من فکر میکنم gif هم میشه درست کرد
دقیقااااااا ... این رو بزار کنار هوش مصنوعی نه چندان خوب و اونوقت میشه گفت این بازی صرفا موزیک و اتمسفره از نظر من. کاش تاخیر بزنن بازی رو و رو بخشای دیگش بیشتر کار کنن. اتمسفر بازی که خب گفتم شاهکاره ولی اگه همین حدودا باشه بنظر من متای 83 84 کافیه براش و من بشخصه انتظارم بیشتر بود. / مقایسه این بازی با لست او اس شوخیه ولی خب من سبک سامورایی رو خیلی دوس داشتم ... حیفخب سیستم کامبت بازی دقیقا برعکس اون چیزیه که فکرشو میکردم. یه چیزی تو مایه ترکیب سیستم شمشیرزنی The Witcher 3 + Sekiro توی ذهنم بود.
انگار چالشی خاصی توی درگیری های تن به تن وجود نداره و ساکر پانچ هم تمرکزشو گذاشته روی روایت فیلمگونهی بازی.
حقیقتا از این بابت نا امید شدم.
انگار مقدر شده که Jin خیلی راحت مغول هارو از سر راه برداره!
توی این تریلر تنها موردی که خیلی جلب توجه میکرد طراحی محیط و موسیقی بود برای من.
مگه تو دنیای واقعی با شمشیر سامورایی چندتا هیت باید بخوری ؟مبارزات تو حالت سامورایی ظاهرا زیاد چالشی نیستند
حالت نینجا رو بیشتر دوست داشتم
مغول ها عملا وان هیت میشدن
View attachment 141903
خب واقعا کاتانا میتونه ملتو وان هیت کنه و مشخصه عمدا هدفشون همین بوده .مبارزات تو حالت سامورایی ظاهرا زیاد چالشی نیستند
حالت نینجا رو بیشتر دوست داشتم
مغول ها عملا وان هیت میشدن
View attachment 141903
البته بنظر میاد بیشتر Nioh ایی باشه چون Stance های مختلف جین استفاده میکرد و معلوم بود هر کدوم کاربرد خودشون رو دارن.خب سیستم کامبت بازی دقیقا برعکس اون چیزیه که فکرشو میکردم. یه چیزی تو مایه ترکیب سیستم شمشیرزنی The Witcher 3 + Sekiro توی ذهنم بود.
انگار چالشی خاصی توی درگیری های تن به تن وجود نداره و ساکر پانچ هم تمرکزشو گذاشته روی روایت فیلمگونهی بازی.
حقیقتا از این بابت نا امید شدم.
انگار مقدر شده که Jin خیلی راحت مغول هارو از سر راه برداره!
یه مورد دیگه هم که تو ذوق میزد این بود که وقتی بخوای با دوبله ژاپنی بازیو انجام بدی، چون موشن کپچر ها با زبان انگلیسی ضبط شدن و لب خوانی شخصیت ها با زبان انگلیسیه، یکم تو ذوق میزنه این sync نبودن
توی این تریلر تنها موردی که خیلی جلب توجه میکرد طراحی محیط و موسیقی بود برای من.
باید بیاد خودت ببینی چالش داره یا نه .. این چیزی که نشون دادن، چیزیه که برای نمایش تدارک دیدن...به نظر من گیمپلی بازی اون چیز دندون گیری که باید باشه نیست در واقع هوش مصنوعی بازی تو این گیمپلی جوری که باید بتونه بازیکن رو چلنج بکنه نبود.
نظرم رو 86 ایناس
انیمیشن دشمنان هم موقع خوردن تیر واسه من خیلی عجیب بود!اتمسفر و موسیقی عالی بود. فیزیک مبارزات تن به تن هم خوب بود. فیزیک کمان اصلا جالب نبود. همونجا که تیر اول رو با گوست میزنه اصلا داینمیک نیست. طرف روش به یه وره ولی با پشت میفته.
یه بار 1080 تریلر رو ببین همه توهمات از بین میرهگرافیک دانگرید شده بود یا من توهم زدم؟
البته اینا معلوم بود دشمن های ضعیفی هستن طبیعتا زره دار ها چالش بیشتری دارن.خب واقعا کاتانا میتونه ملتو وان هیت کنه و مشخصه عمدا هدفشون همین بوده .
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk