PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
امضا :D
min-min_b5182.png

big-min_31146.png

آخرین ویرایش:
دوستان تاریخ پریلود مشخص نشد؟
برای من زده ۲ روز قبل از ریلیز.میشه چهارشنبه هفته آینده ساعت 8:30 صبح:

C1CCC329-46FF-414F-8785-301A15A20954.jpeg

پ.ن: هنوز Avatar جایزه پیش خرید رو نداده و به همون تم بسنده کرده ! امیدوارم تا روز پری لود بده

آخرین ویرایش:
پس بریم واسه متای ۹۰ پلاس :D
هنوز اون ۸تا نمره زرد tlouرو ندیدی!!! به نظر گوست می‌تونه ۵۰ تا ده یا حداقل ۴۰ رو بگیره ... به نظرم متای ۸۳,۸۴ نمره مناسبی برای بازیه ... بیشتر از این دیگه سور دادن

هنوز اون ۸تا نمره زرد tlouرو ندیدی!!! به نظر گوست می‌تونه ۵۰ تا ده یا حداقل ۴۰ رو بگیره ... به نظرم متای ۸۳,۸۴ نمره مناسبی برای بازیه ... بیشتر از این دیگه سور دادن
این فرق داره با اخرین ما ، اینجا یه قهرمان مرد بزن بهادر داریم همرو میکشه زیاد باهاش زاویه پیدا نمیکنن :D جدای از شوخی متای مثبت ۸۵ هم براش واقعا یه موفقیت بزرگ محسوب میشه . زیر ۸۲ یا این حدودا شد هم که اون دوست معروفمون بیاد در استودیو رو تخته کنه بره:D

بگم متاسفانه؟:D
اینکه خبری از قطار هایپ نیست واسه این‌بازی
حتما باید از اونAAAهای +۹۰ باشه که واسش هایپ باشین!؟:D
ما میگم 80!
میخوام واسه 80 قطارو راه بندازم ، اونایی که قلبا هایپن لایک کنن که سوار قطارشون کنیم:Guitar:
@.Amirone
انلاین باش:Smoke:

‏‎پ.ن:آرامش قبل از...
152440

بگم متاسفانه؟:D
اینکه خبری از قطار هایپ نیست واسه این‌بازی
حتما باید از اونAAAهای +۹۰ باشه که واسش هایپ باشین!؟:D
ما میگم 80!
میخوام واسه 80 قطارو راه بندازم ، اونایی که قلبا هایپن لایک کنن که سوار قطارشون کنیم:Guitar:
@.Amirone
انلاین باش:Smoke:

‏‎پ.ن:آرامش قبل از...
View attachment 152440
بزار بازی رو پیش‌خرید کنم منم فعال میشم :D کلا اینکه بازی تو لایبرری نیست یکم حس و حال هایپ آدمو خراب میکنه :D باید یه اطمینانی باشه این وسط.
آقا من راشامون رو دیدم. بعدیش ۷ سامورایی رو ببینم از کورسوا؟فکر کنم اون خیلی طولانیه. چیز دیگه پیشنهاد میدین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or