هر وقت دموهایی بازی رو می بینم یه حس خوب بهم دست میده . امیدوارم بازی بتونه موفقیت هایی زیادی رو کسب کنه
با چیزی که من از بازی دیدم متا رو 88پیش بینی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or