“I have been playing nothing but Ghost of Tsushima this week which has been crazy”
نظر SkillUp تو لایو ویدیو اخیرش :
اسکیل اپ سر عقده گشاییهاش با اخرین ما مرتد شده و از دین خارجهنظر SkillUp تو لایو ویدیو اخیرش :
کامنتم اسپمه ولی حقیقتا ناراحت شدمView attachment 152608
بعد از 16 سال گیتار الکتریکم ( آیبانز ) رو فروختم . چند هفته پیش . بخاطر مشکلات مالی ناشی از ویروس چینی .
همون موقع یه 60 دلاری PSN کارت خریدم .
گفتم اول گیم بعد باقی موارد .
14 دلار هم قبلا داشتم .
هی امروز فردا میکردم برای پیش خرید بازی . دیگه امروز نسخه دیلاکس بازی رو پیش خرید کردم .
داداش اشتباه کردی من بازی the last of us 2 را صد هزار تومان خریدم نصب کردم الانم دارم هنوز بازی میکنم این بازی هم میشه صد هزار تومان خرید تو تلگرام پر اکانت فروش هست اون پول بی زبون نفرین میکنه 60 دلار میشه به پول الان تقریبا یک میلیون و چهارصد هزار تومان اگه رو در رو به یه نفر بگی من برای یه بازی یک میلیون و چهارصد هزار تومان دادم 3 روزه تمامش کردم در جا بدون حرف زدن جر میده ادم رو دیگه مگر به بالا وصل باشی از من گفتن بود بارها تو تمام تاپیکها گفتم پول برای بازی ندید همون کنسول را خدا تومان میخرید بسهView attachment 152608
بعد از 16 سال گیتار الکتریکم ( آیبانز ) رو فروختم . چند هفته پیش . بخاطر مشکلات مالی ناشی از ویروس چینی .
همون موقع یه 60 دلاری PSN کارت خریدم .
گفتم اول گیم بعد باقی موارد .
14 دلار هم قبلا داشتم .
هی امروز فردا میکردم برای پیش خرید بازی . دیگه امروز نسخه دیلاکس بازی رو پیش خرید کردم .
This game is heavily inspired by BOTW, in many ways, I'd say it's the most organic world since BOTW.
The soundtrack plays a prominent role throughout, akin to Spider-Man PS4, but handled even better.
نصحیت برادرانه: بازی هر چیزی که از آب در بیاد، این Impressionهای قبل از عرضه رو از یه حد به بعد جدی نگیرید.معلوم نیست این مقایسههایی که با TW3 و BoTW میشه تا چه حد واقعیت دارن، ولی انصافا حتی تصورشم هایپ برانگیزه!