PlayStation Ghost of Tsushima Director's Cut

سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
GHOST.png

سازنده: Sucker Punch Productions
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS4 , PS5
تاریخ عرضه: 20 آگوست, 2021
پس شایعات فراوان, بالاخره از نسخه ارتقا یافته عنوان موفق Ghost of Tsushima به صورت انحصاری برای کنسول های PS4 و PS5 رونمایی شد.
این نسخه به قیمت 70$ عرضه خواهد شد و در صورت داشتن نسخه اصلی میتوانید با 10$ به نسخه نسل بعدی درسترسی پیدا کنید.

اما این نسخه شامل چه محتوای جدیدی خواهد شد؟

1. جزیره جدید Iki و محتوات داستانی تازه
2. مینی گیم های جدید
3. سیستم lock on (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
4. تکنیک ها ودشمنان جدید
5. حیوانات جدید برای نوازش!
6. lip-sync فیکس شده, دوبله ژاپنی (انحصاری PS5)
7. قابلیت پنهان کردن Quiver با تریدان (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
8. مد جدید برای بخش Legends (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
9. آرمور جدید برای جین و اسبش

تصاویر
1.JPG 2.JPG
3.JPG 4.JPG

آخرین ویرایش:
جدا
اساس داستانش که جالبه ولی جلو نرفتم نگه داشتم برا پنجشنبه و جمعه

Sent from my iPhone using Tapatalk
این دیدگاه منه, شاید شما که تمومش کردید بگید خیلی هم عالی بود. ولی برای استودیویی که نخستین بار تو این سبک گام میزاره کارشون تحسین کنندس و میتونیم امیدوار باشیم نسخه دوم از همه لحاظ پیشرفت چشمگیری داشته باشه.

• Like
Reactions: amirhkk
این دیدگاه منه, شاید شما که تمومش کردید بگید خیلی هم عالی بود. ولی برای استودیویی که نخستین بار تو این سبک گام میزاره کارشون تحسین کنندس و میتونیم امیدوار باشیم نسخه دوم از همه لحاظ پیشرفت چشمگیری داشته باشه.

به نظر شما تمام کردن داستان اصلی چند ساعت وقت میبره ؟

به نظر شما تمام کردن داستان اصلی چند ساعت وقت میبره ؟

اگه فقط بخش داستانی براتون اهمیت داره یه 20 ساعتی زمان میبره( بدون DLC) ولی پیشنهاد میکنم حداقل رو نرمال شروع کنید و آپگریدها رو هم به مرور زمان انجام بدید تا مبارزاتش براتون جذاب بشه. در مجموع بازی آسونیه و راحت میتونید 100 درصدش کنید.

• Like
Reactions: amirhkk
اگه فقط بخش داستانی براتون اهمیت داره یه 20 ساعتی زمان میبره( بدون DLC) ولی پیشنهاد میکنم حداقل رو نرمال شروع کنید و آپگریدها رو هم به مرور زمان انجام بدید تا مبارزاتش براتون جذاب بشه. در مجموع بازی آسونیه و راحت میتونید 100 درصدش کنید.

ممنون بابت راهنماییتون

• Like
Reactions: Keshavarz 1990
سلام. دوستان یه نظر از شما میخوام
این بازیو من رو پلی ۴ همی دارم و تا یک سری مراحلشم رفتم. (اوایل بازی ام). الان روی پلی ۵ تخفیف زدن ۴۵دلار. به نظرتون ایا روی پلی پنج گرافیک خیلی بالاتر وبهتریه و واقعا اختلاف محسوسه؟ ایا وقتی میشه روی ۴ پلی داد بخاطر گرافیک بالاتر ارزش این هزینه رو داره بدم بیان رو پنج؟

سلام. دوستان یه نظر از شما میخوام
این بازیو من رو پلی ۴ همی دارم و تا یک سری مراحلشم رفتم. (اوایل بازی ام). الان روی پلی ۵ تخفیف زدن ۴۵دلار. به نظرتون ایا روی پلی پنج گرافیک خیلی بالاتر وبهتریه و واقعا اختلاف محسوسه؟ ایا وقتی میشه روی ۴ پلی داد بخاطر گرافیک بالاتر ارزش این هزینه رو داره بدم بیان رو پنج؟

اگه نسخه ۴ رو دارید نیاز نیس ۴۵دلار بدینا. قیمت عادی برای آپگرید به ۵ و همچنین خرید DLC با هم میشه ۳۰$. اون نسخه که میگی شده ۴۵$ واسه کسایی هستش که کلا بازی رو ندارن. در مورد اینکه ارزش داره یا نه به نظر من داشت مخصوصا به خاطر استفاده از دوال سنس. رزولوشن نمیدونم چقدر فرق میکنه اما ۶۰فریم رو با همین نسخه‌ی ۴ دارید.

اگه نسخه ۴ رو دارید نیاز نیس ۴۵دلار بدینا. ید.

نه ایشون بازی رو هکی دارن و حالا اینکه بازی رو برای ps5 بخرن یا نه، شک دارن

به نظرتون ایا روی پلی پنج گرافیک خیلی بالاتر وبهتریه و واقعا اختلاف محسوسه؟ ایا وقتی میشه روی ۴ پلی داد بخاطر گرافیک بالاتر ارزش این هزینه رو داره بدم بیان رو پنج؟

اگه از بازی خوش تون اومده و در عین حال قصد خرید بازی دیگه ای رو ندارید، بله ارزش داره
ویدئوهای مقایسه ای برای بررسی تو یوتوب هست، با بالاترین کیفیت دانلود کنید و ببینید.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
در مورد انتخاب difficulty این رو فراموش کردم بگم..

اکیدا و شدیدا توصیه میکنم اگر disability خاصی ندارید (کاملا جدی هستم) حتما و قطعا روی Hard برید بازی رو. نه که هیچگونه punishmentی بازی نداشته باشه روی Normal، اما ستون و عصاره بازی در چالش برانگیز بودن مبارزاتش هست و با انتخاب سطح نرمال اون رو به دست خودتون نابود خواهید کرد.

در مورد انتخاب difficulty این رو فراموش کردم بگم..

اکیدا و شدیدا توصیه میکنم اگر disability خاصی ندارید (کاملا جدی هستم) حتما و قطعا روی Hard برید بازی رو. نه که هیچگونه punishmentی بازی نداشته باشه روی Normal، اما ستون و عصاره بازی در چالش برانگیز بودن مبارزاتش هست و با انتخاب سطح نرمال اون رو به دست خودتون نابود خواهید کرد.
من رو ps4 تا 30-40 درصد بازی کرده بودم الانم رو 5 میخوام بگیرم بازی کنم . یادمه تنها دغدغه من این بود که اسکیل پوینت و Xp نگیرم یا اگه میگیرم استفاده نکنم تا بازی سخت تر باشه . کاش یه درجه سختی دیگه هم اضافه میکردن واقعا لذت بخش بود مبارزات بازی و منم توصیه میکنم حتما رو درجه ساختی بالا بازی کنن همه .

• Like
Reactions: Imaginative
یکی از بهترین بازی های عمرم
تنها ایرادش تکراری شدن بعد از تموم شدن بخش های داستانی بود و کم بودن تنوع انمی ها
به نظرم این گیم واقعا پشت هایپ ها و اخبار tlou2 موند و به اندازه کافی دیده نشد

• Like
Reactions: Dead2021
من رو ps4 تا 30-40 درصد بازی کرده بودم الانم رو 5 میخوام بگیرم بازی کنم . یادمه تنها دغدغه من این بود که اسکیل پوینت و Xp نگیرم یا اگه میگیرم استفاده نکنم تا بازی سخت تر باشه . کاش یه درجه سختی دیگه هم اضافه میکردن واقعا لذت بخش بود مبارزات بازی و منم توصیه میکنم حتما رو درجه ساختی بالا بازی کنن همه .

داداش ببخشید، ولی این اصلن روش منطقی و درستی نیست
بخش بزرگی از لذت تمام گیم ها باز کردن اسکیل ها و قابلیت هاست
برای تروفی هانترها هم این بخش خیلی مهمه چون همیشه تروفی هایی
دارن

به نظرم این گیم واقعا پشت هایپ ها و اخبار tlou2 موند و به اندازه کافی دیده نشد

قیمت این دو بازی و میزان تخفیف هایی که تا حالا خوردن ، کاملن گواه این هست که کدوم بازی مؤفق بوده
حاشیه های تلو۲ منفی بود، نه مثبت

داداش ببخشید، ولی این اصلن روش منطقی و درستی نیست
بخش بزرگی از لذت تمام گیم ها باز کردن اسکیل ها و قابلیت هاست
برای تروفی هانترها هم این بخش خیلی مهمه چون همیشه تروفی هایی
دارن

قیمت این دو بازی و میزان تخفیف هایی که تا حالا خوردن ، کاملن گواه این هست که کدوم بازی مؤفق بوده
حاشیه های تلو۲ منفی بود، نه مثبت

وقتی بازی ها رو جوری طراحی میکنن که اگه همراه داستان کوئست های اختیاری هم بری و قشنگ گشت و گذار کنی بازی هنوز به 50 درصد نرسیده تو همه اسکیل پوینت ها رو باز کردی دیگه مشکل خودشونه :دی من خودم دوست دارم بازی تا لحظه آخر حس پیشرفت بهم بده نه اینکه به آخر نرسیده همه چیو باز کرده باشم . برا همین معمولا تو بازی ها اسکیل پوینت های استفاده نشده زیاد دارم و خودم کم کم تا آخر بازی ازشون استفاده میکنم . مختص این بازی هم نیست اکثر بازی های سندباکسیه مثلا RPG طور این مشکل رو دارن .

وقتی بازی ها رو جوری طراحی میکنن که اگه همراه داستان کوئست های اختیاری هم بری و قشنگ گشت و گذار کنی بازی هنوز به 50 درصد نرسیده تو همه اسکیل پوینت ها رو باز کردی دیگه مشکل خودشونه :دی ن .

آخه بسیاری از اسکیل های این بازی رو نمی‌شه ignore کرد،مثل باز کردن stance ها، لذت بازی چقدرش تو همین stance ها و آپگریدشونه یا مثلن آپگرید مربوط به حمل سلاح ها،مأموریت های اختیاری هم همیشه برای همین هست که شما علاوه بر سرگرمی، زودتر پیشرفت کنی، وگرنه اگه بدون جایزه و امتیازی بودن که اصلن معنی نداشت

دوستان بازی رو میخوام شروع کنم چند تا سوال داشتم:
زبان بازی رو ژاپنی بذارم یا انگلیسی؟
بازی رو روی چه درجه سختی بذارم؟
ماموریتهای فرعی رو در کنار ماموریتهای اصلی برم یا نه؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or