PlayStation Ghost of Tsushima Director's Cut

سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
GHOST.png

سازنده: Sucker Punch Productions
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS4 , PS5
تاریخ عرضه: 20 آگوست, 2021
پس شایعات فراوان, بالاخره از نسخه ارتقا یافته عنوان موفق Ghost of Tsushima به صورت انحصاری برای کنسول های PS4 و PS5 رونمایی شد.
این نسخه به قیمت 70$ عرضه خواهد شد و در صورت داشتن نسخه اصلی میتوانید با 10$ به نسخه نسل بعدی درسترسی پیدا کنید.

اما این نسخه شامل چه محتوای جدیدی خواهد شد؟

1. جزیره جدید Iki و محتوات داستانی تازه
2. مینی گیم های جدید
3. سیستم lock on (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
4. تکنیک ها ودشمنان جدید
5. حیوانات جدید برای نوازش!
6. lip-sync فیکس شده, دوبله ژاپنی (انحصاری PS5)
7. قابلیت پنهان کردن Quiver با تریدان (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
8. مد جدید برای بخش Legends (با آپدیت به نسخه معمولی اضافه میشه)
9. آرمور جدید برای جین و اسبش

تصاویر
1.JPG 2.JPG
3.JPG 4.JPG

آخرین ویرایش:
دوستان من بازیو دیروز گرفتم و الان برای بار سوم دارم نصبش میکنم:|
دیسک تا انتها کپی میشه حتی چند ساعتم بازی کردم ولی کنسول رو که روشن میکنم پیغام میده که ورژنش هماهنگ نیست و باید ری انستال بشه. مشکل از اینه که هنوز اپدیت دانلود کامل نشده یا مشکل دیگه ای هست؟

دوستان من بازیو دیروز گرفتم و الان برای بار سوم دارم نصبش میکنم:|
دیسک تا انتها کپی میشه حتی چند ساعتم بازی کردم ولی کنسول رو که روشن میکنم پیغام میده که ورژنش هماهنگ نیست و باید ری انستال بشه. مشکل از اینه که هنوز اپدیت دانلود کامل نشده یا مشکل دیگه ای هست؟

آپدیت آخر بازی رو نصب کن
فریمور کنسولت رو هم چک کن، اگه آپدیت داده اون رو هم نصب کن

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: Knigh_homi
نورپردازی بازی تازه به نزدیکی‌های نمایش گیم پلی E3 2018 نزدیک شده و این اتفاق نه رو PS4 Pro و بلکه رو PS5 محقق شده :دی البته هنوزم کیفیت نورپردازی اون نمایش تخیلی و دور از دسترسه ولی خب این چیزی که من دارم بازی میکنم خیلی بهش نزدیکه :دی باقی چیزای نمایش اما مو به مو از روز اول تو بازی اصلی رو PS4 بیس هم در دسترس بود!

و اما نظر شخصی من پیرامون صداگذاری..
بقدری صداگذاری english خوب هست و بقدری صداگذاری japanese بد، (مشخصا Jin) که با وجود رفع مشکل Sync صداگذاری ژاپنی هم باز نمیتونم اون رو به کسی توصیه کنم برای تجربه اول!
kurosawa mode هم برای first playthrough واقعا Waste هست. حداقل نیمی از زیبایی بازی رنگارنگ و خیال انگیز بودنش مثل یک تابلوی نقاشی هست. بنظرم بزاریدش برای وقتی که حسابی جویده بودید محیط بازی رو. (یا گهگاهی صرف تنوع)

آخرین ویرایش:
سلام
یک سوال
من Ghost of Tsushima رو (Disk) از روز ارائه ش دارم ولی بازی نکردمش (شاید ۲ ساعت سرجمع اونم روی PS5)
الان بالطبع نسخه ی Director's Cut (جدای از Iki Island) یکسری تغییرات داشته نسبت به نسخه ی آپدیت شده‌ی PS4
بدون در نظر گرفتن اکسپنشن جدید، ارزش این رو داره که حالا که می خوام بشینم پاش ببینم چی به چیه، Director's Cut رو بگیرم یا نه؟

سلام
یک سوال
من Ghost of Tsushima رو (Disk) از روز ارائه ش دارم ولی بازی نکردمش (شاید ۲ ساعت سرجمع اونم روی PS5)
الان بالطبع نسخه ی Director's Cut (جدای از Iki Island) یکسری تغییرات داشته نسبت به نسخه ی آپدیت شده‌ی PS4
بدون در نظر گرفتن اکسپنشن جدید، ارزش این رو داره که حالا که می خوام بشینم پاش ببینم چی به چیه، Director's Cut رو بگیرم یا نه؟
بدون Iki به نظرم ارزش 30$ دادن رو نداره با توجه به اینکه آپدیت رایگان بهبود گرافیکی رو روی 5 دریافت می کنه.

• Like
Reactions: zxc0012004
و اما نظر شخصی من پیرامون صداگذاری..
بقدری صداگذاری english خوب هست و بقدری صداگذاری japanese بد، (مشخصا Jin) که با وجود رفع مشکل Sync صداگذاری ژاپنی هم باز نمیتونم اون رو به کسی توصیه کنم برای تجربه اول!
kurosawa mode هم برای first playthrough واقعا Waste هست. حداقل نیمی از زیبایی بازی رنگارنگ و خیال انگیز بودنش مثل یک تابلوی نقاشی هست. بنظرم بزاریدش برای وقتی که حسابی جویده بودید محیط بازی رو. (یا گهگاهی صرف تنوع)
بهع! بهع!!!!
اصل جذابیت صداگذاریه ژاپنی به همین صداگذار جین هست دقیقا ، و بعدشم دایی محترم!
جدا از اینکه انقدر بازی ژاپنیه همه چیش... که واقعا جز ژاپنی نمیخوره به در و دیوار و محیط و بازی و ...! :دی

بهع! بهع!!!!
اصل جذابیت صداگذاریه ژاپنی به همین صداگذار جین هست دقیقا ، و بعدشم دایی محترم!
جدا از اینکه انقدر بازی ژاپنیه همه چیش... که واقعا جز ژاپنی نمیخوره به در و دیوار و محیط و بازی و ...! :D
من خودم همیشه قائلم به هماهنگی حداکثری المان های اثر به جهت ایمرژن هرچه یبشتر. منتها اینجا قضیه فرق میکنه..

مشکل بزرگ صداگذاری ژاپنی Jin عدم تطابقش با arc شخصیتی ای هست که براش درنظر گرفته شده. کرکتر Jin در بازی مردد، سردرگم و درگیر انتخابهای اخلاقی هست. چیزی که Daisuke Tsuji، صداگذار انگلیسی بازی به شکلی ایده آل پرداختش کرده (بهرحال موکپ بازی هم با ایشون بوده هرچه که باشه) و در سمت دیگه صداگذار زمخت ژاپنی عملا با بولدوزر از روش رد شده!

ضمن اینکه تیم صداگذاری انگلیسی بازی خیلی خوب از پس لهجه ها و آوا ها براومدن بنظرم.

• Like
Reactions: Red Ѵ and NaViiDii
من خودم همیشه قائلم به هماهنگی حداکثری المان های اثر به جهت ایمرژن هرچه یبشتر. منتها اینجا قضیه فرق میکنه..

مشکل بزرگ صداگذاری ژاپنی Jin عدم تطابقش با arc شخصیتی ای هست که براش درنظر گرفته شده. کرکتر Jin در بازی مردد، سردرگم و درگیر انتخابهای اخلاقی هست. چیزی که Daisuke Tsuji، صداگذار انگلیسی بازی به شکلی ایده آل پرداختش کرده (بهرحال موکپ بازی هم با ایشون بوده هرچه که باشه) و در سمت دیگه صداگذار زمخت ژاپنی عملا با بولدوزر از روش رد شده!

ضمن اینکه تیم صداگذاری انگلیسی بازی خیلی خوب از پس لهجه ها و آوا ها براومدن بنظرم.
منم بخاطر دایرکتورز کات و اپدیت نسل بعدی دارم دور دومم رو بازی میکنم از اول و متاسفانه باید بگم دقیقا همینه.

هرچند دوبلور های ژاپنی یونا و لیدی ماساکو خیلی بهتر هستن نسبت به انگلیسی اما خود جین واقعا دوبلور انگلیسیش خیلی بهتر و دقیقا در راستای داستان و شخصیت پردازیش هست. نسخه ژاپنی جین خیلی صدای زمخت (که به سنش نمیخوره!) و مطمئن و بدون تردیدی داره اما جین اصلی داستان مشخصا خیلی نامطمئن و پر از دو راهی های زیاد تو ذهنشه که عملا تو نسخه ژاپنی محو شده.
در کل همونقدر که مهمه بازی های اصلی ژاپنی رو با همون دوبله و دید ژاپنی بازی کنی باید قبول کرد که گوست اف سوشیما با تمام وفادارایش به اون ژاپن و فضا و محیط و فرهنگ هنوزم یه بازی غربیه :دی و بنظرم اگه کسی بار اولش هست که میخواد داستان رو تجربه کنه نسخه انگلیسی حداقل بخاطر خود جین خیلی بهتره.

بدون Iki به نظرم ارزش 30$ دادن رو نداره با توجه به اینکه آپدیت رایگان بهبود گرافیکی رو روی 5 دریافت می کنه.
دیر دیدم این نوشته رو، دیسک ورژن PS4 م رو با دیسک PS5 Directors Cut عوض کردم. بنظرم Haptic Feedback های ورژن PS5 خیلی imba هستن
حالا موضوع اینه که باید ببینم می تونه در کل بازی من رو جذب کنه یا نه :D

• Like
Reactions: Homi-Fatal
دیر دیدم این نوشته رو، دیسک ورژن PS4 م رو با دیسک PS5 Directors Cut عوض کردم. بنظرم Haptic Feedback های ورژن PS5 خیلی imba هستن
حالا موضوع اینه که باید ببینم می تونه در کل بازی من رو جذب کنه یا نه :D
هپتیک که فوق العادست واقعاً.
من برای باز دوم داستان اصلی رو تموم کردم و دارم iki رو بازی می‌کنم، هم جزیره جدید واقعاً لذت بخش و زیباست و هم داستان برای من خیلی جذابه.
در هر حال که حالش رو می‌بری قطعاً

• Like
Reactions: zxc0012004
خب، دیگه نتونستم بیشتر از این برای مبارزه با انخسر خاتون و محتوای جدید صبر کنم تا شاید آپگرید تخفیف بخوره،هر چند که هنوز بخش اول رو هم کامل نکردم…نکته ی جالب این بود که من نمی‌دونستم دیتاهای این آپگرید رو قبلن دریافت کرده بودم و الآن فقط باز شده (منتظر دانلود 22گیگ شده بودم) ! در واقع همه ی دارندگان نسخه ی اولیه که بازی شون رو آپدیت کردن،این حجم در فضای کنسول شون اِشغال شده اما تا پول ندن امکان دسترسی بهش رو ندارن ! اولین بار بود که چنین چیزی رو می‌دیدم چون می‌تونستن مثل نرمال بازی های دیگه هر کس که dlc رو خرید، دانلود کنه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or