من الان دوباره کیفیت 4K رو دیدم و دوباره متوجه گذشت زمان نشدم فکر کنم GoT بازی بعدی باشه کن پلتش کنم و عدد پلت هام به 5 برسه
خسته نباشی ماکان تو این چندین ساله یعنی 5 تا بازی بوده حال کردی .
خب از دوباره تریلر Ghost of Tsushima با کیفیت بالا نگاه کردم تا بهتر بتونم نظر خودم رو بدم .
گرافیک بصری و فنی این بازی با توجه به چیزایی که دیدم واقعا فوق العاده و مثل همیشه در این بخش گرافیک در حد و اندازه های ای پی های AAA انحصاری پلی استیشن بود . نسبت به همون تریلر اولیه ای که نشون دادن هیچ دانگردی صورت نگرفته و بازی کیفیت و ثبات خودش رو حفظ کرده . هیچ وقت یادم نمیره اون تریلر اولیه این بازی نشون داده شده بود خیلی ها ، خیلی ها اومده بودن گفته بودن که این بازی عمرا بخواد روی پلی استیشن 4 ران بشه و اون تکون خوردن برگ ها و .... امکان نداره روی کنسول های این نسل شدنی باشه . با نشون دادن تریلر گیم پلی جدید دیدیم که شدنی هست و این کارا از دست ای پی های AAA مخصوص سونی بر میاد ( اونایی که دارن ترول میکنن این بخش رو وضعیتشون مشخصه و ... )
درباره مکانیزم گیم پلی و این موارد باید بیشتر از جزئیات درجه سختی و پیچیدگی مبارزات اطلاع کسب کرد و این تریلر سازندگان داشتن فقط نحوه پایه ای مبارزات و مخفی کاری رو نشون میدادن و حالا سخت بودن و چالشی بودنش رو باید اطلاعات بیشتری کسب کرد . درباره انیمیشن های شخصیت اول بازی دقیقا حرکات بدنش مثل ژاپنی های سامورایی و استایل خاص ژاپنی ها بود و عالی طراحی شده بود . نحوه کار با شمشیر و حرکاتی که انجام میده بی نظیره . فقط انیمیشن های دشمن ها هنگام خوردن تیر کمان بهشون کمی مشکل داشت که امیدوارم این بخش رفع بشه . انیمیشن دشمن ها هنگام خوردن ضربه شمشیر عالیه و بسیار زیبا طراحی شده . جو و اتمسفر گیرای این بازی و موسیقی بی نظیر این بازی میتونه از ارکان اصلی و ریشه اصلی این بازی بشه و شک ندارم در کاوش محیط محو دنیای دوران ژاپن فئودال میشیم .
صحبت زیاده . این بازی شاید بشه گفت اولین ای پی بزرگ Sucker Punch( از لحاظ مهم بودن و ریسک پذیری و .... ) بوده که سونی از این به بعد قصد داره روی Ghost of Tsushima سرمایه گذاری کنه و شماره های بعدی این بازی رو هم بسازه .
باز هم یه ای پی کاملا جدید دیگه از سونی رونمایی شد و این نسل چندین اپی جدید horizon zero dawn - Days Gone - Ghost of Tsushima رونمایی کرد و حتی ای پی های دیگه ای مثل The Order 1886 رونمایی کرد موفق نبود ( هنوز معلوم نیست سرنوشت این ای پی چی میشه ) و ای پی درایو کلاب و Dreams و کلی ای پی بزرگ و کوچیک دیگه در نسل هشتم معرفی کرد . یه سری به شدت موفق بودن و یه سری هم متوسط و یه سری هم ضعیف بودن . ولی ریسک پذیری سونی و اهمیت به بازی های داستان محور رو باید ستود .
ای پی همانند God Of War هم که اصلا یه بازی ریبوت شده بود و تولد دوباره این سری بود . یعنی سونی اگه در نسل هشتم نبود و یک سری استودیو ها و کمپانی های مستقل دیگه اگه اینا نبودن پرونده بازی های داستان محور در نسل هشتم بسته میشد و مرگ این بازی ها رفته رفته رقم میخورد . چون تاپیک Ghost of Tsushima نمیخوام بحث رو بکشونم سمت موارد دیگه و صحبت خیلی زیاده که این جا جاش نیست .
خلاصه باید به این ای پی های جدید سونی فرصت داد . وقتی آنچارتد نسخه اولش ساخته شده مکانیزم تیر اندازی بازی مشکلات زیادی در نسخه اول داشت و متای بازی هم خیلی بالا و شوکه کننده نبود . ساخت موتور گرافیکی این بازی هم اون زمان دقیقا یادمه واقعا بیچاره کرده بود ناتی داگ رو بهینه سازیش روی کنسول پر دردسر پلی استیشن 3 . داشتم اشاره میکردم که رفته رفته این بازی و استودیوی ناتی داگ پخته و وپخته تر شد و الان هم که یکی از سازندگان هیولای صنعت گیم شدن . تمامی استودیو های سونی در طول زمان و گذر نسل ها تونستن پخته تر بشن و رشد پیدا کنن . استودیوی ساکر پانچ و استودیوی Bend مشخصه سونی داره روی اینا سرمایه گذاری بیشتری میکنه و قصد داره از این به بعد ای پی های پر ریسک تر و پر هزینه تر رو بهشون بده و سونی قشنگ مشخصه یک سری از استودیو های دیگش رو هم میخواد روشون سرمایه گذاری بیشتری کنه و بهشون بازی های بزرگ تر و پر ریسک تر رو بده .
انتظار متای چه میدونم شوکه کننده نداشته باشید و متای این بازی بتونه 85 به بالا هم بگیره ( متای بالای 90 گرفت که دیگه عالی ولی خب بعیده ) یعنی این بازی بدون هیچ شکی موفق بوده و تو اولین نسخه ای این ای پی بزرگ خودش عالی عمل کرده . راه صد ساله رو یک شبه نمیشه رفت . حالا این نسخه اول این بازی هستش . در صورت موفقیت و چراغ سبز دادن سونی برای ساخت نسخه دوم این بازی اون وقت میشه دید که این ای پی چه مسیر دیوانه واری رو طی کنه و استودیوی ساکر پانچ که به شدت با استعداد هستش به چه سمت و سویی حرکت میکنه .
به حال کردن نیست واقعا، کمتر بازی هست که هم من انقدر خوشم بیاد که تصمیم بگیرم بشینم خیلی براش وقت بزارم و هم اینکه تروفی هاش راحت باشه بتونم بگیرم من متاسفانه وقت کمی برای بازی کردن دارم و بزور برنامه ریزی میکنم دستکم همه بازی های مهمو روی همه پلتفرم ها برم، خیلی وقت نمیمونه بشینم پلت کنم! ولی اینارو تا الان پلت کردم که اتفاقا همشون هم مربوط به این نسل میشن: inFamous: SS و The Order 1886 (اینو بار اول خود به خود پلت کردم و قصدش رو نداشتم) و Spiderman و Star Wars: Jedi Fallen Order. این Concrete Genie رو هم یکم دیگه برم پلت میشه اما وقت نکردم دیگه برگردم روش. R&C رو هم 94% گرفتم اما تروفی مسابقات هاوربردش رو نمیتونم بگیرم همش آخر میشم Horizon رو هم باز 80% اینا گرفتم
یه جایی خوندم ژاپن قدیمی ترین تمدن تاریخه با ۵۰ هزار سال قدمت
والله راست و دروغش رو دیگه نمی دونم ولی جمله اینطوری بود که ایران با ۱۰۰۰۰ سال قدمت جز قدیمی ترین تمدن های تاریخ به شمار می ره با این حال در مقابل ژاپن با ۵۰ هزار سال قدمت فرهنگ جوانی به حساب میاد.دقیقا یادم نیست تو کدوم مقاله یا کتاب این جمله رو خوندمگیم پلی بازیو منم دیدم و واسه منی که کلا علاقه خاصی به مسائل با تم سامورایی داره خیلی لذت بخش بود ولی یه حس دوگانه ایی دارم.
ببینیم تا چه شود در عمل
50 هزار سال پیش هنوز بشر رو درخت میخوابیده
اولین شواهد وجود انسان تو جزیره ژاپن میشه حدودا 30 تا 35 هزار سال پیش و این مردم اصلی فعلی ژاپن هم از کره اومدن که خیلی قدیمی نیستن حدودا 300 قبل میلاد پس زیاد تمدن قدیمی ای ندارن البته اینا چیزاییه که من خوندم باز اگه کسی بهتر میدونه بیاد بگهوالله راست و دروغش رو دیگه نمی دونم ولی جمله اینطوری بود که ایران با ۱۰۰۰۰ سال قدمت جز قدیمی ترین تمدن های تاریخ به شمار می ره با این حال در مقابل ژاپن با ۵۰ هزار سال قدمت فرهنگ جوانی به حساب میاد.دقیقا یادم نیست تو کدوم مقاله یا کتاب این جمله رو خوندم
۵۰ هزار سال!! در کل ایران قدیمی ترین هست با 3200 سال قبل از میلاد.والله راست و دروغش رو دیگه نمی دونم ولی جمله اینطوری بود که ایران با ۱۰۰۰۰ سال قدمت جز قدیمی ترین تمدن های تاریخ به شمار می ره با این حال در مقابل ژاپن با ۵۰ هزار سال قدمت فرهنگ جوانی به حساب میاد.دقیقا یادم نیست تو کدوم مقاله یا کتاب این جمله رو خوندم
اولین شواهد وجود انسان تو جزیره ژاپن میشه حدودا 30 تا 35 هزار سال پیش و این مردم اصلی فعلی ژاپن هم از کره اومدن که خیلی قدیمی نیستن حدودا 300 قبل میلاد پس زیاد تمدن قدیمی ای ندارن البته اینا چیزاییه که من خوندم باز اگه کسی بهتر میدونه بیاد بگه
نه برادر من نمیگم از ژاپن شروع شد اولین شواهد حضور انسان و وارد شدن انسان به جزیره رو میگم۵۰ هزار سال!! در کل ایران قدیمی ترین هست با 3200 سال قبل از میلاد.
The Oldest Countries in the World
@Mj74
50 الی ۱۰۰ هزار سال پیش از آفریقا شروع شد.تاریخی مبنی بر این که از ژاپن بوده باشه نیست.