PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
View attachment 153327

خیلی سوالات بیشتری بود من چندتا بصورت خلاصه گذاشتم.
فک کنم نینجاهای معروف سونی لینکش رو پایین آوردن، رفتم دیدم واسه من و خیلیا باز نمیشه. :)) ولی مثل اینکه تو همین پرسش و پاسخ تایید شده بازی نیو گیم پلاس نداره.

153360

آخ آخ این حالت Kurosawa فوق بی نظیره
چشمای آدم رو رگ به رگ‌ میکنه :))

به شخصه بازی رو ترجیح میدم دور اول رو دوبل ژاپنی پارک کنم :D اگه انیمه فن باشید می فهمید چی میگم . هیچ چیزی واسه من ارزشمند تر از قرار دادن صدای ژاپنی اونم به این‌ اصالت نیست . دمشون گرم که از هیچ چیزی دریغ نکردن . اون از حالت سیاه سفید به سبک‌ هفت سامورایی و بقیه آثار کهن دیگه ژاپنی و اینم از دوبله ژاپنی قدرتمند اثر اونم با حضور بهترین صداپیشگان . عینهو برگ چغندر وا رفتم . اون از بهینه سازی و اون حجم اثر نسبت به محتویاتی که داره و حتی نسبت به سبکش . این از ... . اسکرین شات های بازی رو هم نگاه میکنی غش میکنی .
امروز بازم نشستم با دقت تریلر مربوط به State of play رو دیدم که در افق محو شدم . از بس بازی زیباست توصیفش رو سخت جلوه میده . واقعا هنر واقعیه .
راستی دوستان حالت Ghost رو ترجیح میدید یا سامورایی ؟ میخواید با توجه به قوانین سامورایی های ژاپنی بی شرافت پیش برید یا جوانمردانه مبارزه کنید ؟
این عنصر ترس و وحشت هم خیلی جالبه که روی حالت گوست و شبح قرار داره .
و اینکه نکته جالب تر این اثر تعامل محیطی و عمق اونه . طوری که می تونید راحت بدون حتی استفاده از باد مسیر یاب ، از دور دست هدفتون رو ببینید و به سمتش برید . هیچ مانعی برای دیدن در اینجا وجود نداره . خیلی خفنه این چیزا واسه من .
چیز دیگه اینکه ارتقای سلاح کاتانا روی قطع عضو تاثیر داره یا نه ؟ نمی دونم که با ارتقای شمشیر کاتانا دقیقا چه اتفاقی میفته اما اینو میدونم که قدرت شمشیر و مهارت در استفاده کردن ازش و سرعت عملش افزایش پیدا میکنه

آخرین ویرایش:
:x

واااااااااااااااااااااااووووووووووویللللللللللللاااااااااااا
برگام

153400

اللهم عجل الجین علی جمعه الریلیز الابن الگوست آف تیسوشیما

الان یه چند تا ویدیو چند ثانیه ای لو رفته از کاستومایز کردن پوشش جین دیدم و واقعا میتونم بهتون بگم که واویلا که چه کردن چقدر این بخش گستردست چقدر پوشش ها متنوع و خفن یعنی خیالتون از این بابت می‌تونه راحت راحت باشه قشنگ فک براندازه... \m/\m/

پ.ن: حالا اگه این چند روز گذشت مثل چند سال میگذره~X(

تم بازی که چند ماه قبل داده بودن رو اوناییکه جا موندن و نتونستن بگیرن میتونن الان این تم رو بگیرن( تم به شدت زیبا و جذابه حتما پیشنهاد میشه بگیریدش:x)
View attachment 153112
این برای کسایی هست که بازی رو پیش خرید کردن؟یا همه میتونن استفاده کنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or