دقیقا چیزی که متمایز میکنه گیم پلی بازیو از سکیرو و نیو همین وان شات شدن انمی هاست وگرنه فقط دکمه زنی خالص بود چندان به تیپ بازی نمیخورد.مبارزات بازی به فکر نیاز داشت. طرف خیلی خوب بازی میکرد قول میدم اونجاها سی دفعه قطع عضو شیم. اصلا باتن اسمشینگ نبود فرق میکنه با گیم پلی بازیهای H'n'S اینو در نظر بگیرین.
چیزی که خیلی خوشم اومد تفاوت بین سبوک نینجا و سامورایی بود خیلی خوشم اومد
درسته ولی فکر میکنم این گیم هم روی سطح ایزی بودمگه تو دنیای واقعی با شمشیر سامورایی چندتا هیت باید بخوری ؟
طرف قطع عضو میشد , واقع گرایانه باشه من بیشتر دوست دارم تا لولش بالا باشه 50 تا بزنی نمیره
اودیسه خنجرو فرو می کردی توی گلوی طرف، از توی مغزش میکشید بیرون! فقط از نوار سلامتیش کم می شد و صحیحو سالم پا می شد باهات مبارزه می کرداگه خیلی دوست دارید 50 ضربه شمشیر بی وقفه بزنید تا انمی کشته بشه همون اودیسه رو بازی کنید نمیدونم از شمشیرزنی واقع گرایانه انتظار دارید طرفو جروارجر کنه بعد بمیره؟
لابد چالش بازی همونه که دویست بار سر مینی باس قایم بشی دوباره استیلث اتک بدی بعد نیم ساعت بمیره بعد با خوشحالی بگیم اخیش چقدر بازی هاردکورهاودیسه خنجرو فرو می کردی توی گلوی طرف، از توی مغزش میکشید بیرون! فقط از نوار سلامتیش کم می شد و صحیحو سالم پا می شد باهات مبارزه می کرد
مبارزات بازی به فکر نیاز داشت. طرف خیلی خوب بازی میکرد قول میدم اونجاها سی دفعه قطع عضو شیم. اصلا باتن اسمشینگ نبود فرق میکنه با گیم پلی بازیهای H'n'S اینو در نظر بگیرین.
چیزی که خیلی خوشم اومد تفاوت بین سبوک نینجا و سامورایی بود خیلی خوشم اومد