PlayStation Ghost of Tsushima Director's Cut

سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
GHOST.png

سازنده: Sucker Punch Productions
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS4 , PS5
تاریخ عرضه: 20 آگوست, 2021
پس شایعات فراوان, بالاخره از نسخه ارتقا یافته عنوان موفق Ghost of Tsushima به صورت انحصاری برای کنسول های PS4 و PS5 رونمایی شد.
این نسخه به قیمت 70$ عرضه خواهد شد و در صورت داشتن نسخه اصلی میتوانید با 10$ به نسخه نسل بعدی درسترسی پیدا کنید.

اما این نسخه شامل چه محتوای جدیدی خواهد شد؟

1. جزیره جدید Iki و محتوات داستانی تازه
2. مینی گیم های جدید
3. سیستم lock on (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
4. تکنیک ها ودشمنان جدید
5. حیوانات جدید برای نوازش!
6. lip-sync فیکس شده, دوبله ژاپنی (انحصاری PS5)
7. قابلیت پنهان کردن Quiver با تریدان (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
8. مد جدید برای بخش Legends (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
9. آرمور جدید برای جین و اسبش

تصاویر
1.JPG 2.JPG
3.JPG 4.JPG

آخرین ویرایش:
موندم کدوم زبان میتونه بهترین حس رو بهم بده؟ اینکه یه استودیوی غربی یه بازی سامورایی ساخته مشخصا کیفیت زبان انگلیسیش بهتر از ژاپنیشه. اما از اون سمت تو کتم نمیره دنیای ژاپنی ها رو به زبان انگلیسی تجربه کنم.

• Like
Reactions: kamyy
موندم کدوم زبان میتونه بهترین حس رو بهم بده؟ اینکه یه استودیوی غربی یه بازی سامورایی ساخته مشخصا کیفیت زبان انگلیسیش بهتر از ژاپنیشه. اما از اون سمت تو کتم نمیره دنیای ژاپنی ها رو به زبان انگلیسی تجربه کنم.
داداش جاپونیت خوبه جاپونی برو :دی
ولی ما انگلیسی رفتیم مشکل نداشت کلی هم حال داد ، تازه انگلیسی ش هم یه نیمچه لحن ژاپنی ای داره .

داداش جاپونیت خوبه جاپونی برو :D
ولی ما انگلیسی رفتیم مشکل نداشت کلی هم حال داد ، تازه انگلیسی ش هم یه نیمچه لحن ژاپنی ای داره .
پس دور یکم رو ژاپنی میرم و دور دوم انگلیسی🙂 روی هم رفته تو اینجور بازیها بهتره فقط زیرنویس انگلیسی باشه. یکی از دلایلی که دوستدار انیمه شدم زبان ژاپنی بود چون گیرایی خاصی داره که حتی بهترین دوبلورهای انگلیسی هم نمیتونن اون حس رو منتقل کنن.

• Love
  • Like
Reactions: kamyy and AM!R
دوستان وسط بازی همش ارور شبکه میده ! اینترنتو قطع میکنم ارور میاد که به اینترنت وصل شید ! وصل میشم ارور سرور میاد ! بازی هم آپدیت شده. طبیعیه ؟؟

صفحه قبل در موردش گفتم نظرم رو.. دوست داشتید مطالعه کنید.

نسخه ps5 دارم بازی میکنم . گرافیکش یه جاهایی خیلی خوبه ولی یه جاهایی هم مثلا وقتی هوا داره تاریک تر میشه افت میکنه تو ذوق میزنه . فعلا از بقیه چیزا راضیم تا ببینیم جلوتر چطور میشه

داداش جاپونیت خوبه جاپونی برو :D

من ژاپنی رفتم با زیرنویس اینگلیسی.
یه چند تا کلمه ژاپنی از انیمه ها یاد گرفتم.
اما تو بازی جور دیگه های به اینگلیسی ترجمه کرده که مطمعنم اشتباهه چون تمام فن ساب های انیمه ای اون کلمه رو جور دیگه ای ترجمه کردن. این مورد خیلی بوده

• Like
Reactions: kamyy
نسخه ps5 دارم بازی میکنم . گرافیکش یه جاهایی خیلی خوبه ولی یه جاهایی هم مثلا وقتی هوا داره تاریک تر میشه افت میکنه تو ذوق میزنه . فعلا از بقیه چیزا راضیم تا ببینیم جلوتر چطور میشه

کاملن درست می‌گید
بحث فقط هوا هم نیست، حتی تو روز که خورشید هنوز هست، وقتی وارد یه اتاق بسته میشی، محیط خیلی تاریکه و گاهن جزئیات محیط دیده نمیشه (تازه من روی ps4 معمولی هستم و TV هم hdr نداره که اوضاع بدتر میشه طبیعتن)
برای حل مشکل Brightness رو بالا بردم (60)
پ ن: من هیچ وقت تنظیمات پیش فرض بازی ها به جز زیرنویس رو تغییر نمی‌دم ، مگر اینه که موضوعی واقعن برام آزار دهنده باشه !

دوستان وسط بازی همش ارور شبکه میده ! اینترنتو قطع میکنم ارور میاد که به اینترنت وصل شید ! وصل میشم ارور سرور میاد ! بازی هم آپدیت شده. طبیعیه ؟؟

همین الآن تست کردم، برای من هیچ مشکلی نداره،بدون اینترنت هم کار می‌کنه
پ ‌ن۲: البته یک بار ارور میاد که اینترنت وصل نیست
اما می‌تونی ردش کنی و به بازی ادامه بدی بدون اینترنت هم
Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
من ژاپنی رفتم با زیرنویس اینگلیسی.
یه چند تا کلمه ژاپنی از انیمه ها یاد گرفتم.
اما تو بازی جور دیگه های به اینگلیسی ترجمه کرده که مطمعنم اشتباهه چون تمام فن ساب های انیمه ای اون کلمه رو جور دیگه ای ترجمه کردن. این مورد خیلی بوده
کالا واسه ترجمه ی زبان های آسیای شرقی به انگلیسی خیلی مشکلات هست ، خیلی از ترجمه ها معنی درست رو نمیرسونه ، توی فضای مجازی ملت صداشون از زیرنویسی که واسه squid game نتفلیکس استفاده کرده بود دراومده بود.

• Sad
  • Like
Reactions: malek911 and kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or