خب آقا دیگه چیزی نمونده تا ریلیز بازی
متای بازی هم این روزا منتشر میشه به زودی
امیدوارم بازی این روندی که در این هفته پایانی منتهی به عرضه ، پیش رو داره رو با موفقیت سپری و رد بکنه
هیچ فکر نمی کردم اما جدا این بهینه سازی با اون کیفیت و جزئیاتی که من تو تریلر دیدم ، وحشتناک انقلابیه . حجم پیش دانلود چیزی در حدود 35 گیگه که واقعا قابل تامل و به شدت جذابه . بزرگترین سورپرایز سازنده هم به نظرم قبل از تجربه ی بازی همینه . این که به ما بفهمونن که در طول این 6 سال چه قدر روی بازی فکر شده
دربارش تحقیقات میدانی گسترده ای به وجود اومده که گویا پای این تحقیقات به فیلم هایی نظیر هفت سامورایی و ... که آثار کهن سال ژاپن فئودال رو به تصویر کشیده شده
واقعا این همه وسواسی و دقت سازندگان قابل ستایش و تحسینه
افتخار میکنم به صنعت گیم که یه همچین اتفاقی خوب درش در حال رخ دادنه
اینکه ببینی سازنده چه قدر پر و بال شکسته و به نوعی تمرکز داشته و تحقیق کرده راجع به ایده ی بازی و خود اثر و روایتش
و باید آفرین گفت به سونی که اینگونه خوش درخشید در این نسل و سراغ چه ایده های دست نخورده ای رفت مثل همین ایده
چیزی که جدیدا هم بهش پی بردم اینه که منوی بازی با توجه به تجهیرات جین مدام تغییر میکنه و ارتقا ها و شخصی سازی ها هم تاثیر گذار هستن در این رابطه
این حجم از جزئیات اثر رو به شدت رویایی میکنه
واقعا سخته حتی چند ثانیه صبر کردن برای تجربش
امیدوارم زود بگذره این اوقات
کف و خون قاطی کردم از بس در رابطه با محیط داخل بازی رویا پردازی کردم . لعنتی بازی از روی تریلر و والیپر های منتشر شده داره داد میزنه که من خیلی زیبام
اصلا دیوانه کنندس تصور اینکه در قالب یه بازی AAA نسل هشتمی اونم از جمع عناوین انحصاری سونی و شرکتی درجه یک مثل ساکرپانچ ، بتونی کنترل یه سامورایی رو بر عهده بگیری اونم در چنین جهانی با چنین گرافیکی و چنین طراحی هنری و به شدت چشم نوازی . این ریسک خیلی اشک در بیار و قابل ستایشه
باورنمیکنید که چه قدر آرزو داشتم روزی یه همچین اتفاقی بیفته . این قالب داستانی و این فضا و اتمسفر آرزویی بود که با معرفی این اثر لباس واقعی به تن کرد .