PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
تریلر گیم پلی رو دیدم بازی خیلی خوش ساخته از مبارزاتش خیلی خوشم اومد گرافیک بازیم عالیه امیدوارم داستان و شخصیت‌پردازی قوی باشه و طراحی مراحل متنوع داشته باشه تا بتونه حسابی خوش بدرخشه

درود بر اھالی بازیسنتر.
من باب سیستم مبارزه بازی:
اگه دقت کنین تو مبارزه اول جین با منگولا،کماندار قبل از تیر در کردن هشدار میده تا تیر به رفقاش نخوره و واسه همین دشمن رو به روی جین دولا میشد، تا تیر بهش نخوره.
در دقیقه ۸:۹ وقتی جین اولین منگولو با یک ضربه میکشه ۳ تا حلقه آخر هایلایت میشن و بعد از کشتن هر کدوم یکی از هایلایت ها کم میشه و در کل ۹ حلقه وجود داره پس یعنی تعداد افرادی که میشه با ی ضربه اسلو موشن کشت محدود به ۳ گروه ۳ تایی میشه(احتمالا کم و زیاد هم بشه)
بازی احتمالا دارای special move باشه؛دقیقه ۹:۵ وقتی جین با ی حرکت یورشی دست اون مونگول نیزه به دست رو قطع کرد یکی از حلقه ها سیاه شد که بعد با parry و کشتن دشمنا شروع به پر شدن کرد.پس حلقه های زرد نقش مهمی تو مبارزات دارن.

دوستانی که میگن دشمنا با یک ضربه میمیرن(با چاقو آشپز خونه که نمیزنه آقا داره با کاتانا میزنه تو یقشون) حتما برید دقیقه ۱۷:۱۰ و ۱۷:۱۷ رو دوباره ببینید.
اگر هم دشمنی رو بشه با ی ضربه کشت احتمالا دشمنای ضعیف تر که زره قوی ندارن و یا هم تو شرایط خاص با توانایی خاص که اگه تو بازی کمپ زیاد باشه این طوری دیگه زود سیستم مبارزش خسته کننده نمیشه(بر خلاف بعضیا) چون کشتن دشمنا dynamic تر از فقط مربع و مثلث زدن بی مهاباس.
مبارزات بازی دقیقا همون چیزیه که باید باشه؛ روون و متنوع و با جزئیات(دقیقه ۸:۷ حرکت ظریف پای جین خیلی زیباست) و سنگین ولی نه اونقدر سنگین که حالت بهم بخوره.

بازیش تا اینجا که عالیه فقط امیدوارم یکنواخت نشه
این چیزی که توی این ویدیو دیدیم تا بیست درصد اول بازی خوبه و برای یه بازی با سی چهل ساعته گیمپلی باید چیزای خیلی بیشتری توش قرار بدن

.. Ghost of Tsushima Tech Analysis Shows Stunning Results

احتما دیجیتال فاندری خبری از اسکرین شات های 480p با بیت ریت 20 نداره تا بدونه گرافیک داغون و دانگرید شده یعنی چی
یک تیکش میگه این چیزی که دارید میبینید PS4 Pro هست نه روی PS5! خیلی تحت تاثیر گرافیک بازی قرار گرفتن. دقیقا اینجا:

Ghost of Tsushima Gameplay Is the Most Watched State of Play Yet

Anyway, we're clearly not the only ones who enjoyed watching Ghost of Tsushima emerge from the shadows, as the gameplay deep dive is now the most watched State of Play yet. Its view count clocks in at 1.5 million views in just three days since it premiered. The closest State of Play in terms of views is the one from September 2019, which ended with a trailer for The Last of Us: Part II It currently sits at 750,000 views, which means that there's quite a gap between first and second place

من واقعا حال کردم... تنها IP های جدیدی که تا این اندازه براشون هایپ بودم tlou بود و سایبر پانک 2077...
در مورد گیم پلی و هوش مصنوعی هم از تریلر و دمو و غیره نمیشه متوجه شد تا وقتی خودت بازی نکنی نمیتونی بفهمی چقدر سخته. البته قابل انکار نیست، این نسل اگه نگیم یه افت نسبی، یه عدم پیشرفت تو هوش مصنوعی حتی نسبت به نسل قبل داشتیم...

گرافیک بازی هم برام جالبه ، پوشش گیاهی و درخت ها و اینتراکتیو و خیلی چیزای دیگه در حد نسل بعده... تسکچر، سنگ و صخره ها در حد نسل قبله، یعنی برای این نسل هم ضعیفه.

خلاصه امیدوارم هر چه سریعتر بازیش کنم، حتی اگه تو متا هم فیل بشه، چون هر چیزی که دلم میخواد رو به عنوان یه فرد ژاپنی پسند توش داره...

دوستان این بازی و the las of us pt2 - cyberpunk اینا سی دی ps4 بگیریم بعدن میشه توی ps5 بازیشون کرد ؟

سوال و ابهام خیلیها هست این روزها این مساله..
کمتر از 20 روز دیگه توی رویداد سونی مشخص میشه احتمالا همه اینها (امیدواریم)

به احتمال خیلی زیاد جواب مثبت هست. برای انحصاری ها که تقریبا مسجله از همین الان هم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or