دوم این که این دوستمون که بازی می کرد دیگه پرو بود و واقعا فکر نکنم تا این حد نبردها اسون باشه. مخصوصا که با دشمنان لول بندی متفاوت روبرو بشیم.
والا بنظرم شما انتظارات اتون اشتباه بودهدرون مایه بازی همون دیزگان بود
که اصلشم برمیگرده به سری بازیهای فاکرای و اساسین
همون سیستم Alert و همون سنگ انداختن واسه کشوندن دشمن و خب انمیشمهای اسکریپت شده ی خفت کردن
هوش مصنوعی بازیها داره بشدت بورینگ و خسته کننده میشه (البته این وسط چندتا عنوان هستند که استثنا هستن)
گرافیک هنری بازی خوبه من خوشم اومد مننتها از نظر فنی پرفکت نیست تکسچرهای زمین از همه بیشتر توی ذوق میزنه
و دیگه هیچ موقع به گرافیک تریلر معرفی یک بازی اعتماد نکنید :
گیم پلی خوبه امیدوارم بازی یه سیستم ارتقا اسکیل داشته باشه که بتونی به اسکیل های متنوعی در مبارزات برسی و گرنه خسته کننده میشه
راستی توقع داشتم یه انیمیشن واسه برداشتن شاخه درختها بذارن مثلا حداقل یه کمی خم بشه و با دستش برداره
دوست عزیز قبل از ریج زدن به این فکر کن که دارم نظرمو میگم چیزی هم ترول نکردم
از استودیوی ساکرپانچ در حد خودش انتظار داشته باشیدوالا بنظرم شما انتظارات اتون اشتباه بوده
بالاخره همه که قرار نیست راضی شن...
ربط اش به دیزگان هم متوجه نمیشم، اخه بازی که مخفی کاریه و نینجا قراره باشی چطوری قرار نیست یک سیستم Alert داشته باشه
در مورد شاخه ها، نداشته باشه هم مهم نیست بنظرم بهتر هم هست چون میزاره توی گیمپلی زیاد اینطور چیزا وقت گیر نباشن و باعث میشه سر یک انیمیشن تکراری وقتت هدر نره که بورینگ شه.
درست یادم باشه زلدا هم نداشت، اونجا مشکلی نبود اینجا هم نباید باشه، مهم اینجاست اون کاربردی بودن ایتم ها رو بتونن به پلیرا القا کنن
Skill tree فک کنم تایید شده...فقط شبیه اشغال های دو عالم Origins و اودیسی نباشه ممنون اشون میشم.
@Cloud Strife
یه صحنه دو نفر دارن با خرس میجنگن خرسه شتکشون کرد دیدی؟ کلا خیالت رو خواستم راحت کنم
آقا برید تریلر رو با کیفیت دانلود کنید رسما ترکوندن من فکر می کنم گونه جانوری دقیقا مربوط به زیست بوم همون جا پیاده سازی شده منتها کم کم کشف میشه
تازه هیچی از میشن های اصلی بازی ندیدیم و لول دیزاینی که قراره داشته باشن.@Cloud Strife
یه صحنه دو نفر دارن با خرس میجنگن خرسه شتکشون کرد دیدی؟ کلا خیالت رو خواستم راحت کنم
آقا برید تریلر رو با کیفیت دانلود کنید رسما ترکوندن من فکر می کنم گونه جانوری دقیقا مربوط به زیست بوم همون جا پیاده سازی شده منتها کم کم کشف میشه
خب معلومه دیگه انتظار داشتی زرافه و کرگدن بذارن؟فکر می کنم گونه جانوری دقیقا مربوط به زیست بوم همون جا پیاده سازی شده
آره همونجا که اون پرنده هم امد کنار یارو پرواز کرد عالی بود
آره دقیقا آخرش می گه هنوز اطلاعات زیادی مونده که باهاتون به اشتراک بذاریم ولی موسیقی و جلوه های بصری تو یه کلاس دیگه سیر می کنه راجع به محتوا امیدوارم مثل گاد او وار کاملا سوپرایز بشیم به نظر سازنده ها دارن مقاومت می کنن راجع به این قضیه (گاد هم دقیقا همین مسیر ور رفت و به نظرم خوبه تا به تجربه مون لطمه نخوره )آقا من نمایش رو هنوز با کیفیت و کامل ندیدم ، اما کامبت رو کامل دیدم و به نظرم بیاید بین ۸۳ تا ۸۵ رو تارگت کنید علی الحساب تا باشد که سورپرایز شویم
هنوز هیچی از باس ها ، تنوع ماموریت ها و لول دیزاین ، تنوع npcها و ... نمیدونیم اما چیزی که نمایش داده شد به نظرم در همین حدوده فعلا
نه قضیه چیز دیگست بحث بود و نبود حیات وحش در بازی بودخب معلومه دیگه انتظار داشتی زرافه و کرگدن بذارن؟